Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
snad se tak daleko dostaneme. ale tedka už tomu věřím i já![]()
Věř věř!!! bude krásna a zdravá kdy máš TP?
@milas píše:
Věř věř!!! bude krásna a zdravá kdy máš TP?
přesně na manželovi narozeniny 26.2. ![]()
@Simi11 jee to dosyane miminko jako dárek máš váhofu budou slavit společně narozky
Ahoj holky, tak už mám výsledky od M. Vůbec se v tom neorientuji ![]()
Dostala jsem Dexamed a aspirin na ředění krve ![]()
@Fíífía píše:
Ahoj holky, tak už mám výsledky od M. Vůbec se v tom neorientuji
Dostala jsem Dexamed a aspirin na ředění krve
Takze tam neco mas a dexamed je ze vseho nejlepsi:-) drzim palce, kdy mas jit na kontrolu?
No jo mám toho dost.NK buňky, ale nevím jak se ti značí, TNF alfa 55,2,interleukin 49,5,anti anexin 77,7
Kontrola po 8.injekci
@Fíífía píše:
No jo mám toho dost.NK buňky, ale nevím jak se ti značí, TNF alfa 55,2,interleukin 49,5,anti anexin 77,7
Kontrola po 8.injekci
Tak to. máš kontrolu stejně jak já, já už mám 3 injekce za sebou tak za 5 yýdnů mě čeká zase Praha
Suspektní antifosfolipidový syndrom s pozitivitou protilátek proti annexinu V - pacientka nesplňuje dg. kritéria APS, avšak i samotná pozitivita autoprotilátek je sdružena s rizikem poruchy plodnosti. Porucha buněčné imunity s vysokým zastoupením cirkulujících Nk buněk při TH1 fenotypu T-lymfocytů - nález se může spolupodílet na poruše plodnosti. Alelická varianta genu pro PAI-1 4G/5G - alela 4G může zvyšovat riziko vzniku trombózy u jedinců s další predispozicí. Doporučení: Dexamed 8 mg i. m. á 1 týden celkem 8×, poté kontrola amb. + lab.
TAK TO JE MÁ DIAGNÓZA
![]()
@Fíífía píše:
Suspektní antifosfolipidový syndrom s pozitivitou protilátek proti annexinu V - pacientka nesplňuje dg. kritéria APS, avšak i samotná pozitivita autoprotilátek je sdružena s rizikem poruchy plodnosti. Porucha buněčné imunity s vysokým zastoupením cirkulujících Nk buněk při TH1 fenotypu T-lymfocytů - nález se může spolupodílet na poruše plodnosti. Alelická varianta genu pro PAI-1 4G/5G - alela 4G může zvyšovat riziko vzniku trombózy u jedinců s další predispozicí. Doporučení: Dexamed 8 mg i. m. á 1 týden celkem 8×, poté kontrola amb. + lab.TAK TO JE MÁ DIAGNÓZA![]()
![]()
moji diagnozu máš v popisku, vufíš na něco yi přišla musíš to přeléčit
@milas jj jsem ráda že se něco našlo, a snad se to konečně vyřeší, a hlavně že se snad pomalu blížíme k vytouženému cíly ![]()
@Fíífía píše:
@milas jj jsem ráda že se něco našlo, a snad se to konečně vyřeší, a hlavně že se snad pomalu blížíme k vytouženému cíly
presne, sptavne to beres, hlavne, ze se na neco prislo:-)
nk bunky jsou nejak cd 16+53 nebo tak nejak hodnota v procentech.
@Fíífía píše:
@milas jj jsem ráda že se něco našlo, a snad se to konečně vyřeší, a hlavně že se snad pomalu blížíme k vytouženému cíly
Tak tak doufám že se tak dočkáme všechny toho mimiska.
Ty jsi měla tsky ZT?
@Simi11 píše:
presne, sptavne to beres, hlavne, ze se na neco prislo:-)
nk bunky jsou nejak cd 16+53 nebo tak nejak hodnota v procentech.
A nevis jak se ti značí?