Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já myslím že si zas tak moc nepřibrala jako těhulka, to je ok, si to uživej a neřeš kyla
.To já nabrala víc po medrolu
teď s tím bojuju,
aspoň ten obličej mám už normální
Tak to počítám že NK se stáhnou po 8 injekcí, větší problém bude ALFA ![]()
@Fíífía píše:
Tak to počítám že NK se stáhnou po 8 injekcí, větší problém bude ALFA
neboj, alfa s ní pujde ruku v ruce. kamarádce pomohl dexamed na alfu ukázkově a do té doby taky nic. ![]()
@Fíífía píše:
Tak to počítám že NK se stáhnou po 8 injekcí, větší problém bude ALFA
Alfu mám já po ZT 68 % takže holka klídek!!!
@milas píše:
Alfu mám já po ZT 68 % takže holka klídek!!!
no oboje jsou vysoký hodnoty, ale obě klesnou, dexamed je zázrak ![]()
@Simi11 píše:
no oboje jsou vysoký hodnoty, ale obě klesnou, dexamed je zázrak
No jo to jsem zvědavá už za 5 týdnu zrovna mi budpu v Praze odebírat krev
@milas píše:
No jo to jsem zvědavá už za 5 týdnu zrovna mi budpu v Praze odebírat krev
paráda, to je za rohem, je ti po dexamedu dobře? spíš nebo naopak?
@Simi11 píše:
paráda, to je za rohem, je ti po dexamedu dobře? spíš nebo naopak?
spím v pohodě, je mi fajn akorát jsem vždycky druhý den trošku zmatená ale jinak úplně vše ok
Snad nám to klesne, asi nic lepšího než dexamed není, tak musíme doufat.
Holky, jsem moc ráda že jsem vás poslechla a utekla od Skopovyho, takhle cítím konečně že by ti mohlo vyjít ![]()
@Fíífía píše:
Snad nám to klesne, asi nic lepšího než dexamed není, tak musíme doufat.
Holky, jsem moc ráda že jsem vás poslechla a utekla od Skopovyho, takhle cítím konečně že by ti mohlo vyjít
to si piš, že vám to klapne. Jste v nejlepších rukách, měla jsem vůči prim, někdy před rokem určité výhrady, ale beru zpět, je to fakt machr. O skopovým se nechci vůbec rozepisovat.
Milas měla hodnotu po ZT, tedka ji má jistě nižší, ale ne asi ideální. Držím moc palce, však já nejsem žádná výjimka. Kdykoli jsem seděla v čekárně u Malíkočvé chodí k ní těhule, ona je prostě úspěšná
![]()
@Simi11 píše:
to si piš, že vám to klapne. Jste v nejlepších rukách, měla jsem vůči prim, někdy před rokem určité výhrady, ale beru zpět, je to fakt machr. O skopovým se nechci vůbec rozepisovat.
Milas měla hodnotu po ZT, tedka ji má jistě nižší, ale ne asi ideální. Držím moc palce, však já nejsem žádná výjimka. Kdykoli jsem seděla v čekárně u Malíkočvé chodí k ní těhule, ona je prostě úspěšná![]()
![]()
to je pravda, můžu potvrdit.. ještě cca před rokem Simča neměla o Malíčkové dobré mínění a hájila Skopovýho.. ale člověk mění názory a jsem ráda, že to dobře dopadlo.. ![]()
@Danny77 až tak jó..tak to jsem ráda že je to tak, a hlavně že to vyšlo ![]()