Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Misulka 30 píše:
Ahojik holky, Promiňte, ze sem letpzu, mám prosbu, jak se múzu objednat k doktorce, tel mi nikdo nebere.Moc dekuji
volej asistentku procházkovou, spíš asi dopoledne volejte Procházkovou, tel. 224 966 392.
@Simi11 Doufám,ze nám pomůže a zjistí, kde je zakopány pes, mám za sebou 3Ivf, bez uspechu ![]()
@Misulka 30 píše:
@Simi11 Doufám,ze nám pomůže a zjistí, kde je zakopány pes, mám za sebou 3Ivf, bez uspechu
pokud máš chybu v imunu přijde na to 100%, je to machr, držím moc palce
@Simi11 tak jsem volala, musím MIT zadanou, ted jsem v lázni, tak az se vrátím, skocim k doktorce, snad napise ![]()
@Misulka 30 píše:
@Simi11 tak jsem volala, musím MIT zadanou, ted jsem v lázni, tak az se vrátím, skocim k doktorce, snad napise
nedej se, at napíše určitě
![]()
Musi, protože už je to dflouha doba a roky letí, nám imuno dělali v Ústí aprijde mi o ničem, a je to už cca 4roky po druhem ivf, nám ji dělali, a pořádnou příčinu nenašli, prý Icsi pomůže a nic, jinak přítel horší spermie, ale TEC mel v dubnu norma spermie, tak nevim ![]()
@Misulka 30 píše:
@Simi11 tak jsem volala, musím MIT zadanou, ted jsem v lázni, tak az se vrátím, skocim k doktorce, snad napise
Jo žádanku určo ale musíš být objednána objednávku dělá až 3 měsíce dopředu
@Misulka 30 píše:Musi, protože už je to dflouha doba a roky letí, nám imuno dělali v Ústí aprijde mi o ničem, a je to už cca 4roky po druhem ivf, nám ji dělali, a pořádnou příčinu nenašli, prý Icsi pomůže a nic, jinak přítel horší spermie, ale TEC mel v dubnu norma spermie, tak nevim
Citace] @Simi11 píše:
nedej se, at napíše určitě![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já měla základní imuno taky ok a teď před rokem zjistila Malíčková imunitní chybu pak přeléčená pak 3 ivf ZT a pak zase imuno v háji
Dekuji
,fakt už me to štve, hlavně, ze člověk za to platí, takový prachy a neudekaji poradny vyšetření, začala jsem 25 a to bylo porad jste mlada atd…Vsak to znate ![]()
@Misulka 30 píše:Dekuji
Citace] @milas píše:
Jo žádanku určo ale musíš být objednána objednávku dělá až 3 měsíce dopředu
Jo jo znám to dobře mě bylo tehdy 23,5
Holky nevíte jestli Dr. Malíčková ordinuje? V pondělí jsem jí psala email, zatím žádná odpověď a telefony taky nikdo nebere ![]()
@maraida píše:
Holky nevíte jestli Dr. Malíčková ordinuje? V pondělí jsem jí psala email, zatím žádná odpověď a telefony taky nikdo nebere
tak to netuším ![]()
@maraida
ordinuje, byla jsem u ní včera-co potřebuješ? objednání se řeší přes její asistentku pí. Procházkovou, takže telefony asi moc nebere---a dávala mi na sebe e-mail a přijde mi jiný, než byl dřív: aktuální kmali@lf1.cuni.cz