Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ostatní, doufám, že jsme pro Váš všechny tady vzpruha. Tak schutí do píchání Dexamedu, budete další várka v pořadí
![]()
@Simi11 vím,že to bdue o nervech, ale bez toho k cíli nedojdu. Děkuju za informaci. Tak to jí honem napíšu a nebudu čekat ani na krev.
@Danny001 píše:
@Simi11 vím,že to bdue o nervech, ale bez toho k cíli nedojdu. Děkuju za informaci. Tak to jí honem napíšu a nebudu čekat ani na krev.
přesně tak, já jsem taky nečekala a hned šla k ní, kdyby něco at nasadí léčbu-zvýší či co. hned mi nasadila kyselinu listovou a vápník. tak si ji taky případně řekni.
@Simi11 je lepší zavolat Procházkový a nebo napsat e-mail Malíčkový? To bych mohla spojit ve čtvrtek cestu do Prahy Malíčkovou a pak do Cube na HCG. Tady u nás jinak půjdu do laboratoře a to bych platila.
@Simi11 Ono už se to tu trochu řešilo - teda @milas si toho všimla, když jsem sháněla akutně paní doktorku právě s pozitivním testem
Ona mi totiž psala, že mě chce vidět hned! Nejlépe ten den ![]()
@Danny001 Musíš myslet jen pozitivně! Žádné jiné varianty si nepřipouštět a zahánět je. Protože člověk by se utrápil - to bys musela řešit úplně všechno. Tak se pěkně radujte a co nejdřív se domluv s paní doktorkou!
@Danny001 píše:
@Simi11 je lepší zavolat Procházkový a nebo napsat e-mail Malíčkový? To bych mohla spojit ve čtvrtek cestu do Prahy Malíčkovou a pak do Cube na HCG. Tady u nás jinak půjdu do laboratoře a to bych platila.
zavolej procházkový, ráno jsem s ní mluvila je tam do rána a zeptej se jí kdy má malíčková to volno a zda ji vyřídí aby ti napsala žádanku. až potom bych napsala malíčkový ![]()
@veveruschka píše:
@Simi11 Ono už se to tu trochu řešilo - teda @milas si toho všimla, když jsem sháněla akutně paní doktorku právě s pozitivním testemOna mi totiž psala, že mě chce vidět hned! Nejlépe ten den
@Danny001 Musíš myslet jen pozitivně! Žádné jiné varianty si nepřipouštět a zahánět je. Protože člověk by se utrápil - to bys musela řešit úplně všechno. Tak se pěkně radujte a co nejdřív se domluv s paní doktorkou!
aha, tak to jsem nějak vypustila, nebo spíš nezaregistovala, ale takhle s metříkem je to nepřehlédnutelný
a bylas na kontrole u malíčkový? jak jsi dopadla?
@Danny001 Já bych asi spíš napsala email - ona na to strašně rychle reagovala… a udělá i vyšetření srážlivosti - mně třeba nasadila Fraxiparin - tak uvidíš ![]()
@veveruschka @Simi11 tak já si raději ještě odpoledne udělám test, jestli je to fakt pravda a pak hend napíšu. Já tomu pořád nevěřím ![]()
@Simi11 Dopadla jsem tak, jak jsem psala výše - takže jsem měla zvýšené D dimery… no a doporučila mi rizikové - abych ty 3 měsíce byla doma, tak se teď trápím na neschopence. Šla bych hned do práce - ale mimčo je důležitější… No a zvedlo se mi pár hladin - antinukleosomy, ale jinak to zůstalo celkem při starém, takže kortikoidy se neměnily
@Danny001 Já tomu nevěřím taky ještě pořád
A asi ani nebudu do prvních pohybů
Ale test je ukázkový…a nechceš si ho udělat hned? Nebo doma nemáš? Jestli jsi dostala z Cube test, tak zkus ten, i když to byla 20
@veveruschka píše:
@Simi11 Dopadla jsem tak, jak jsem psala výše - takže jsem měla zvýšené D dimery… no a doporučila mi rizikové - abych ty 3 měsíce byla doma, tak se teď trápím na neschopence. Šla bych hned do práce - ale mimčo je důležitější… No a zvedlo se mi pár hladin - antinukleosomy, ale jinak to zůstalo celkem při starém, takže kortikoidy se neměnily
tak hlavně, že si tě hlídá. a jak bereš kortykoidy tedka? a do kdy?
@veveruschka teď jsem v práci a tady žádný nemám. Na tý fotce je dr.Max a pak jsem si zkoušela ještě Mamatest a ten je už od května prošlí a byla tam ta čárka vidět ještě malinko silněji
Ten z Cube bych si měla udělat až 14 den. Mám ještě asi 3 ty Matesty, tak je alespoň vyplácám ![]()
@Simi11 Já beru jen Metypred 4 mg denně, no a budu ho brát až asi do 35. týdne
Pořád jsem se ho chtěla zbavit, ale moc to teda nevypadá… spíš vůbec ![]()
@Danny001 Aha, tak to potom jo - no v tom cube jsou dva… tak proto jsem Tě naváděla
Ale tak alespoň využiješ ty mamatesty…Jsi dobrá, že jsi netestovala třeba dnes ráno ![]()
@veveruschka ono to nemá cenu testovat každý den. HCG stupá v krvi jednou za 2 dny. Spíš jsem dobrá, že jsem to vydržela netestovat až do 10 dne. Vždycky jsem testovala ouž od 7 dne. Teď jsem se hrozně bála. U mě to vypadá taky na kortikoidy po celé těhotenství.