Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vsejesupr píše:
Ahoj holky vy, které berete Dexamed 1× týdně injekčně mohu vědět jaké jste měly nežádoucí účinky, popř. za jak dlouho. Děkuji
@vsejesupr Ahoj
já mám 3za sebou a dobrý, jen teda po aplikací ten den tak nemůžu k ránu spát ![]()
@vsejesupr píše:
@Fíífía děkuji za info a jak dlouho ho máš brát?
Já už mám 6 injekcí za sebou ještě 2 a pak kontrola, no a nežádoucí adi žádné až na to že jsem třeba byla 2 x trošku mimo, mluvila jsem jak oblbnutá naposled včera ale jinak dobré
@vsejesupr já žádné nežádoucí účinky neměla, až na to, že jsem ten den nemohla spát.
@maraida píše:
@vsejesupr já žádné nežádoucí účinky neměla, až na to, že jsem ten den nemohla spát.
Tak to já spím jak mimi
@vsejesupr Ahoj, injekce byli v pohodě, jen jsem měla po tom děsnou pleť. Takové červenější tváře a hrudky. Ale nejednalo se o akné, ale blbě se to maskovalo. Teď už je to zase dobrý.
@Danny001 píše:
Ahoj holky dlouho jsem se tu neobjevila. Podstupovala jsem naše 5 IVF a včera jsme byli na ET, mám u sebe jedno embryjko a ještě se nám povedlo jedno do mrazáčku.
ahoj Danny, tak jak to vypadá, na ET jsi byla před 11 dny, tak cooooo???
![]()
@maraida píše:
ahoj, tak co ty tvoje výsledky? jak jsi dopadla???
Já jdu dneska na kontrolní imuno, předpokládám opět nk bunky budou 40%, protože chlap je nemocnej a já ani náznak rýmičky
snad má primářka pravdu a mimi už ohrozit nemůžu.
![]()
@Simi11 Ahoooj, včera jsem dělala test a jsou tam // Pořád tomu nemůžu věřit.
@Danny001 píše:
@Simi11 Ahoooj, včera jsem dělala test a jsou tam // Pořád tomu nemůžu věřit.
panebože panebože panebože panebože, takže 7 je štastné číslo
to není duch, ale čára jako BRNO!!!
nádhera, nemá se gratulovat, ale prostě přeju jen to nejlepší, at se miminkovi moc moc daří a nepustí dalšícH 8 měsíců!!!
![]()
@Danny001 No to je nádhera
Úžasné, báječné
Tak ať to teď už probíhá pěkně tak, jak má!!! To je krásná čárka - o tom není pochyb!
@Simi11 @veveruschka holky moc děkuju.
Nechci plaši, tohle jsem zažila před 2,5 lety a jak to dopadlo…Ale teĎ si nechci nic zlého připouštět. Přítel měl včera svátek a po obědě usnul, tak jsem ho budila s krásným dárkem. Oba jsme se z toho ještě nevzpamatovali. A to je test z odpolední moči. Zítra ráno udělám další a ve středu zajdu na krev a musím hend napsat Malíčkový. Při pozitivním tt musím prý hned na kontrolu.
@veveruschka píše:
@Danny001 No to je nádheraÚžasné, báječné
Tak ať to teď už probíhá pěkně tak, jak má!!! To je krásná čárka - o tom není pochyb!
počkej ty jsi taky těhotná??? panebože a kdo to tu jako se dozví??? moc moc moc přeju to nejlepší. holky děláte mi takovou radost.
![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 @veveruschka holky moc děkuju.Nechci plaši, tohle jsem zažila před 2,5 lety a jak to dopadlo…Ale teĎ si nechci nic zlého připouštět. Přítel měl včera svátek a po obědě usnul, tak jsem ho budila s krásným dárkem. Oba jsme se z toho ještě nevzpamatovali. A to je test z odpolední moči. Zítra ráno udělám další a ve středu zajdu na krev a musím hend napsat Malíčkový. Při pozitivním tt musím prý hned na kontrolu.
jj já tam šla hned, hele a napiš ji, at ti dá žadanku, protože tam nějak tedka v říjnu nebude. tak abys to stihla.
to je nádhera. hele a nepřipuštěj si nic špatnýho, stát se může cokoli kdykoli a komukoli. Bez tohodle testu držet miminko v náručí nebudeš, takže hold prožiješ nervy během těhotenství, ale bude to za to stát. uvidíš. Já Malíčkový věřím je to fakt profík
![]()