Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veveruschka píše:
@Simi11 Já beru jen Metypred 4 mg denně, no a budu ho brát až asi do 35. týdnePořád jsem se ho chtěla zbavit, ale moc to teda nevypadá… spíš vůbec
@Danny001 Aha, tak to potom jo - no v tom cube jsou dva… tak proto jsem Tě naváděla
Ale tak alespoň využiješ ty mamatesty…Jsi dobrá, že jsi netestovala třeba dnes ráno
to jsem ráda, že má léčbu a hlídá tě primářka. když je hold třeba léky, tak je budeš brát no. nedá se nic dělat. však ony miminkovi nijak neublíží.
danny u mě jsi borec, že vubec vydrželas do 10 dne
![]()
@Simi11 to taky nechápu. Slíbila jsem příteli, že až 13 den. Ale po psychickém nátlaku ustoupil ![]()
Držím ti dneska palce na to imuno ať je všechno v pořádku. V kolikátém už jsi týdnu?
@Danny001 Já vím, že to roste každé dva dny - já jsem si jen chtěla zkontrolovat, jestli ta čárka náhodou nezmizela
Takže jsem testovala od prvního pozitivního testu - ale taky jsem to vydržela docela dlouho - každý den…
@Simi11 Já právě paní primářce věřím, proto je beru poctivě - jen teda musím říct, že ta hořká chuť mi opravdu vadí :-/ No a ten Caltrate, co jsem dostala, je taky docela obří
Já moc nejsem polykač prášků…
@veveruschka píše:fuj fuj uplne jsi mi pripomnela jak tyhle pradky jsou horky:-( to je fakt hrozny:-(
@Danny001 Já vím, že to roste každé dva dny - já jsem si jen chtěla zkontrolovat, jestli ta čárka náhodou nezmizelaTakže jsem testovala od prvního pozitivního testu - ale taky jsem to vydržela docela dlouho - každý den…@Simi11 Já právě paní primářce věřím, proto je beru poctivě - jen teda musím říct, že ta hořká chuť mi opravdu vadí :-/ No a ten Caltrate, co jsem dostala, je taky docela obří
Já moc nejsem polykač prášků…
@Simi11 Od kdy jde vlastně poznat pohlaví děťátka? Tak ať to dobře dopadne a výsledky jsou ukázkové
No, hořké jsou moc :-/ Je to hnus - pořád nevím, jak je mám zapíjet - vždycky mám v puse hořko až je mi špatně… i když se to pak snažím zajíst. Měli by je něčím potáhnout nebo tak…něčím sladkým ![]()
@veveruschka myslíš hořkou chuť Metypredu? Ten já si chytnu mezi přeední zuby a pak ho spolknu s první lokem a skoro nic necítím. Někdy se to nepovede a to je pak výživné ![]()
@Simi11 ty už budeš v půlce
to je krásný. Výsledky budou určitě ukázkový.
@Danny001 No právě
Ne vždy se to podaří… a když se to otře o patro nebo jazyk ![]()
Jojo za tyden pulka za nama ![]()
mne rekli pohlavi na 1.screeningu ve 13tt. Ale zalezi jestli se natoci ![]()
snad tam ve stredu nebude najednou pindik ![]()
@vsejesupr píše:
@Fíífía děkuji za info a jak dlouho ho máš brát?
@vsejesupr po 8.injekci na kontrolu, ale Mal. má volno tak jdu po 9tý
Teda holky to jste se dneska rozepsaly. A takový krásný zprávy, moc moc Vám držím palečky, super, ať je nadále vše jak má
![]()
Holky tak nevím jestli radost nebyla předčasná. Teď jsem si udělala test s tím, že napíšu Malíčkový. Ale ta čárka je minimálně stejná jako včera, ne-li slabší. Tak mám zase nerva. Tohle už se mi jednou stalo ![]()
@Danny001 Jéé, tím se opravdu nestresuj! Jak jsem psala i na diskuzi Cube, měla jsem to taky tak - ono záleží, jaký je to test, kolik piješ a tak… proto je nejlepší to dělat z ranní moči…odpoledne to není směrodatné - raduj se, že tam čárka je!!! A napiš a objednej se! A sama jsi psala, že to stoupá každé dva dny! Mně to ale sílilo pomalu…
@veveruschka Já vím jak jsem stará tak jsem blbá
Chytla mě hrozná hysterie. Ještě že není přítel doma, ten by mi dal. Jak to uschlo tak bych řekla, že je čárka stejná jako včera. Stejně se ráno budu klepat.
@Danny001 Jo, to mě taky děsilo - já sledovala ten test, jak jsem ho ponořila a začala jít ta barva nahoru, tak jsem tu mou čárku neviděla - tu kontrolní hned - ale musela jsem si na tu miminčí počkat
A taky to bylo mokré slabší než to suché, když jsme to porovnávala… Tak se neboj!!