Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
29.9.14 12:53
@veveruschka píše:
@Simi11 Já beru jen Metypred 4 mg denně, no a budu ho brát až asi do 35. týdne :roll: Pořád jsem se ho chtěla zbavit, ale moc to teda nevypadá… spíš vůbec :D@Danny001 Aha, tak to potom jo - no v tom cube jsou dva… tak proto jsem Tě naváděla :D Ale tak alespoň využiješ ty mamatesty…Jsi dobrá, že jsi netestovala třeba dnes ráno :)

to jsem ráda, že má léčbu a hlídá tě primářka. když je hold třeba léky, tak je budeš brát no. nedá se nic dělat. však ony miminkovi nijak neublíží.

danny u mě jsi borec, že vubec vydrželas do 10 dne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
29.9.14 13:12

@Simi11 to taky nechápu. Slíbila jsem příteli, že až 13 den. Ale po psychickém nátlaku ustoupil :mrgreen:
Držím ti dneska palce na to imuno ať je všechno v pořádku. V kolikátém už jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
29.9.14 13:20

@Danny001 Já vím, že to roste každé dva dny - já jsem si jen chtěla zkontrolovat, jestli ta čárka náhodou nezmizela :oops: Takže jsem testovala od prvního pozitivního testu - ale taky jsem to vydržela docela dlouho - každý den…

@Simi11 Já právě paní primářce věřím, proto je beru poctivě - jen teda musím říct, že ta hořká chuť mi opravdu vadí :-/ No a ten Caltrate, co jsem dostala, je taky docela obří :-) Já moc nejsem polykač prášků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.9.14 14:14
@veveruschka píše:
@Danny001 Já vím, že to roste každé dva dny - já jsem si jen chtěla zkontrolovat, jestli ta čárka náhodou nezmizela :oops: Takže jsem testovala od prvního pozitivního testu - ale taky jsem to vydržela docela dlouho - každý den…@Simi11 Já právě paní primářce věřím, proto je beru poctivě - jen teda musím říct, že ta hořká chuť mi opravdu vadí :-/ No a ten Caltrate, co jsem dostala, je taky docela obří :-) Já moc nejsem polykač prášků…
fuj fuj uplne jsi mi pripomnela jak tyhle pradky jsou horky:-( to je fakt hrozny:-( :-( :-(
mam popisek, tak ja ho ted zapnu kvuli tydnum jsem 19tt. Krev prave odebrana, tak jsem zvedava :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
29.9.14 14:21

@Simi11 Od kdy jde vlastně poznat pohlaví děťátka? Tak ať to dobře dopadne a výsledky jsou ukázkové :-) No, hořké jsou moc :-/ Je to hnus - pořád nevím, jak je mám zapíjet - vždycky mám v puse hořko až je mi špatně… i když se to pak snažím zajíst. Měli by je něčím potáhnout nebo tak…něčím sladkým :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
29.9.14 14:26

@veveruschka myslíš hořkou chuť Metypredu? Ten já si chytnu mezi přeední zuby a pak ho spolknu s první lokem a skoro nic necítím. Někdy se to nepovede a to je pak výživné :mrgreen:
@Simi11 ty už budeš v půlce :potlesk: to je krásný. Výsledky budou určitě ukázkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
29.9.14 14:44

@Danny001 No právě :D Ne vždy se to podaří… a když se to otře o patro nebo jazyk :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.9.14 15:03

Jojo za tyden pulka za nama :mrgreen:
mne rekli pohlavi na 1.screeningu ve 13tt. Ale zalezi jestli se natoci :mrgreen:
snad tam ve stredu nebude najednou pindik :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
29.9.14 15:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.9.14 15:47
@vsejesupr píše:
@Fíífía děkuji za info a jak dlouho ho máš brát?

@vsejesupr po 8.injekci na kontrolu, ale Mal. má volno tak jdu po 9tý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.9.14 16:07

Teda holky to jste se dneska rozepsaly. A takový krásný zprávy, moc moc Vám držím palečky, super, ať je nadále vše jak má :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
29.9.14 17:27

Holky tak nevím jestli radost nebyla předčasná. Teď jsem si udělala test s tím, že napíšu Malíčkový. Ale ta čárka je minimálně stejná jako včera, ne-li slabší. Tak mám zase nerva. Tohle už se mi jednou stalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
29.9.14 18:06

@Danny001 Jéé, tím se opravdu nestresuj! Jak jsem psala i na diskuzi Cube, měla jsem to taky tak - ono záleží, jaký je to test, kolik piješ a tak… proto je nejlepší to dělat z ranní moči…odpoledne to není směrodatné - raduj se, že tam čárka je!!! A napiš a objednej se! A sama jsi psala, že to stoupá každé dva dny! Mně to ale sílilo pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
29.9.14 18:09

@veveruschka Já vím jak jsem stará tak jsem blbá :lol: Chytla mě hrozná hysterie. Ještě že není přítel doma, ten by mi dal. Jak to uschlo tak bych řekla, že je čárka stejná jako včera. Stejně se ráno budu klepat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
29.9.14 18:15

@Danny001 Jo, to mě taky děsilo - já sledovala ten test, jak jsem ho ponořila a začala jít ta barva nahoru, tak jsem tu mou čárku neviděla - tu kontrolní hned - ale musela jsem si na tu miminčí počkat :D A taky to bylo mokré slabší než to suché, když jsme to porovnávala… Tak se neboj!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí