Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida
Ordinuje, dnes jsem ji psala a uz mi i odpovedela ![]()
Segra ji psala vcera a taky jeste odpoved nedostala…
Takze to bere asi na preskacku, podle toho jak si mysli, ze je to dulezite ![]()
Holky díky za info. Já byla koncem srpna na krvi tak se pídím po výsledcích. Tak snad odpoví, kdyžtak jí příští týden napíšu znovu.
@sofie1974 píše:
@maraida
ordinuje, byla jsem u ní včera-co potřebuješ? objednání se řeší přes její asistentku pí. Procházkovou, takže telefony asi moc nebere---a dávala mi na sebe e-mail a přijde mi jiný, než byl dřív: aktuální kmali@lf1.cuni.cz
Jo jo ten je aktuální přesně taky jo na to píšu
@maraida píše:
Holky díky za info. Já byla koncem srpna na krvi tak se pídím po výsledcích. Tak snad odpoví, kdyžtak jí příští týden napíšu znovu.
Zavolej ji ale je pravda že může mít někde nepořádek ve výsledcích
@maraida
určitě ji napiš a zaurguj-mě říkala včera, že výsledky budou příští úterý, ale ať jí honím
Má toho evidentně hodně
Ahoj holky dlouho jsem se tu neobjevila. Podstupovala jsem naše 5 IVF a včera jsme byli na ET, mám u sebe jedno embryjko a ještě se nám povedlo jedno do mrazáčku. ![]()
@Danny001 píše:
Ahoj holky dlouho jsem se tu neobjevila. Podstupovala jsem naše 5 IVF a včera jsme byli na ET, mám u sebe jedno embryjko a ještě se nám povedlo jedno do mrazáčku.
no super! krásný výsledrk tsk ať mimisek se udrží v bříšku a zmrzlinka zůstane na sourozence
@milas děkuju. Kéž by. Byl to 7 transfer, tak snad ta 7 bude konečně šťastná. A co je u tebe nového?
@Danny001 píše:
@milas děkuju. Kéž by. Byl to 7 transfer, tak snad ta 7 bude konečně šťastná. A co je u tebe nového?
U nás zatím vůbec nic, už mám 5 Dexamed, a taky jinak v pondělí jdu na neurologii
Ahoj holky zase mám problém tak jdu k vám na radu ![]()
Mám potíže s karpály, zítra jedu do Vyssokyho nad Jizerou, zrejmne bych mohla jít na operaci koncem října, nebo až v dubnu, ní ale co když bych byla už pak těhu? Vůbec nevím jestli jít teď
bylo by to ještě před kontrolou po dexamedu u Malíčkový, a vadit by to asi nijak z imuna nemělo ne? Jako ta operace. Jinak léky a obstriky ty jsem jim odmítla. Budu vděčná za vaše názory, vůbec nevím co mám dělat
![]()
@Fíífía píše:
Ahoj holky zase mám problém tak jdu k vám na radu
Mám potíže s karpály, zítra jedu do Vyssokyho nad Jizerou, zrejmne bych mohla jít na operaci koncem října, nebo až v dubnu, ní ale co když bych byla už pak těhu? Vůbec nevím jestli jít teďbylo by to ještě před kontrolou po dexamedu u Malíčkový, a vadit by to asi nijak z imuna nemělo ne? Jako ta operace. Jinak léky a obstriky ty jsem jim odmítla. Budu vděčná za vaše názory, vůbec nevím co mám dělat
![]()
poraď se přímo s Malíčkovou a uvidíš
Ahoj holky vy, které berete Dexamed 1× týdně injekčně mohu vědět jaké jste měly nežádoucí účinky, popř. za jak dlouho. Děkuji