Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
18.9.14 13:14

@maraida
Ordinuje, dnes jsem ji psala a uz mi i odpovedela :-)
Segra ji psala vcera a taky jeste odpoved nedostala…
Takze to bere asi na preskacku, podle toho jak si mysli, ze je to dulezite :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
18.9.14 13:17

Holky díky za info. Já byla koncem srpna na krvi tak se pídím po výsledcích. Tak snad odpoví, kdyžtak jí příští týden napíšu znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.9.14 20:54
@sofie1974 píše:
@maraida
ordinuje, byla jsem u ní včera-co potřebuješ? objednání se řeší přes její asistentku pí. Procházkovou, takže telefony asi moc nebere---a dávala mi na sebe e-mail a přijde mi jiný, než byl dřív: aktuální kmali@lf1.cuni.cz

Jo jo ten je aktuální přesně taky jo na to píšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.9.14 20:56
@maraida píše:
Holky díky za info. Já byla koncem srpna na krvi tak se pídím po výsledcích. Tak snad odpoví, kdyžtak jí příští týden napíšu znovu.

Zavolej ji ale je pravda že může mít někde nepořádek ve výsledcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
18.9.14 21:51

@maraida
určitě ji napiš a zaurguj-mě říkala včera, že výsledky budou příští úterý, ale ať jí honím 8o Má toho evidentně hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.9.14 01:06

Dneska jsem byla na 5 injekci Dexamedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.9.14 09:21

Ahoj holky dlouho jsem se tu neobjevila. Podstupovala jsem naše 5 IVF a včera jsme byli na ET, mám u sebe jedno embryjko a ještě se nám povedlo jedno do mrazáčku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.9.14 09:29
@Danny001 píše:
Ahoj holky dlouho jsem se tu neobjevila. Podstupovala jsem naše 5 IVF a včera jsme byli na ET, mám u sebe jedno embryjko a ještě se nám povedlo jedno do mrazáčku. :)

no super! krásný výsledrk tsk ať mimisek se udrží v bříšku a zmrzlinka zůstane na sourozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.9.14 09:30

@milas děkuju. Kéž by. Byl to 7 transfer, tak snad ta 7 bude konečně šťastná. A co je u tebe nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.9.14 10:45
@Danny001 píše:
@milas děkuju. Kéž by. Byl to 7 transfer, tak snad ta 7 bude konečně šťastná. A co je u tebe nového?

U nás zatím vůbec nic, už mám 5 Dexamed, a taky jinak v pondělí jdu na neurologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
19.9.14 11:46

@Danny001 držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
23.9.14 18:18

@maraida
tak máš už výsledky? jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
28.9.14 10:50

Ahoj holky zase mám problém tak jdu k vám na radu :)
Mám potíže s karpály, zítra jedu do Vyssokyho nad Jizerou, zrejmne bych mohla jít na operaci koncem října, nebo až v dubnu, ní ale co když bych byla už pak těhu? Vůbec nevím jestli jít teď :think: bylo by to ještě před kontrolou po dexamedu u Malíčkový, a vadit by to asi nijak z imuna nemělo ne? Jako ta operace. Jinak léky a obstriky ty jsem jim odmítla. Budu vděčná za vaše názory, vůbec nevím co mám dělat :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.9.14 10:55
@Fíífía píše:
Ahoj holky zase mám problém tak jdu k vám na radu :)
Mám potíže s karpály, zítra jedu do Vyssokyho nad Jizerou, zrejmne bych mohla jít na operaci koncem října, nebo až v dubnu, ní ale co když bych byla už pak těhu? Vůbec nevím jestli jít teď :think: bylo by to ještě před kontrolou po dexamedu u Malíčkový, a vadit by to asi nijak z imuna nemělo ne? Jako ta operace. Jinak léky a obstriky ty jsem jim odmítla. Budu vděčná za vaše názory, vůbec nevím co mám dělat :( :nevim:

poraď se přímo s Malíčkovou a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.9.14 14:43

Ahoj holky vy, které berete Dexamed 1× týdně injekčně mohu vědět jaké jste měly nežádoucí účinky, popř. za jak dlouho. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí