Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas píše:
No a co takhle adopče nebo pěstounství aby nebyla Viki sama?
To mě taky už napadlo, ale manžel je rezolutně proti.
@maraida píše:
To mě taky už napadlo, ale manžel je rezolutně proti.
Proč? však uvidíš jo a já mám taky brachy o 12 a 10 starší a taky to už bylo na půl samotná
@maraida Já bych do toho asi nešla. Ale už jsem četla tady názory holek, že i když nemůžou mít další miminko, tak je to dost psychicky ničí a to už třeba jedno mají. Tak jsem nechtěla být necitlivá, protože nevím, jak velká touha to je. Takhle se budeš moct Viktorce věnovat a i to ocení a myslím, že nevadí, pokud nebude mít nějakého věkově blízkého sourozence. Sama nebude - má dva…
@milas prostě chce jedině biologicky naše dítě. Tak to měl už před Viktorkou. Jedině vlastní nebo radši žádné.
A vadilo ti někdy, že jsou sourozenci o dost starší a ty jsi vlastně sama?
@veveruschka ![]()
@maraida píše:
@milas prostě chce jedině biologicky naše dítě. Tak to měl už před Viktorkou. Jedině vlastní nebo radši žádné.
A vadilo ti někdy, že jsou sourozenci o dost starší a ty jsi vlastně sama?
@veveruschka
Nevadilo byla jsem zvyklá mezi dospěkýná vůbec mi mí vrstevnící nechyběki byla jsem víc vyspěkejší a to celiu dobu vypadám mladší než jsem.
A dokonce jsem si našla mabžela ještě o 2 roky staršího než jsou mí bráchové
@maraida je mi líto co jsi dostala od Malíčkové za zprávu, ale pokud něco takového napíše, tak má k tomu určitě důvod. Nemůžu soudit co máš dělat, ale má pravdu, že máš 3 děti a ty svoji maminku potřebují. Já také riskuji, ale nemám žádné dítě a hlavně mi Malíčková řekla, že to nemám vzdávat. Pokud by mi dala stopku, tak by jsem to určitě zvážila. Moc ti přeji aby jsi se rozhodla co nejlépe a držím palce ať všechno dobře dopadne ![]()
@Danny001 píše:
@maraida je mi líto co jsi dostala od Malíčkové za zprávu, ale pokud něco takového napíše, tak má k tomu určitě důvod. Nemůžu soudit co máš dělat, ale má pravdu, že máš 3 děti a ty svoji maminku potřebují. Já také riskuji, ale nemám žádné dítě a hlavně mi Malíčková řekla, že to nemám vzdávat. Pokud by mi dala stopku, tak by jsem to určitě zvážila. Moc ti přeji aby jsi se rozhodla co nejlépe a držím palce ať všechno dobře dopadne
Co dnešní test?
@milas ten dole je 10 den a ten vrchní je dneska ráno 12 den po ET. Tak jsem asi včera plašila zbytečně. Akorát jsem se vynervovala a celou noc jsem nespala. ![]()
@Danny001 píše:
@milas ten dole je 10 den a ten vrchní je dneska ráno 12 den po ET. Tak jsem asi včera plašila zbytečně. Akorát jsem se vynervovala a celou noc jsem nespala.
No to je nádhera a kolik máš bojovníčku v bříšku? nebudou to dva?
@milas ne je to jedna vyhatchovaná 5 denní blastocysta. Zítra ráno zajdu na krev jako samoplátce. Dneska ráno jsem napsala Malíčkový tak jsem zvědavá kdy tam pojedu na testy. ![]()
@Danny001 píše:
@milas ne je to jedna vyhatchovaná 5 denní blastocysta. Zítra ráno zajdu na krev jako samoplátce. Dneska ráno jsem napsala Malíčkový tak jsem zvědavá kdy tam pojedu na testy.
no super tak to bude krásnývsilbý bojovníček
@milas u minulého těhotenství jsem měla 13 den HCG 1244 ale bohužel to nedopadlo. Doufám, že tenhle bojovníček se u mě udrží a konečně se po těch dlouhých letech dočkám. A co ty, jak to s tebou vypadá zdravotně?
@Danny001 píše:
@milas u minulého těhotenství jsem měla 13 den HCG 1244 ale bohužel to nedopadlo. Doufám, že tenhle bojovníček se u mě udrží a konečně se po těch dlouhých letech dočkám. A co ty, jak to s tebou vypadá zdravotně?
no vidíš paráda, já se ke včerejšímu testu ani nevyjadřovala. taky jsem takhle blbla a pak si nejraději nafackovala. prostě jen ráno a moc nepít!
takže paráda, úžasn, jen tak dál. já si dneska píšu o výsledky, jsem zvědavá
![]()