Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 píše:
je to skvělýýýýýýýý![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moc veliký šikulinky jste paráda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
paráda, pak ti sem můžu dát svoje hodnoty hcg, chodila jsem obden od 6 dne po ET
každýmu rostlo jinak. já měla 14 den 900 a kamarádka 3500 a druhá 300, nic to neznamená, jediný co musí být na 100%, tak to musí pravidelně stoupat, prostě opravdu o dvojnásobek co 2 dny. potom až o 3.
mrkni na tuhle tabulku, krásně se to tam ukazuje a podle ní vyla vždy v klidu
http://www.babymed.com/…g-calculator
Tak jsem zpět z poradny. utz je vždycky velmi rychlý, žádný podrobnosti. ale prý mám placentu stále dost nízko, prý sice dobrý, že není přes děložní hrdlo, ale nízko je.
můžu prý začít kdykoli krvácet a znamenalo by to víte co.
takže jsem z toho taková celá divná:-( jdu googlit
![]()
@Simi11 negoogly akorát se vynerevuješ. Věřím, že to všehcno u tebe dobře dopadně a prcek to zvládne.
Volala jsem do CAR, sestra byla milá a uklidnila mě a rovnou objednala na 16.10 na UTZ. Zvažuji, že už na krev nepůjdu a budu prostě prckovi věřit. ![]()
@Simi11 Ale přes čípek nepřestupuje! To je důležité! Hlavně se šetři a odpočívej! Určitě to bude v pořádku! A ještě budeš rodit pěkně přirozeně ![]()
@Danny001 Ono záleží na Tobě, to klidně můžeš! Pokud to zvládneš… já vím, že já bych to nedala.. ale zase to bude co nejpřirozenější, takže to taky není špatné řešení!
@veveruschka píše:
@Simi11 Ale přes čípek nepřestupuje! To je důležité! Hlavně se šetři a odpočívej! Určitě to bude v pořádku! A ještě budeš rodit pěkně přirozeně@Danny001 Ono záleží na Tobě, to klidně můžeš! Pokud to zvládneš… já vím, že já bych to nedala.. ale zase to bude co nejpřirozenější, takže to taky není špatné řešení!
já bych to teda bez krve do 16. nedala ani náhodou. tě obdivuju, že to chceš dobrovolně podstupovat. člověče googlim googlim a všech 100% případů dopadá dobře. vždy je to tak, že pokud nepřesahuje přes hrdlo(což mně ne) tak se ve všech případech růstem zvedne. v podstatě tam nikde nikdo nepsal o potratu maximálně o krvácení, ale kterému zabrání v nemocnici ležením. po 30tt se to hlídá víc a případně jsi na rizikáči a jakmile chce ven jde ven.
ale fakt všichni píší 20 tt nízko položená placenta nikdo neřeší. tak mám asi moc poctivýho doktora. můžu si za to sama, sama jsem se na to ptala, blbka
![]()
@Simi11 @veveruschka teda holky vy my dáváte. Já taky nevím jestli to vydržím. ![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 @veveruschka teda holky vy my dáváte. Já taky nevím jestli to vydržím.
já bych šla v pátek na krev, to ti teda venca písk
![]()
@Simi11 Venca sedí vedle mě na gauči
No možná jo a budu alespoň na víkend vědět. Zítra jedu na odběr k Malíčkový.
To jsi vygooglila pozitiva. To moje googlování je tak 50 na 50 ![]()
@Simi11 Jo jo, to je mooc dobře. Určitě se zvedne. Ale mě moje gynekoložka taky vždycky něčím poděsí
Poprvé tím, že na vaječníku mám cystu po IVF, jsem se v tom šoku zapomněla zeptat, co s tím, už jsem si malovala, jak budu muset na nějaký zákrok. Ale naštěstí se vstřebá. Teď mi zas na kontrole řekla, že mám jinak zakloněnou dělohu - a to byla vždy normální. Sledovala jsem to, protože kamarádka ji má dědičně otočenou. No a mě se točí v těhotenství?? A tak
Takže doktoři stresovat dokáží! A moje gynekoložka je taky až moc poctivá, by mi to ani říkat nemusela ![]()
@Danny001 Ne ne, já Tě v rozhodnutí podporuji. Jako stejně tou krví nic nezměníš…to je jasné… ale i tak vím, jak jsem to měla já ![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 Venca sedí vedle mě na gaučiNo možná jo a budu alespoň na víkend vědět. Zítra jedu na odběr k Malíčkový.
To jsi vygooglila pozitiva. To moje googlování je tak 50 na 50
@Danny001 píše:
@Simi11 13 den po ET HCG 229,4. Je to dobrý, není to dobrý???
Jooo je to dobrý neboj! Důležité je abu rostlo jak má
@Danny001 píše:
@Simi11 Venca sedí vedle mě na gaučiNo možná jo a budu alespoň na víkend vědět. Zítra jedu na odběr k Malíčkový.
To jsi vygooglila pozitiva. To moje googlování je tak 50 na 50
tak coooo? šla jsi na krev??? jsem netrpělivá
![]()
@Simi11 nakonec jsem nešla na krev ani netestovala. Psychicky to nedávám. Prostě budu čekat, teď jsem těhotná a hotovo. U 6 transferů jsem totiž plašila s tetováním a krví, že se teď toho tak bojím že to nejsem schopná udělat.
@Danny001 píše:
@Simi11 nakonec jsem nešla na krev ani netestovala. Psychicky to nedávám. Prostě budu čekat, teď jsem těhotná a hotovo. U 6 transferů jsem totiž plašila s tetováním a krví, že se teď toho tak bojím že to nejsem schopná udělat.
no to je neuvěřitelný, závidím a obdivuju tvoje rozhodnutí. to jáááá bych byla i včera
kdy máš utz? asis to psala, ale jsem hlava děravá ![]()
@Simi11 dřív jsem byla taky taková, ale teĎ nějak nechci a pořád chci věřit dokud je šance. UTZ 16.10. Myslíš že bych začala krvácet a nebo špinit, kdby HCG hodně kleslo?