Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
3.10.14 21:30
@milas píše:
Jo jo prostě to bylo už na ústupu teď mám 7 složek vyšších než mám. mít tak si píchám Dexamed

jasný, a ten dexamed jsou kortikoidy? co by ti měli snížit ty ostatní hodnoty…no já budu nejdříve držet bezlepkovou dietu 3 měsíce, pak ní půjdu na testy akdyž se to bude zlepšovat, tak až pak mi nasadí nějákou terapii..takže si myslím, že budu moci otěhotnět až v léte…a to jsem si původně myslela, že ted v listopadu půjdu na IVF… vůbec by mě nenapadlo že první těhotenství se mnou tak zamává…chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.10.14 22:09
@fori píše:
jasný, a ten dexamed jsou kortikoidy? co by ti měli snížit ty ostatní hodnoty…no já budu nejdříve držet bezlepkovou dietu 3 měsíce, pak ní půjdu na testy akdyž se to bude zlepšovat, tak až pak mi nasadí nějákou terapii..takže si myslím, že budu moci otěhotnět až v léte…a to jsem si původně myslela, že ted v listopadu půjdu na IVF… vůbec by mě nenapadlo že první těhotenství se mnou tak zamává…chjooo

No mě 2 ivf se ani embrijka nechytli a teď to ZT taky se mbou zamávalo, jo injekce Dexamefu a to sníži snad ty hodnoty no my máme ještě jednu zmrzlinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.10.14 22:30
@milas píše:
No mě 2 ivf se ani embrijka nechytli a teď to ZT taky se mbou zamávalo, jo injekce Dexamefu a to sníži snad ty hodnoty no my máme ještě jednu zmrzlinku

hm, to je strašný… tak ti přeju, tak se vám zadaří..nám se holka povedla na 1 pokus…ale bylo to o fous…měli jsme jedno jediné embryjko, to se chytlo a už nepustilo…zato ted to bude masakr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.10.14 22:34
@fori píše:
hm, to je strašný… tak ti přeju, tak se vám zadaří..nám se holka povedla na 1 pokus…ale bylo to o fous…měli jsme jedno jediné embryjko, to se chytlo a už nepustilo…zato ted to bude masakr…

Neboj to taky zmákneš a kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.10.14 22:37
@milas píše:
Neboj to taky zmákneš a kolik ti je?

mně je 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.10.14 22:45
@fori píše:
mně je píše: Více

Mě taky, v lednu mi bude 32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
4.10.14 08:48

@fori tnf alfa je jednoduše řečeno proti všemu…prostě co do těla matky nepatří, mě Malíčková řekla…vy se teda rakoviny bát nemusíte, pro běžný život dobrý, pro těhu blbý…alfu jsem měla skoro 80%. IFNg si už nepamatuji, ale taky asi o 20 nad normu. Při úspěšným pokusu mi ji dexamedem sundala na 42%,pak na 32% po vysazení všeho ji mám zase na nějakých 65% a asi stoupá, ale to už je mi jedno…miminko máme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.10.14 09:59
@estrela píše:
@fori tnf alfa je jednoduše řečeno proti všemu…prostě co do těla matky nepatří, mě Malíčková řekla…vy se teda rakoviny bát nemusíte, pro běžný život dobrý, pro těhu blbý…alfu jsem měla skoro 80%. IFNg si už nepamatuji, ale taky asi o 20 nad normu. Při úspěšným pokusu mi ji dexamedem sundala na 42%,pak na 32% po vysazení všeho ji mám zase na nějakých 65% a asi stoupá, ale to už je mi jedno…miminko máme :mavam:

A co druhé mimi? jééé ty jdi taky otěhotněla při dexamedu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
4.10.14 10:07

@milas jj, po dexamedu, druhé mimi ne, bylo hodně komplikací, hlavně tlak po porodu neklesal, pořád lezl nahoru, nevěděli co se mnou a ledviny měli na mále…takže stop stav…ikdyž Malíčková řekla, že by to tak černě neviděla, kdyby mě pořádně hlídali, ale já už znova do kortikoidů a IVF prostě nepůjdu…můžu být ráda, že moje autoimunita zůstala chrnět, proč pokoušet osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.10.14 10:27
@estrela píše:
@milas jj, po dexamedu, druhé mimi ne, bylo hodně komplikací, hlavně tlak po porodu neklesal, pořád lezl nahoru, nevěděli co se mnou a ledviny měli na mále…takže stop stav…ikdyž Malíčková řekla, že by to tak černě neviděla, kdyby mě pořádně hlídali, ale já už znova do kortikoidů a IVF prostě nepůjdu…můžu být ráda, že moje autoimunita zůstala chrnět, proč pokoušet osud.

Aha tak to joo já měla alfu teď 68 po ZT a jsem zvědavá co bude teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.10.14 11:34

@estrela jak dlouho jsi tehdy brala Dexamed než jsi otěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
4.10.14 19:40

@milas začala jsem tuším v dubnu a v červenci se zadělalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.10.14 20:06
@estrela píše:
@milas začala jsem tuším v dubnu a v červenci se zadělalo :mrgreen:

Aha takže 2 měsíce no a to já už jsem uvidíme jak se domluvíme no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.10.14 21:59

@estrela
ahoj, takže se ten dexamed píchá i v těhotenství? já brala medrol do 15 tt a celé těhu jsem píchala Clexane… na konci těhu jsem měla preeklampsii, porod ve 37tt - císařem…no celkově horor…vysoký tlak jsem měla ješte po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.10.14 22:02

@estrela a za jak dlouho ti teda po tom dexamedu spadlo? to se píchá každý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí