Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
6.10.14 10:57

@Simi11 děkuju už jsem to zkusila. :D Já tomu pořád nemůžu věřit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.14 11:04
@Danny001 píše:
@Simi11 děkuju už jsem to zkusila. :D Já tomu pořád nemůžu věřit :dance:

jsi těhotná, těhotná, těhotná.
a od tedka už budeš mít strach pořád, nicméně jsi těhotná, těhotná, těhotná. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 11:17
@Simi11 píše:
VĚŘÍM, že dobře, budeš mít po 9 injekcích vid?
to se musí prostě hnout. blbý je, že nemůžeš do ivf pokud to bude dobrý. to mi přijde trochu úplě zbytčný je tedka píchat :(

Nee po 8mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 11:19
@Danny001 píše:
Holky dnešní HCG 905,60. Stouplo to od středy dostatečně? To bylo 229,40.

Stouplo to krásně nádhera!!! :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 11:21

Holky na vedlejší diskuzi taky dvě chofí k Malíčkové a teď mají krásné //, je to fakt super že se Vám tak daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.14 11:24
@milas píše:
Nee po 8mi

jedna sem jedna tam, výsledky budou o poznání lepší. nevěřím, že budeš výjimka, na kterou nebudou účinkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.14 11:25
@milas píše:
Holky na vedlejší diskuzi taky dvě chofí k Malíčkové a teď mají krásné //, je to fakt super že se Vám tak daří

tak to jsem moc ráda, bych nejraději nějak malíčkovou odměnila, ale nic mě nenapadá. Dokonce jsem ji chtěla navrhnout jako toho Anděla jak se tedka hlasuje, ale tam musí jít opravdu o záchranu života. Přitom tohle je něco podobnýho :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
6.10.14 11:30

@milas Přeji, aby se taky brzy zadařilo! No, hlavně aby výsledky byly lepší!

@Simi11 Zasloužila by si určitě něco! Za to jaký má přístup, jak je zlatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 11:40
@Simi11 píše:
jedna sem jedna tam, výsledky budou o poznání lepší. nevěřím, že budeš výjimka, na kterou nebudou účinkovat.

To jo ale doufám že nejpozději v lednu půjdu pro zmrzlinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.10.14 11:46

@Simi11 k obědu jsem si dala guláš se 4 kendlíky a tam mi to došlo. Jsem těhotná :lol: To je mazec. zažívám to podruhé v životě, ale doufám, že tohle bude se šťastným koncem ;)
@milas :hug: děkuju, věřím, že i ty se dočkáš a všechno se u tebe v dobré obrátí. moc ti fandím :palec:

Holky nemůžu se dovolat Procházkový, nevíte nemá dovolenou? Chci vědět co ta moje Alfa a taky potřebuju recepty, dochází mi MEtypred a už 3× jesm to urgovala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 11:53
@Danny001 píše:
@Simi11 k obědu jsem si dala guláš se 4 kendlíky a tam mi to došlo. Jsem těhotná :lol: To je mazec. zažívám to podruhé v životě, ale doufám, že tohle bude se šťastným koncem ;)
@milas :hug: děkuju, věřím, že i ty se dočkáš a všechno se u tebe v dobré obrátí. moc ti fandím :palec:Holky nemůžu se dovolat Procházkový, nevíte nemá dovolenou? Chci vědět co ta moje Alfa a taky potřebuju recepty, dochází mi MEtypred a už 3× jesm to urgovala. :cert:

Zavolej na všechny 3 čísla co máme vždy v mejlu…
Dík snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.14 11:58
@Danny001 píše:
@milas :hug: děkuju, věřím, že i ty se dočkáš a všechno se u tebe v dobré obrátí. moc ti fandím :palec:Holky nemůžu se dovolat Procházkový, nevíte nemá dovolenou? Chci vědět co ta moje Alfa a taky potřebuju recepty, dochází mi MEtypred a už 3× jesm to urgovala. :cert:

Zkoušej ji volat, minulý týden byla a ani v pátek neměla žádný ifnro na dveřích a to by tam měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.10.14 12:46

@milas @Simi11 tak jsem se dovolala přímo Malíčková. Výsledky odpovídají začátku těhotenství. Prý mi dá pro jistotu píchat miniheparin a pošle dneska zprávu i s recepty. A na HCG mi řekla, že neroste ukázkově, ale hlavně že stoupá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.14 12:53
@Danny001 píše:
@milas @Simi11 tak jsem se dovolala přímo Malíčková. Výsledky odpovídají začátku těhotenství. Prý mi dá pro jistotu píchat miniheparin a pošle dneska zprávu i s recepty. A na HCG mi řekla, že neroste ukázkově, ale hlavně že stoupá. :?

kecá:lol: :lol: :lol: :lol: roste ukázkově, to 3 dny o jednoutolik, to máš tak co :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.14 13:11

Hele a ve středu jsi byla 13 dpo a dneska jsi tedy 18 dpo?
pujdeš za 2 dny na krev at máš jistotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital