Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
8.10.14 12:04

@Danny001 držím vše co můžu :hug:
Snad to ještě dožene :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.10.14 12:14
@Danny001 píše:
@Simi11 právě že už sestra v nemocnici se netvářila a řekla mi rovnou ať už volám do CAR. Tam jsem volala, dostala jsem vynadáno od sestry, že jsem neměla chodit opakovaně na kontroly krve a stejně mám přijít až toho 16.10. :roll:

jasně, protože jim je to s prominutím uplně u prdele jestli potratíš nebo ne, z takovejchhle slepic je mi na :poblion: promin za výrazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.10.14 12:19

@Simi11 v pohodě. ona se mi teda omluvila, že je přísná, ale že jsem prostě neměla tu krev tak hrotit. No jo jí se to řekne až bude mít za sebou 7 transfer, tělo plné kortikoidů tak jí chci vidět. Vůbec nevím jestli teda vyčkávat do toho 16.10. nebo jestli aktivně nezajít na obvod aby gynekoložka alespoň koukla jestli je to v děloze. :think: Četla jsem teď že je naděje i když nestoupne za 48 ale je limit do 72 hodin. No ale nevím nechci si zase dávat plané naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736

@Fíífía děkuju,kéž by se stal zázrak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909

@Danny001 Pche, teda, přála bych jim to zažít…a pak něco můžou říkat… Člověk je nejistý a chce vědět. To je pochopitelné. No, je to už skoro za týden, tak se uvidí! Budu moc moc na Tebe myslet! Aby to všechno bylo v pořádku a na ultrazvuku krásný nález. Teď musí miminko bojovat o svůj život a Ty uděláš vše pro to, aby mělo nejlepší podmínky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.10.14 12:20

@veveruschka :hug: :hug: :hug: jsi hodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.10.14 12:45
@veveruschka píše:
@Danny001 Pche, teda, přála bych jim to zažít…a pak něco můžou říkat… Člověk je nejistý a chce vědět. To je pochopitelné. No, je to už skoro za týden, tak se uvidí! Budu moc moc na Tebe myslet! Aby to všechno bylo v pořádku a na ultrazvuku krásný nález. Teď musí miminko bojovat o svůj život a Ty uděláš vše pro to, aby mělo nejlepší podmínky!

přesně tak. já bych možná zašla na gyn, ale co ti to řekne? uvidí něco v děloze, ale jestli to roste nezodpoví. :( :(
asi fakt je lepší počkat a doufat, modlit se.
myslím, že mimoděložní to není, měla bys bolesti a HCG prý nejde nad 1000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.10.14 12:55

@Simi11 myslela jsme právě jen aby řekla, že to je v děloze. Ale asi to nechám na ten CAR. Týden nějak vydržím. Za měsíc máme svatbu tak doufám, že nepůjdu na nějaký zákrok těsně před. Chtěla bych to kdyžtak vyřešit co nejdřív :think:
Asi bych pak dala pauzu do jara a zusila bych KET, to by byla už uplně poslední šance na vlastní dítě.
Ale ještě pořád věřím tomuhle prckovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.10.14 13:15
@Danny001 píše:
@Simi11 myslela jsme právě jen aby řekla, že to je v děloze. Ale asi to nechám na ten CAR. Týden nějak vydržím. Za měsíc máme svatbu tak doufám, že nepůjdu na nějaký zákrok těsně před. Chtěla bych to kdyžtak vyřešit co nejdřív :think:
Asi bych pak dala pauzu do jara a zusila bych KET, to by byla už uplně poslední šance na vlastní dítě.
Ale ještě pořád věřím tomuhle prckovi.

hele tak se objednej na pátek, jdi i na krev na utz a bude vyřešeno, to hcg by mělo být kolem 3000 a v děloze vidět něco. pokud ne, tak at nečekáš další týden.-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.10.14 13:18

@Simi11 sestra mě v CAR odmítla objednat s tím, že to stačí za ten týden. Přijde mi to docela jako hazard. Co kdyby to bylo mimoděložní? Já teda nevím jaký jsou u toho příznaky. Říkala, že bych měla bolesti a bylo by mi blbě. Což nic takového není. Pokud mi něco takového bude pojedu hend na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.10.14 13:41
@Danny001 píše:
@Simi11 sestra mě v CAR odmítla objednat s tím, že to stačí za ten týden. Přijde mi to docela jako hazard. Co kdyby to bylo mimoděložní? Já teda nevím jaký jsou u toho příznaky. Říkala, že bych měla bolesti a bylo by mi blbě. Což nic takového není. Pokud mi něco takového bude pojedu hend na pohotovost.

jednoduchý řešení, zavolej ji, že špiníš a chceš utz. v tu chvíli tě nesmí odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.10.14 13:41

A když pak neuvidí krev tak jen pokrč rukama, ale nic takovýho řešit nebudou, špinění je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
8.10.14 13:48

Danny nijak to neovlivníš musíš čekat a pak uvidíš na sonu co a jak dál. jenže je to i tak vyëlký úspěch. potom uvidíš. no a má partner udělané intraakrozomální enzymi mi to měly nyní prvně vyšetřeno a byly na 0 a nyní jsou 80 až 90% tak jdeme okamžitě do dalšího pokusu. léčba u manžela zabrala jen mě mrzí, že to nikoho nenapadlo za těch 5 let a 7 IVF. Mě vždy zaráželo, že je málo embryíí celkem. Vždy jen max dva kusy a nikdy víc.
Takže mu věř a uvidíš, že to bude dobré. No tento poslední pokus nás bude stát poslední ušetřené peníze co do toho chceme dát. no a vánoce budou zase bez dárků nedá ce nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
8.10.14 13:50

@Danny001 Já bych se zatím nebála… myslím, že ještě není tak velké, aby dělalo i při mimoděložním problém. Samozřejmě otázka, aby se nedostalo někam k nějaké cévě a nezavrtávalo se tam, to bys pak mohla vnitřně krvácet. Ale to by Tě bolelo břicho - určitě bys to poznala - takže to bys musela hned do nemocnice. Ono se říká, že od HCG 1000 už by mělo být na UZ vidět. Je to otázka… já bych zkusila ještě ten týden vydržet, pokud to půjde… aby ses nestresovala - ono to opravdu tak brzy není moc vidět a nic z toho nepoznáš. Mně na prvním UZ má doktorka říkala, že je tak tak vidět embryonální pol - takže měření bylo hodně orientační a neodpovídali jsme úplně. Ale za týden už to bylo o něčem jiném :-) To už bylo srdíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.10.14 13:56

@veveruschka @Simi11 holky ten týden počkám. Ono to fakt nemá cenu stresovat. Zaměřím se na svatbu. Raději ať mám všechno připravené. Musíme k notáři sepsat předmanžeskou smlouvu, musím si koupit nový prádlo, silonky :lol: Honem zaměstnat hlavu a za týden budu moudřejší. Děkuju vám moc za podporu, pořád boj nevzdávám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí