Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mandlička To je fakt příšerné.. tomu nerozumím - právě třeba v Praze se zavírají oddělení, protože sestry nejsou. Nechápu, jak to tam může fungovat bez sester - ty jsou potřeba! Já myslím, že s klubem je to dobrý nápad… tak ať se Ti to podaří všechno zařídit. Na školku opravdu bude asi dost nároků - stran zabezpečení a tak… Ale dovolenou si musíte povinně vybrat, ne? Tak alespoň být spolu takto…
@veveruschka píše:
@Mandlička To je fakt příšerné.. tomu nerozumím - právě třeba v Praze se zavírají oddělení, protože sestry nejsou. Nechápu, jak to tam může fungovat bez sester - ty jsou potřeba! Já myslím, že s klubem je to dobrý nápad… tak ať se Ti to podaří všechno zařídit. Na školku opravdu bude asi dost nároků - stran zabezpečení a tak… Ale dovolenou si musíte povinně vybrat, ne? Tak alespoň být spolu takto…
mp bývá to mapslivi se sestřičkou
Holky, mám ještě jeden dotaz… nevíte, jak to je s těhotenskou cukrovkou a užíváním kortikoidů? Jak moc se ta pravděpodobnost zvyšuje?
@veveruschka píše:
Holky, mám ještě jeden dotaz… nevíte, jak to je s těhotenskou cukrovkou a užíváním kortikoidů? Jak moc se ta pravděpodobnost zvyšuje?
Netuším ale já mám. k tomu sklony mám. pco a taky kortikoidy a babička s mamkou má starečkou cukrovku a mamce propukla fokonce před 60, a M říkala že ji pak můžu čekat
@veveruschka někde jsem četla, že s kortikoidy je větší riziko těhotenské cukrovky. Ale jak moc nevím ![]()
Ahoj holky, kdo máte dexamed, nebo jste měly, nepadaly vám po něm vlasy? Mě hrozně padaj, nevím proč
Mám dlouhý tmavý vlasy a při každým česání plný hřeben ![]()
@Fíífía píše:
Ahoj holky, kdo máte dexamed, nebo jste měly, nepadaly vám po něm vlasy? Mě hrozně padaj, nevím proč![]()
Mám dlouhý tmavý vlasy a při každým česání plný hřeben
Po Dexamedu právě ne ba naopak, ale já už měla jen 1 desetinu vlasu mě začaly padat během 3 ivf a po ZT 3 měsíce v kuse.
Kup si sušenou kopřibo a dělej si lektvar na oplachování pomáhá to, opravdu a je to levné.., já mám vlastnoručně udušené
@milas moc děkuju za tip
zítra letím do lékárny, je to fakt hrůza, snad něco zabete než půjdou na řadu nůžky.
No jo, dáváme tělu zabrat…Začala jsem brát vít. na vlasy Hayr booster, taky nevím ale jestli na to imuno.to můžu
A už zase přemýšlím jestli nemám brát listovku???Jak si na tom ty? Bereš nějaký vít.???
Tak mi jsme měli dnes měli první sezení Pride. No nevím co si otom myslet.
@Fíífía píše:
@milas moc děkuju za tipzítra letím do lékárny, je to fakt hrůza, snad něco zabete než půjdou na řadu nůžky.
No jo, dáváme tělu zabrat…Začala jsem brát vít. na vlasy Hayr booster, taky nevím ale jestli na to imuno.to můžuA už zase přemýšlím jestli nemám brát listovku???Jak si na tom ty? Bereš nějaký vít.???
nee teď neberu žádné vitaminy, teda zatím, listovku ber určitě to joo!!"
a ry drahé vitamíny na vlady jsoy zbytečné nepimůžou ti já to skoušela nezabíráj…
Joba dnes mi píchla špatně 8 injekci Dexamefu au au a bylo dost krve
Až tak jo???Ale je fajn ta číslice,,8" ![]()
Já mám už za sebou pátou ![]()
No nic moc jsme se nedozvěděli aprotáhli to o 20 minut než to mělo být. Tak jsme před chvíli dorazily domů. Dívali jsme se na americký film s českými tutulkami a podobně. no příště budeme debatovat o tom co jsme viděli. A hlavně domácí ukol.