Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas za to vděčíme doktorů od Apolináře… ale je to bojovnice..jako jediná ze 4 embryí bojovala o toto místo na světě…
![]()
@fori píše:
@milas za to vděčíme doktorů od Apolináře… ale je to bojovnice..jako jediná ze 4 embryí bojovala o toto místo na světě…![]()
jee tak to je skvělá bojovnice
@fori píše:
Z fotek mám radost.. na to že vůbec nespolupracovala, se jich z cca 150 nafocených cca 20 povedlo
JUUU TA JE KOUZELNÁ A jak je načuřená
![]()
@fori To je krásná holčička. Moc se vám povedla a určitě brzo přibude brácha nebo ségra ![]()
@Danny001 píše:
@fori To je krásná holčička. Moc se vám povedla a určitě brzo přibude brácha nebo ségra
danny co ty? dáš zítra kontrolní odběr at vís jestli to správně stoupá?
@fori moc hezké fotky, moc hezká holčička ![]()
My jsme byli s Vikou taky na profi focení, na jaře, taky venku a taky ve dvou letech ![]()
Jinak já mám Podolátko ![]()
@Simi11 Simi já nevím, přítel chce abych šla a já bych raději byla v klidu a věřila až do UTZ. ![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 Simi já nevím, přítel chce abych šla a já bych raději byla v klidu a věřila až do UTZ.
tak uvidíš jak to budeš cítit. ale smysl má jít zítra, ne třeba v pondělí. zítra víš, že musí být kolem 2000 potom už se to moc kontrolovat nedá.
já bych šla určitě, mám ráda jistotu at je jakákoli, lepší at se průser řeší hned a já se o to dřív budu moct snažit znovu. ale to je každého věc. at se rozhodneš jakkoli tak držím palce.
![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 Já vím, děkuju za podporu.
Dany chce to pevné nervy, myslím na tebe vážně!!!
@Danny001 píše:
@Simi11 @milas holky dnešní HCG jen 1433 v pondělí bylo 905. Tak nevím, ale nevypadá to dobře
po zadání do tabulky je to nižší. se poseru.
![]()
já měla hcg 979 a za 5 dní 6509, ale to klidně mohlo být 1500 za 2 dny, je to na palici. doufala jsem, že výsledek bude víc jasnější.
![]()
@Simi11 právě že už sestra v nemocnici se netvářila a řekla mi rovnou ať už volám do CAR. Tam jsem volala, dostala jsem vynadáno od sestry, že jsem neměla chodit opakovaně na kontroly krve a stejně mám přijít až toho 16.10. ![]()