Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas píše:
Snad jo, tobě držím pěstičky, to už máš půlku těhu za sebou?
jojo půlka za mnou ![]()
@estrela @Simi11 díky za info, jen mě zajímalo, jak dlouho se to dá v těhu píchat…a když se hodnoty zvýší během těhu tak to už teda nevadí? třeba mi ho ani nenasadí…jen se ptám…já byla na medrolu, a je pravda, že mi hodnoty dolů moc nešly…no uvidím… ale mě než nasadí imuno léčbu, to bude asi trvat..počítám tak na jaře…
@fori píše:
@estrela @Simi11 díky za info, jen mě zajímalo, jak dlouho se to dá v těhu píchat…a když se hodnoty zvýší během těhu tak to už teda nevadí? třeba mi ho ani nenasadí…jen se ptám…já byla na medrolu, a je pravda, že mi hodnoty dolů moc nešly…no uvidím… ale mě než nasadí imuno léčbu, to bude asi trvat..počítám tak na jaře…
však uvidíš se ji zeptej jinak tu cielkali zjišťuje taky ona a já ji už měla tehdy zjištwnou tak nemusela
@milas píše:
To to utíká, kdy máš TP?
zatím 26.2. ale na 2.screeningu se to prý upravuje podle skutečný velikosti miminka.
![]()
@Simi11 píše:
zatím 26.2. ale na 2.screeningu se to prý upravuje podle skutečný velikosti miminka.![]()
![]()
Jer žeby pomalu na Valenrýna? To je taťka a děda byl 28.2
@fori ahoj já mám pozitivní TNF Alfu a ještě nějaké další protilátky. Beru jen Metypred. Hodnoty mi začaly klesat až po 4 měsících. To jsem dostala povolení do IVF a teď mám potvrzené těhotenství. Ale jsme v začátku a není ještě vyhráno. Určitě ti Malíčková vybere správnou léčbu a pokud budeš pod jejím dohledem, tak se určitě zadaří. Držím palce.
@Simi11 to máš už za pár. Přehoupnou se Vánoce a budeš rodit ![]()
@fori mě se v těhu zvyšovali pomalu (až na jeden výkyv, kdy jsem měla zánět dásní a antibiotika, to se na alfě výrazně podepsalo) v 33t jsem alfu měla něco kolem 58% prý to tak je, tělo se připravuje na vypuzení plodu, alespoň tak mi to bylo zdůvodněno. Neboj Malíčková reaguje na výsledky individuálně, zvyšuje, snižuje…vysadí…je to prostě třída. ![]()
@Danny001 jj, to vím, už jsem k chodila před 2 léty…díky ní máme holčičku…a ted bych chtěla druhé mimi…akorát tu imunitu mám horší než před prvním těhu…které mi navíc rozjelo tu celiakii…myslela jsem si, že budu v poho… a prd…ted jen zjištuji tu tnf alfu…co na to atd. ![]()
@estrela a zánět dásní a antibiotika ovlivnují tnf alf jo? ted mě napadlo…já když byla na odběrech tak jsem byla pěkně nastydlá…myslíš že to může taky ovlivnit tyto výsledky? to asi ne co?
@fori píše:
@estrela a zánět dásní a antibiotika ovlivnují tnf alf jo? ted mě napadlo…já když byla na odběrech tak jsem byla pěkně nastydlá…myslíš že to může taky ovlivnit tyto výsledky? to asi ne co?
Záleží jaké jsi měla CRP? to je něco jak byla sedimentace