Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
6.10.14 20:17
@milas píše:
Snad jo, tobě držím pěstičky, to už máš půlku těhu za sebou?

jojo půlka za mnou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 20:44
@Simi11 píše:
jojo půlka za mnou :andel:

To to utíká, kdy máš TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.10.14 21:06

@estrela @Simi11 díky za info, jen mě zajímalo, jak dlouho se to dá v těhu píchat…a když se hodnoty zvýší během těhu tak to už teda nevadí? třeba mi ho ani nenasadí…jen se ptám…já byla na medrolu, a je pravda, že mi hodnoty dolů moc nešly…no uvidím… ale mě než nasadí imuno léčbu, to bude asi trvat..počítám tak na jaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 21:10
@fori píše:
@estrela @Simi11 díky za info, jen mě zajímalo, jak dlouho se to dá v těhu píchat…a když se hodnoty zvýší během těhu tak to už teda nevadí? třeba mi ho ani nenasadí…jen se ptám…já byla na medrolu, a je pravda, že mi hodnoty dolů moc nešly…no uvidím… ale mě než nasadí imuno léčbu, to bude asi trvat..počítám tak na jaře…

však uvidíš se ji zeptej jinak tu cielkali zjišťuje taky ona a já ji už měla tehdy zjištwnou tak nemusela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.14 21:11
@milas píše:
To to utíká, kdy máš TP?

zatím 26.2. ale na 2.screeningu se to prý upravuje podle skutečný velikosti miminka. :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 21:12
@Simi11 píše:
zatím 26.2. ale na 2.screeningu se to prý upravuje podle skutečný velikosti miminka. :andel: :andel: :andel:

Jer žeby pomalu na Valenrýna? To je taťka a děda byl 28.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.10.14 21:18

@fori ahoj já mám pozitivní TNF Alfu a ještě nějaké další protilátky. Beru jen Metypred. Hodnoty mi začaly klesat až po 4 měsících. To jsem dostala povolení do IVF a teď mám potvrzené těhotenství. Ale jsme v začátku a není ještě vyhráno. Určitě ti Malíčková vybere správnou léčbu a pokud budeš pod jejím dohledem, tak se určitě zadaří. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.10.14 21:22

@Simi11 to máš už za pár. Přehoupnou se Vánoce a budeš rodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
6.10.14 21:35

@fori mě se v těhu zvyšovali pomalu (až na jeden výkyv, kdy jsem měla zánět dásní a antibiotika, to se na alfě výrazně podepsalo) v 33t jsem alfu měla něco kolem 58% prý to tak je, tělo se připravuje na vypuzení plodu, alespoň tak mi to bylo zdůvodněno. Neboj Malíčková reaguje na výsledky individuálně, zvyšuje, snižuje…vysadí…je to prostě třída. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.10.14 21:38

@Danny001 jj, to vím, už jsem k chodila před 2 léty…díky ní máme holčičku…a ted bych chtěla druhé mimi…akorát tu imunitu mám horší než před prvním těhu…které mi navíc rozjelo tu celiakii…myslela jsem si, že budu v poho… a prd…ted jen zjištuji tu tnf alfu…co na to atd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 21:44

Holky já se už zase začínám. bát příštího týdne ale fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.10.14 21:48

@estrela a zánět dásní a antibiotika ovlivnují tnf alf jo? ted mě napadlo…já když byla na odběrech tak jsem byla pěkně nastydlá…myslíš že to může taky ovlivnit tyto výsledky? to asi ne co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.10.14 21:48

Neboooj…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 21:51
@fori píše:
@estrela a zánět dásní a antibiotika ovlivnují tnf alf jo? ted mě napadlo…já když byla na odběrech tak jsem byla pěkně nastydlá…myslíš že to může taky ovlivnit tyto výsledky? to asi ne co?

Záleží jaké jsi měla CRP? to je něco jak byla sedimentace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 21:51
@fori píše:
Neboooj…
:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit