Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 píše:
@milas @Simi11 tak jsem se dovolala přímo Malíčková. Výsledky odpovídají začátku těhotenství. Prý mi dá pro jistotu píchat miniheparin a pošle dneska zprávu i s recepty. A na HCG mi řekla, že neroste ukázkově, ale hlavně že stoupá.
Cože? Ale roste!!! super že ses dovolala
@Danny001 moc moc gratuluji
je to krásné povzbuzení i pro nás ostatní ![]()
@Fíífía píše:
@Danny001 moc moc gratulujije to krásné povzbuzení i pro nás ostatní
Jak snášís Dexamed?
@Fíífía děkuju,ale ještě pořád nemáme vyhráno ![]()
@milas napsala jsem e-mail doktorce do CAR a tak mi také potvrdila, že by se hodnoty hCG by se měly přibližně zdvojnásobovat po 2 dnech, což se u mě nestalo. Ale nárůst HCG na 900 je dostatečný a mám se snažit být co nejvíc v klidu. ![]()
@Danny001 píše:
@Fíífía děkuju,ale ještě pořád nemáme vyhráno
@milas napsala jsem e-mail doktorce do CAR a tak mi také potvrdila, že by se hodnoty hCG by se měly přibližně zdvojnásobovat po 2 dnech, což se u mě nestalo. Ale nárůst HCG na 900 je dostatečný a mám se snažit být co nejvíc v klidu.
taky se to dá neboj mimis byl pomalejší teď to dožene!!!
to u mě hcg klesalo tehdy
@milas myslela jsem, že budu mít klid a jsem na tom stejně jako před odběrem. Copak se ten náš prcek musí tak loudat. Už jsem mu tu domlouvala. Jen doufám, že to nebude mimoděložní.
@Danny001 píše:
@milas myslela jsem, že budu mít klid a jsem na tom stejně jako před odběrem. Copak se ten náš prcek musí tak loudat. Už jsem mu tu domlouvala. Jen doufám, že to nebude mimoděložní.
@Danny001 píše:
klídek neboj bude to fobré ne každá jede podle tabulek a těhu je!!! taky nedávno tak to jrdna měla a už je v 11 tt, takže mámo klídek.
Holky Malíčková mi psala že ano musíme to skonzultovat jaký má účinek na mě ten Dexamed po 8 injekcích tak za týden jsem tam…
@milas píše:
Holky Malíčková mi psala že ano musíme to skonzultovat jaký má účinek na mě ten Dexamed po 8 injekcích tak za týden jsem tam…
@Simi11 píše:![]()
![]()
![]()
to jsem teda zvědavá
To jo ve čtvrtek mám 8 injekci a v pondělí v 6.06 Vyjíždím po 10 budem v Praze a v 11.30 mám. mít ko.
@milas píše:
To jo ve čtvrtek mám 8 injekci a v pondělí v 6.06 Vyjíždím po 10 budem v Praze a v 11.30 mám. mít ko.
já mám v pondělí taky velký den, screening. tak snad to bude den úspěšný pro nás obě.
@Simi11 píše:
já mám v pondělí taky velký den, screening. tak snad to bude den úspěšný pro nás obě.
Snad jo, tobě držím pěstičky, to už máš půlku těhu za sebou?