Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 píše:
@Simi11 dřív jsem byla taky taková, ale teĎ nějak nechci a pořád chci věřit dokud je šance. UTZ 16.10. Myslíš že bych začala krvácet a nebo špinit, kdby HCG hodně kleslo?
jasně, pokud klesne HCG můžeš začít špinit nebo taky ale nemusíš, není to pravidlo, bohužel, Ještě k tomu jestli máš utroš, tak to drží hodně případnou MS.
ale tím bych se nestresovala, prsotě jsi těhule a za 13 dní uvidíš srdíčko a basta!!!
![]()
@Danny001 Já myslím, že jsi dobrá, že jsi nešla. Užívej si pocit, že jsi těhotná. Ono tím testováním nezrychlíš jeho vývoj - takže jestli to tak má být, tak to tak bude ;o) Jen doufám, že jsi byla na krvi u Malíčkové, aby se dělalo všechno pro to, aby se embryu u Tebe líbilo ![]()
@Simi11 bohužel se stejně pozoruji. Přijde mi, že už necítím ty pachy ani nemám tu divnou chuť v puse. navíc mi změkly prsa a zesvětlaly bradavky. A přitom se tak modlím aby to bylo všechno o. k. Bohužel to nejde ovlivnit.
@Danny001 píše:
@Simi11 bohužel se stejně pozoruji. Přijde mi, že už necítím ty pachy ani nemám tu divnou chuť v puse. navíc mi změkly prsa a zesvětlaly bradavky. A přitom se tak modlím aby to bylo všechno o. k. Bohužel to nejde ovlivnit.
tak jestli se takhle sleduješ stejně jdi na krev. ![]()
@veveruschka u Malíčkové jsem byla včera. U asistentky jsem si vyzvedla žádanky, ale recepty mi opět nedala. Tak jsem je po 3 zaurgovala. Snad se jich někdy dočkám. Brali mi toho dost i na hematologii a nějaký D-dimery. Přijde mi že tam mají docela chaos. Ani nevím kdy si mám psát nebo volat o výsledky. Tak napíšu Malíčkový standartně asi za 8 dní.
@Simi11 spíš si v pondělí udělím test. Mám už doma jenom jeden s citlivostí 20 a pak podle toho bych na tu krev zašla.
@Danny001 Já bych se moc nepozorovala
Paní Březinová z Cube mi řekla, když jsem za ní byla a ptala se, jestli mám nějaké příznaky a já říkala, že žádné - že je to dobře
Že je na příznaky brzy, že je dobře, že jsem v pohodě. Protože si nic nevsugerovávám… Takže příznaky nepříznaky opravdu směrodatné nejsou… já myslím, že kdyžtak až později - třeba teď v tom 9. týdnu, kdy mi začíná být divně od žaludku
no, D dimery má do dalšího dne…já byla ve středu na odběrech a už od pátku jsem si píchala Fraxiparine na ředění krve. Takže bych se zeptala na to dřív, jinak ostatní výsledky mohou být později…
@veveruschka kámoška mi právě taky říkala, že musela volat druhý den, že už nějaký výsledky měla. to mi právě nikdo neřekl. Tak jí napíšu v neděli večer to už by v pondlěí něco mít mohla. Už se teda nepozoruju ![]()
@Danny001 píše:
@veveruschka kámoška mi právě taky říkala, že musela volat druhý den, že už nějaký výsledky měla. to mi právě nikdo neřekl. Tak jí napíšu v neděli večer to už by v pondlěí něco mít mohla. Už se teda nepozoruju
tedka jsem byla u procházkový, je tam do 13.45, ona ti řekne jestli už výsledky jsou jestli má cenu psát malíčkový ![]()
Holky klídek já jsem zvědavá co bude za týden v pondělí, to jdu na krev já…
Ahoj holky…jsem maminka 2leté holčičky… ke KM jsem chodila celý rok 2011, díky ní mám dceru… ted bych chtěla druhé miminko…a hle…imunita ještě horší než v roce 2011 a navíc mi zjistila celiakii.. je tu někdo kdo má vysoké TNF alfa, IFNg a Annexin, Ten Annexim jsem měla i minule..píchala jsem Clexane celé těhu…ale tamto mám nově…podařilo se to tu některé hodnoty snížit a otěhotnět?
@fori píše:
Ahoj holky…jsem maminka 2leté holčičky… ke KM jsem chodila celý rok 2011, díky ní mám dceru… ted bych chtěla druhé miminko…a hle…imunita ještě horší než v roce 2011 a navíc mi zjistila celiakii.. je tu někdo kdo má vysoké TNF alfa, IFNg a Annexin, Ten Annexim jsem měla i minule..píchala jsem Clexane celé těhu…ale tamto mám nově…podařilo se to tu některé hodnoty snížit a otěhotnět?
skoro všechny nové těhu tady měmi. problém s vydokou tnf alfou
@fori píše:
Já. měla u první kontroly tnf alfu 60%, pak ae snížila na 44%, tak jsem pidstoupila 3 ivf a pak ZT, a po něm. tnf alfa opět dokonce vyšší 68% a tak jsem nafasovala injekce a 13.10,jedu do Prahy na ko
Takže ti dovolila těhotnět s vysokým tnf alfa? to tnf alfa jsou protilátky proti embryu ne?
@fori píše:
Takže ti dovolila těhotnět s vysokým tnf alfa? to tnf alfa jsou protilátky proti embryu ne?
Jo jo prostě to bylo už na ústupu teď mám 7 složek vyšších než mám. mít tak si píchám Dexamed