Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
5.10.14 22:11
@fori píše:
@estrela a za jak dlouho ti teda po tom dexamedu spadlo? to se píchá každý den?

Nee píchá se to jen 1× týdně neboj já čekám. jak to bude reagovat na mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.10.14 22:30

@milas no to jsem zvědavá za jak dlouho ty hodnoty spadnou…mě po, Medrolu to nešlo dolů vůbec…ale to jsem ještě neměla tu tnf alfu…jen Annexin… a kdy začínáš píchat? A ten dexamed je nějáká novinka? vůbec jsem o tom před 3 rokama když jsme to s holkami probíraly, tak jsem o něm nikde neslyšela… já jsem teda hodně chodila na Modrého koníka, jestli to znáš…ale už mě to tam se. e :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.10.14 22:46
@fori píše:
@milas no to jsem zvědavá za jak dlouho ty hodnoty spadnou…mě po, Medrolu to nešlo dolů vůbec…ale to jsem ještě neměla tu tnf alfu…jen Annexin… a kdy začínáš píchat? A ten dexamed je nějáká novinka? vůbec jsem o tom před 3 rokama když jsme to s holkami probíraly, tak jsem o něm nikde neslyšela… já jsem teda hodně chodila na Modrého koníka, jestli to znáš…ale už mě to tam se. e :-)

Jo znám modrýho koníka,,,
No já tam byla poprvé 4.11 loni protože mě holky poslali k Maličkové i když jsem měla imuno ok, a to bylo fiasko u ní hodnoty hnusné za hranici pitrácivosti TNF 60% a ještě nějaké hodnoty blbé, tak jsem dostala něco jak Medrol, ale byl to Metypred 8 mg a pentomer k tomu, v lednu kontrola lepší 44%, no a v dubnuu jsem měla na kontrolu taky a co a jak dál a měla jsem povolené snažení, tak duben/květen 3 ivf a to bylo to ZT no a v červenci hnusně vysoká ta TNF alfa takže ty kortikoudové injekce a zabírají prý rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.10.14 23:27

@milas no tak ti budu držet palce at ti zaberou :-) já ráno volám na gastro, a budu muset vyřešit tu celiakii… jsem z toho otrávená…dneska jsem si nakoupila v kaufu bezlepkové věci…tak už si to pomalu střádám… a ten dexamed se píchá i v těhu? co když se tnf upraví, otěhotní se, a ta tnf alfa se zase zvýší? nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.10.14 23:42
@fori píše:
@milas no tak ti budu držet palce at ti zaberou :-) já ráno volám na gastro, a budu muset vyřešit tu celiakii… jsem z toho otrávená…dneska jsem si nakoupila v kaufu bezlepkové věci…tak už si to pomalu střádám… a ten dexamed se píchá i v těhu? co když se tnf upraví, otěhotní se, a ta tnf alfa se zase zvýší? nevíš?

to může do určitého tt se to píchá někdy i celé těhu, ale většinou do prvního trimestru pak až je to tak že by to už nemělo ohrozit plod tak se to vysadí a pak to poroste nahoru ale nic se nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.10.14 23:45

@milas aha…to jsou věci :-) no jestli si to budu muset taky píchat, tak budu jak cedník s tím clexanem :-) ale bychom pro dětičky neudělaly že? pádím spát…zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.10.14 23:56
@fori píše:
@milas aha…to jsou věci :-) no jestli si to budu muset taky píchat, tak budu jak cedník s tím clexanem :-) ale bychom pro dětičky neudělaly že? pádím spát…zatím…

Já si to nechávám píchat u obvoďáka…
Držím pěsti s tím lepkem ať tě na gastro netrápí polykat hadici.
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
6.10.14 08:33

@fori jak ti psala milas, tak se píchá 1× týdně u doktora, dexamed novinka není, ale je to jakýsi další level, když prášky nezaberou. Já měla Metypred to je podobný jako medrol, docela zabrali, ale po nepovedeném IVF, malíčková nasadila Dexamed, protože je silnější, ale měla jsem k tomu i prášky (1× denně 4mg metypredu + tedy jednou týdně dexamed) už po tuším čtyřech nebo třech fakt teď nevím bylo výrazné zlepšení, takže oproti léčbě prášky zkrácení doby léčby. Dexamed mi píchala do potvrzení srdeční akce plodu cca 8tt a pak už jsem měla jen prášky a to až do 33tt, chodila jsem pravidelně na krev, aby viděla jak se to zvyšuje. Neminula mě těhu cukrovka, ale to prý s ohledem na kortikoidy normál a rodila jsem 34+3 pro těžkou preeklampsii. Tak asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.14 08:40

Já se taky přidám se zkušeností, abych fori trochu uklidnila, protože mám dojem, že se bojí kombinaci dexamedu a vysokýho tlaku. tak to snad není.
já měla přes rok medrol, nepomohl, Malíčková nasadila dexamed po 4 injekcích tedy 4 týdnech! byly výsledky lepší než po roce medrolu, okamžitě mě pustila do ketu, který byll úspěšný. píchali jsme pro jistotu do 13tt, dokud mimi není plně vyživováno placentou.
tlak mám celý život nízký, dexamed ani jiný kortykoid mi ho nikdy nezvýšili.
malíčková si tě bude hlídat, byla jsem ve 20tt opět na krvi, hodnoty se zvyšují, ale ji to už netrápí a mám vyloženě v závěru napsáno, že není třeba již imuno léčba.
nicméně jsem měla problém vždy pouze s nk bunkama, tnf alfa jsem měla vždy kolem hodnoty 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.10.14 10:03

Holky jsem zvědavá jak mi to dopadne příští týden ta kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.14 10:33
@milas píše:
Holky jsem zvědavá jak mi to dopadne příští týden ta kontrola.

VĚŘÍM, že dobře, budeš mít po 9 injekcích vid?
to se musí prostě hnout. blbý je, že nemůžeš do ivf pokud to bude dobrý. to mi přijde trochu úplě zbytčný je tedka píchat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.10.14 10:35

Holky dnešní HCG 905,60. Stouplo to od středy dostatečně? To bylo 229,40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.14 10:37
@Danny001 píše:
Holky dnešní HCG 905,60. Stouplo to od středy dostatečně? To bylo 229,40.

to si piš, že stouplo, nádhera :dance: :dance: :dance: :dance: dej to do toho mýho grafu a uvidíš, že je to super, :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.10.14 10:45

@Simi11 já k tomu tvýmu grafu potřebuji český návod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.10.14 10:49
@Danny001 píše:
@Simi11 já k tomu tvýmu grafu potřebuji český návod :-D
:lol: :lol: :lol: :lol:
first hcg level: vždy zadej poslední hodnotu HCG 230
days past ovulacion: DPO - nejde zadat 13, ale 14, tak nech 14.
second level hcg: zadej dnešní HCG: 901
hours between tests: kolik hodin uběhlo během testování: v tvém případě 5 dní tedy 120 hodin.
no a vyjede ti krásně čára, která je u té jejich modré u maxima.
mně to taky takhle vycházelo. můžeš si to sem vždycky vložit a poměřit, je to ideální grafik. :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí