Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
10.10.14 22:08

@Tinakaterina pokud by Ti Malíčková řekla jít na neschopenku, tak ví proč to říká. A rozhodně bych se tím řídila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
11.10.14 07:54

@veveruschka Myslím potrat v pátém měsíci např u mě. No ještě jsem s ní nemluvila, tak uvidíme. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
13.10.14 12:04

@Danny001 ahoj, koukám, že vám začíná adopční přípravka…máte tam uvedeno, kdo vám ji vede? měli byste tam mít jméno psychologa. Ty všední dny jsou na palici no. U mě v práci teda bez jakýchkoli problémů, mažel měl většinou zrovna volný den, případně byl po noční. Je to vopruz a podle mě to člověka stejně nepřipraví :) Ale stojí to za to, viz foto
Držím palce, aby to ten váš bio bojovník zvládl. Akdyžtak někde čeká ado mimčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.10.14 18:03

@Simi11 @milas holky tak jak jste dneska dopadly? Držela jsme palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.10.14 18:06

@Izzz jééé to je zlatíčko. Je moc krásnej :kytka: Jak vše zvládáš? Přípravku by nám měla vést Fejfarová a Petříčková. Tak jsem zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.10.14 18:35

Ahoj prdelky, já dopadla skvěle. potvrzena holčička Anetka.
nádherná, zdravá, alespon podle toho co může vidět z utz. byla kouzelná a otevírala pusu:-))))
jen mám nízko placentu, musím mít volnější režim a budeme to kontrolovat, ale další screening až ve 30tt. paráda :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
děkuju za palečky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: milas co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.10.14 18:37

@Simi11 :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: mám velikou radost. Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.10.14 18:38
@Danny001 píše:
@Simi11 :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: mám velikou radost. Gratuluji :kytka:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: děkuju moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
13.10.14 19:06

@Danny001 Fejfarová je sociální pracovnice, mladá holka, ta tam bude možná jen sedět, ale přípravku nepovede. Tu druho neznám, tak doufám, že bude fajn a že vás to tam bude bavit. A jinak Jonáš je naše dítě, který jsme moc chtěli…a velmi brzy jsme se ho dočkali. Takže jsme šťastní. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.10.14 19:15

@Izzz Fejfarová je po telefonu velmi příjemná. Ale věřím, že to tam bude dobrý. Jsem moc ráda za slova, která píšeš. To mě ted hodně povzbuzuje. Vím, že to miminko bude ať tak nebo tak. Ale konečně časem bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
13.10.14 19:21

@Danny001 přesně jak píšeš…prostě bude. To mi hrozně pomohlo hodit se do klidu a bejt zas jak dřív. A pokud byste šli cestou jako my - dítě, které není volné právně - dočkali byste se velmi brzo. My máme Jonáše proto, že nebyl volný (ale žadatelů, co jim to nevadí, je taky plno) a bylo mu už 8 měsíců a byl to kluk. Všichni chtěj novorozeňátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.10.14 19:27

@Izzz jasně taky mám napsáno co nejmenší dítě :-D O tom, že se dá osvojit dítě, které není právně volné nám taky říkala. Přítl rovnou řekl, že to neexistuje. Ví, že kdyby se něco stalo a o détě jsme přišli, tak bych to nezvládla. Jsi odvaha že jsi do toho šla a moc ti přeju aby to bylo v pohodě a věřím, že bude. Jak dlouho je tam ta lhůta než bude právně Jonášek váš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.10.14 19:35

@Simi11
Skvělý!!!Jsem moc ráda s tebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
13.10.14 19:40