Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina pokud by Ti Malíčková řekla jít na neschopenku, tak ví proč to říká. A rozhodně bych se tím řídila. ![]()
@veveruschka Myslím potrat v pátém měsíci např u mě. No ještě jsem s ní nemluvila, tak uvidíme. Díky za odpovědi.
@Danny001 ahoj, koukám, že vám začíná adopční přípravka…máte tam uvedeno, kdo vám ji vede? měli byste tam mít jméno psychologa. Ty všední dny jsou na palici no. U mě v práci teda bez jakýchkoli problémů, mažel měl většinou zrovna volný den, případně byl po noční. Je to vopruz a podle mě to člověka stejně nepřipraví
Ale stojí to za to, viz foto
Držím palce, aby to ten váš bio bojovník zvládl. Akdyžtak někde čeká ado mimčo ![]()
@Izzz jééé to je zlatíčko. Je moc krásnej
Jak vše zvládáš? Přípravku by nám měla vést Fejfarová a Petříčková. Tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj prdelky, já dopadla skvěle. potvrzena holčička Anetka.
nádherná, zdravá, alespon podle toho co může vidět z utz. byla kouzelná a otevírala pusu:-))))
jen mám nízko placentu, musím mít volnější režim a budeme to kontrolovat, ale další screening až ve 30tt. paráda
![]()
děkuju za palečky
milas co ty???
@Danny001 Fejfarová je sociální pracovnice, mladá holka, ta tam bude možná jen sedět, ale přípravku nepovede. Tu druho neznám, tak doufám, že bude fajn a že vás to tam bude bavit. A jinak Jonáš je naše dítě, který jsme moc chtěli…a velmi brzy jsme se ho dočkali. Takže jsme šťastní. ![]()
@Izzz Fejfarová je po telefonu velmi příjemná. Ale věřím, že to tam bude dobrý. Jsem moc ráda za slova, která píšeš. To mě ted hodně povzbuzuje. Vím, že to miminko bude ať tak nebo tak. Ale konečně časem bude ![]()
@Danny001 přesně jak píšeš…prostě bude. To mi hrozně pomohlo hodit se do klidu a bejt zas jak dřív. A pokud byste šli cestou jako my - dítě, které není volné právně - dočkali byste se velmi brzo. My máme Jonáše proto, že nebyl volný (ale žadatelů, co jim to nevadí, je taky plno) a bylo mu už 8 měsíců a byl to kluk. Všichni chtěj novorozeňátka.
@Izzz jasně taky mám napsáno co nejmenší dítě
O tom, že se dá osvojit dítě, které není právně volné nám taky říkala. Přítl rovnou řekl, že to neexistuje. Ví, že kdyby se něco stalo a o détě jsme přišli, tak bych to nezvládla. Jsi odvaha že jsi do toho šla a moc ti přeju aby to bylo v pohodě a věřím, že bude. Jak dlouho je tam ta lhůta než bude právně Jonášek váš?