Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 ![]()
co jsem cetla a ze jsem cetla dost
, tak nektere holky mely srdicko az v 9 tt…vubec není nic ztraceno ![]()
moc drzim palce ![]()
Dobrý den, Vaše nálezy jsou moc hezké - viz příloha. Navrhuji prodloužit
intervaly mezi injekcemi na 14 dní a jakmile začnete cyklus s KETem,
opět se vrátit k aplikacím á 1 týden.
Teď zase nejsem příliš nadšená z partnera - počet spermií, jejich
vitalita a integrita akrozomu (bílkovin hlavičky spermií) nejsou
optimální. Doporučuji Profertil nebo jiný přípravek na podporu
plodnosti, vitaminy E, D a B, dostatek bílkovin včetně červeného masa,
dostatek kvalitního spánku, nepracovat na směny atd atd atd…, event.
konzultaci u androloga.
KM
@milas píše:
Dobrý den, Vaše nálezy jsou moc hezké - viz příloha. Navrhuji prodloužit
intervaly mezi injekcemi na 14 dní a jakmile začnete cyklus s KETem,
opět se vrátit k aplikacím á 1 týden.
Teď zase nejsem příliš nadšená z partnera - počet spermií, jejich
vitalita a integrita akrozomu (bílkovin hlavičky spermií) nejsou
optimální. Doporučuji Profertil nebo jiný přípravek na podporu
plodnosti, vitaminy E, D a B, dostatek bílkovin včetně červeného masa,
dostatek kvalitního spánku, nepracovat na směny atd atd atd…, event.
konzultaci u androloga.
KM
u tebe
![]()
u partnera
![]()
ale u chlapu je to hodně labilní, za měsíc je může mít perfektní. Muj chlap bral selzink, ale slipy do prac. kalhot prostě nosit musí a van se odmítal vzdát
![]()
@Simi11 píše:
u tebe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u partnera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale u chlapu je to hodně labilní, za měsíc je může mít perfektní. Muj chlap bral selzink, ale slipy do prac. kalhot prostě nosit musí a van se odmítal vzdát
![]()
![]()
No on se málo cpe masem a selzink.mi nasadím i jiné vitamínky
@milas ahoj, tak jaké hodnoty se ti spravily po tom dexamedu?
@fori píše:
@milas ahoj, tak jaké hodnoty se ti spravily po tom dexamedu?
Tnf Alfu mám ze 68% Na 45,2% a rozmezí je do 44.
a pak se mi snížilo úplně vše už mám jen 4 blbé hodnoty než mají být ale vše už je jen malinko nad mezí už není nic drastického
Holky, teď má paní primářka dovolenou, co? Já nějak prošvihla čas, kdy už jsem měla na krev - jsem trochu mimo - zjistila jsem to v pátek odpoledne, že onen týden byl tento týden… takže až na začátku listopadu?
Chlap má nasazené akorát vitamínky na zlepšení, selzink a vit E a kys listovou a čekáme až dorazí do lékarny FertilMan na plodnost to má vliv, ať se mu zlepší spwrmiogram
@veveruschka píše:
Holky, teď má paní primářka dovolenou, co? Já nějak prošvihla čas, kdy už jsem měla na krev - jsem trochu mimo - zjistila jsem to v pátek odpoledne, že onen týden byl tento týden… takže až na začátku listopadu?
Napiš ji ať ti nrchá žádanku u paní Procházkové a ona ji nechá a můžeš na krev kdykoliv, myslím že tento týden ještě dělá ale jak jsou svátky tak nee.
@milas Aha, děkuji, já si říkala, že třeba zkusím zavolat v pondělí… ale takto zkusím napsat! Mám pocit, že jsem po doktorech teď pořád… musím začít zase používat diář!
@veveruschka píše:
@milas Aha, děkuji, já si říkala, že třeba zkusím zavolat v pondělí… ale takto zkusím napsat! Mám pocit, že jsem po doktorech teď pořád… musím začít zase používat diář!
Jakto že pořát?
@milas gratuluji k výsledkům. To je paráda. a u chlapa se to zlepší. Ten můj měl začátkem srpna děsný spermio a pak koukala doktorka u IVF v půlce srpna jak se to zlepšilo. Bral selen a zinek, ale každý zvlášť aby to bylo silnější, vit. E a koenzym Q10.
@Danny001 píše:
@milas gratuluji k výsledkům. To je paráda. a u chlapa se to zlepší. Ten můj měl začátkem srpna děsný spermio a pak koukala doktorka u IVF v půlce srpna jak se to zlepšilo. Bral selen a zinek, ale každý zvlášť aby to bylo silnější, vit. E a koenzym Q10.
jooo on to má taky zvlášt jen k tomu dá i ten FertylMan ale je to yo imunitní vyšetření tak snad fopadne i to hsg u mě dobře ať můžeme v prosinci na iui
*s**píše:
Tnf Alfu mám ze 68% Na 45,2% a rozmezí je do 44.
a pak se mi snížilo úplně vše už mám jen 4 blbé hodnoty než mají být ale vše už je jen malinko nad mezí už není nic drastického
Tak to je paráda
dexamed je fakt zázrak.
Trochu doufám že bych mohla mít výsledky ok a ještě letos stihnout Ket ![]()
I když asi budou mít zase v Pronatalu koncem roku volno ![]()