Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bunnysek já tehdy čekala na obědnání 8 týdnů mazec ale byla mezitím její dovča tak jsme se tam dostali až 4.11.2013 no a od té doby jsme tam teď byli po 3, takže tak…
@bunnysek píše:
@Simi11 neznám to pod touhle zkratkouAle jo, je to Albertov. Já jsem tam kvůli autoimunním nemocem, mám proběhlou polyartritidu, takže bolesti taky znám
Tak třeba se nic nestane, a budeš fungovat normálně
no myslím, že stane. zažila jsem si to už po revizi při prvním potratu ve 14 tt.pak jsem trpěla. nicméně i za to to stojí. jojo VUCHR je známej, je to zkratka výzkumný ústav chorob revmatických, ale mezi revmatakama je to známý jako VUCHR
![]()
Holky vy tady jedete se skratkama a já koukám jak sova z nudlí a říkám si že ještě že to neznám, že o to jsem ošizená, děkuji za to.
@milas píše:
Holky vy tady jedete se skratkama a já koukám jak sova z nudlí a říkám si že ještě že to neznám, že o to jsem ošizená, děkuji za to.
to jo každej má něco, naštěstí ne všechno ![]()
@Simi11 píše:
to jo každej má něco, naštěstí ne všechno
Ještě že tak…
Mně nic takového nedělá.
Co zkusit TT ![]()
@Fíífía píše:Mně nic takového nedělá.
Tace] @milas píše:
Holky může Dexamed způsobovat kobovou chuť v puse a štípaníjazyka?
no to je taky pravda
![]()
@bunnysek
Ahoj
já čekala na první návštěvu 2,5 měsíce.4.11.jdu na první kontrolní odběry po dexamedu.
Jinak zkušenější holčiny ti už napsaly ![]()
@Fíífía píše:Mně nic takového nedělá.
Tace] @milas píše:
Holky může Dexamed způsobovat kobovou chuť v puse a štípaníjazyka?
Nee ten určitě neee já ho skudila minulé pondělí a bílý jak sníh
@milas Určitě? Pokud byla MS, tak to chápu, že odmítáš
Ale pokud ještě nebyla, tak alou na záchod a na test!
Kovovou chuť… nevím… nemůžeš mít něčeho málo? Ale nevím, zeptala bych se primářky… ta bude vědět víc než my…
@veveruschka píše:
@milas Určitě? Pokud byla MS, tak to chápu, že odmítášAle pokud ještě nebyla, tak alou na záchod a na test!
Kovovou chuť… nevím… nemůžeš mít něčeho málo? Ale nevím, zeptala bych se primářky… ta bude vědět víc než my…
no ms není mám. léky na upravení ms už tak už je to zbytečné…
Tak jsem zvědavá pak co na to hsg
@milas Proč nemáš ms, když máš léky právě na úpravu
Promiň, dělám si srandu…Už mlčím..
@veveruschka píše:
@milas Proč nemáš ms, když máš léky právě na úpravuPromiň, dělám si srandu…Už mlčím..
protože nechci čekat jak minule 58 dení cyklus, to by jsme se toho mražáčka pak nedočkali
@milas No, to chápu…to je mi jasné, tak jsem to nemyslela… říkala jsem si, že by měly ty léky právě zabrat a měla bys ji už mít, ne?