Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 píše:
tak počkej, jestli ti v pronatalu nabídnou imuno, tak to znamená mudr Skopový, tam nechtěj!!! prsotě počkej na Malíčkovou, Skopový umí jen medrol, je mu to jedno, nechá ti ho brát klidně rok a víc bez kontrol.
Ulčová je v Plzni.
Vyčkej jednoznačně na Malíčkovou.![]()
![]()
![]()
na imuno v pronatalu jsem slyšelanou samou špatnou reklamu
tam bych nešla
plzeń je fakt z ruky
takže Malíčková nebo ještě uvidím, co to podolí
ale je to škoda
chtěla jsem mít IVF do konce roku, ale bez imuna nevím, jestli by to mělo cenu
@monika m píše:
na imuno v pronatalu jsem slyšelanou samou špatnou reklamu
tam bych nešla
plzeń je fakt z rukytakže Malíčková nebo ještě uvidím, co to podolí
ale je to škoda
chtěla jsem mít IVF do konce roku, ale bez imuna nevím, jestli by to mělo cenu
neřeš nějakej podělanej měsíc, udělej si hezký svátky vánoce a těš se na NEJLEPŠÍHO IMUNOLOGA V REPUBLICE, KE KTERÝ JÁ SE DOSTÁVALA PŘES 6 MĚSÍCŮ A KLIDNĚ 6 MĚSÍCŮ BYCH ČEKALA NA KONZULTACI.
Podolí v žádným případě, léčí stejně jako Skopový, máš možnost jít k nejlepší, tak se nespokoj s minimem, jde přece o dost.
a žádanku ti Pronatal nikam nenapíše, k jakýmu jdeš doktorovi? Já hodně bojovala s Vobořilem než pochopil, že imuno je fakt asi zádrhel, do té doby razil teorii, že na imuno nevěří.
No jasně proč by, není jejich cílem, abys otěhotněla. Čím víc IVF tam budeš sekat, tím líp!
@monika m
jak píše simi, fakt nemá smysl chvátat a klidně si počkej pár měsíců-bez vyšetřené imuno já bych do dalších pokusů IVF nešla! i kdyby se miminko chytlo ale ty jsi měla špatnou imuno a neléčenou, tak by jsi nejspíš potratila. K Malíčkové i Madarovi potřebuješ žádanku.
@Simi11 píše:
neřeš nějakej podělanej měsíc, udělej si hezký svátky vánoce a těš se na NEJLEPŠÍHO IMUNOLOGA V REPUBLICE, KE KTERÝ JÁ SE DOSTÁVALA PŘES 6 MĚSÍCŮ A KLIDNĚ 6 MĚSÍCŮ BYCH ČEKALA NA KONZULTACI.
Podolí v žádným případě, léčí stejně jako Skopový, máš možnost jít k nejlepší, tak se nespokoj s minimem, jde přece o dost.
a žádanku ti Pronatal nikam nenapíše, k jakýmu jdeš doktorovi? Já hodně bojovala s Vobořilem než pochopil, že imuno je fakt asi zádrhel, do té doby razil teorii, že na imuno nevěří.
No jasně proč by, není jejich cílem, abys otěhotněla. Čím víc IVF tam budeš sekat, tím líp!
no mě dělaj komplikace v právi víš, tak proto tak řeším i ten posranej měsíc ![]()
taky jsemměla Vobořila, ale dnes jdu k Zelenkový. Vobořil neměl volno
@monika m No, jenže to bys musela zvládnout to IVF v listopadu - v prosinci je s IVF spíš problém, ne? Kvůli Vánocům… Já bych taky počkala radši… A výsledky jsou opravdu do 14 dní - jen se třeba připrav na to, že Ti to IVF nepovolí hned… že bude třeba nasadit léčbu a absolvovat ještě kontrolu, než se do toho budeš moct dát… ale myslím, že na důležité věci by měla být člověk ochotný si počkat… takže ještě pár měsíců to zvládne. Já bych si taky užila Vánoce…
@Simi11 To je strašné s těmi CARy! ![]()
@veveruschka píše:
@monika m No, jenže to bys musela zvládnout to IVF v listopadu - v prosinci je s IVF spíš problém, ne? Kvůli Vánocům… Já bych taky počkala radši… A výsledky jsou opravdu do 14 dní - jen se třeba připrav na to, že Ti to IVF nepovolí hned… že bude třeba nasadit léčbu a absolvovat ještě kontrolu, než se do toho budeš moct dát… ale myslím, že na důležité věci by měla být člověk ochotný si počkat… takže ještě pár měsíců to zvládne. Já bych si taky užila Vánoce…@Simi11 To je strašné s těmi CARy!
pokus by byla nutná léčba, tak to je jasný. Tobych počkala. jenže mi taky můžou říct, že je vše ok víš. Pak bych to mohla třeba stihnout
ale já udělám to, že si v mezičase budu běhat tedy aspoň na IUI
@sofie1974 píše:
@monika m
jak píše simi, fakt nemá smysl chvátat a klidně si počkej pár měsíců-bez vyšetřené imuno já bych do dalších pokusů IVF nešla! i kdyby se miminko chytlo ale ty jsi měla špatnou imuno a neléčenou, tak by jsi nejspíš potratila. K Malíčkové i Madarovi potřebuješ žádanku.
to je mi jasný
Jojo strašný to s Cary je.
mimochodem pronatal končí 19.12. pak až v lednu. a IVF z tohoto důvodu vůbec v prosinci nezačínají.
Holky, kdyby na mě aspoň tak netlačili v práci
mají už toho mého chození po dr. plný zuby… ![]()
@Simi11 píše:
Jojo strašný to s Cary je.
mimochodem pronatal končí 19.12. pak až v lednu. a IVF z tohoto důvodu vůbec v prosinci nezačínají.
jo to vím
loni jsem si vesele volala 4/12 na KET a už mě poslali do háje
teď bych stihla stimulovat už v druhé plce listopadu a to mi říkala sestra, že y se stihnout dalo
@monika m píše:
Holky, kdyby na mě aspoň tak netlačili v práci
mají už toho mého chození po dr. plný zuby…
at jdou do háje, tohle je přednější, chápu to, ale tím těhotenství neuspíšíš. proč jdeš do pronatalu? bych se tedka na chození vybodla. až když ti dá malíčková zelenou. Zelenkovou mám ráda, ale bude tě opět tlačit do IVF, jak jinak.
@monika m píše:
jo to vím
loni jsem si vesele volala 4/12 na KET a už mě poslali do háje
teď bych stihla stimulovat už v druhé plce listopadu a to mi říkala sestra, že y se stihnout dalo
jo to by se dalo určitě, ale já být tebou jsem před vánoci v klidu a bez imuna to fakt nemá smysl. máš dva transfery za sebou neúspěšný, nic ti neuteče a na jaře budeš víc v klidu.
@monika m
to asi nikde nejsou úplně nadšeni, že jim zaměstnankyně chodí po doktorech, což na druhou stranu taky chápu. Nevím, co děláš, mě ale v práci vycházeli časově vstříc - samozřejmě jsem si pak svoje resty musela dodělat třeba i po pracovní době…
@monika m
to asi nikde nejsou úplně nadšeni, že jim zaměstnankyně chodí po doktorech, což na druhou stranu taky chápu. Nevím, co děláš, mě ale v práci vycházeli časově vstříc - samozřejmě jsem si pak svoje resty musela dodělat třeba i po pracovní době…
@Simi11 píše:
at jdou do háje, tohle je přednější, chápu to, ale tím těhotenství neuspíšíš. proč jdeš do pronatalu? bych se tedka na chození vybodla. až když ti dá malíčková zelenou. Zelenkovou mám ráda, ale bude tě opět tlačit do IVF, jak jinak.
jdu tam právě proto, abych si vyslechla, co mi řeknou a zda mi něco doporučí.
Zelenková je prý lidská, tak třeba ji nepujde jen o tahání penež. Navíc chci, aby mi napsala doporučení. Chtěla bych i lépší vyšetření na štítku.
Tak uvidíme. A taky se domluvit na to IUI
víš, kdybych věděla, že budu na jaře v klidu, tak neřeknu ani ťuk a fakt to tak nehrotím
loni jsem se taky netrápila, že mi KET neudělají v prosinci a řekla jsem si v lednu. Nakonec to dopadlo tak, že jsem se dostala k dr. až pře léto. no hrůza
A navíc teď v práci už fakt prudí
ale tak co se dá dělat, Do extrému to prostě nepoženu a raději počkám, ale stresu faktméně mít nebudu ![]()