Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
22.10.14 17:47

@monika m
určitě ale taky zkus toho praktika a gyndaře/kvůli žádance. Víš, ona dříve právě výjimečné případy brala bez žádanky, ale protože i těch výjimečných případů bylo hrozně moc a ona kvůli tomu měla prý problémy v nemocnici, bere nyní prý jen se žádankou. Ale na druhou stranu, za e-mail nic nedáš-třeba bude v dobrém rozpoložení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.14 17:48
@monika m píše:
ne, jen řekla, že to je ok
oni tam písemně nic moc nedávají :(

jojo nedávají ale nemají na to právo, jsou to tvoje výsledky. :kytka:
dej vědět jakmile zavolají, jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:49
@sofie1974 píše:
@monika m
určitě ale taky zkus toho praktika a gyndaře/kvůli žádance. Víš, ona dříve právě výjimečné případy brala bez žádanky, ale protože i těch výjimečných případů bylo hrozně moc a ona kvůli tomu měla prý problémy v nemocnici, bere nyní prý jen se žádankou. Ale na druhou stranu, za e-mail nic nedáš-třeba bude v dobrém rozpoložení

pravdou je, že mi to sestra do telefonu ještě jasně řekla, že mám mít žádanku. Tak asi už dnes třeba jinak neberou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.10.14 17:50

Ahoj holky, už jsem se lekla co je tu za diskuzi samé nové tváře :),které tímto vítám :mavam:

Holky je tam :srdce: Poprvé v životě, je to neuvěřitelný. Akorát jsem 7+4 a odpovídáme 6+1,takže se nadále modlím, aby to bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:50
@Simi11 píše:
jojo nedávají ale nemají na to právo, jsou to tvoje výsledky. :kytka:
dej vědět jakmile zavolají, jsem zvědavá :lol:

to víš, že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.14 17:51
@monika m píše:
pravdou je, že mi to sestra do telefonu ještě jasně řekla, že mám mít žádanku. Tak asi už dnes třeba jinak neberou

aha:-(
nicméně bych stejně napsala té Malíčkové a pak bych to rozjela u obvodáka :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.14 17:52
@Danny001 píše:
Ahoj holky, už jsem se lekla co je tu za diskuzi samé nové tváře :),které tímto vítám :mavam:Holky je tam :srdce: Poprvé v životě, je to neuvěřitelný. Akorát jsem 7+4 a odpovídáme 6+1,takže se nadále modlím, aby to bylo v pořádku.

panebože panebože panebože panebože je tam :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
6+1 nebo 7+4 na to prdí pes. v těchto milimetrech se lehce udělá při měření chyba :mrgreen: kdy máš další utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:54
@Simi11 píše:
aha:-(
nicméně bych stejně napsala té Malíčkové a pak bych to rozjela u obvodáka :andel: :andel:

hele jestli nebude mít s žádankou problém obvodní kvůli pojišťvny, tak mi ji napíše. Mám perfektní obvodní, je fakt skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:54
@Danny001 píše:
Ahoj holky, už jsem se lekla co je tu za diskuzi samé nové tváře :),které tímto vítám :mavam:Holky je tam :srdce: Poprvé v životě, je to neuvěřitelný. Akorát jsem 7+4 a odpovídáme 6+1,takže se nadále modlím, aby to bylo v pořádku.
:mavam: :mavam: :mavam:
a blahopřeju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.10.14 17:55

@Simi11 už mám jít kee své gynekoložce do těhotenské poradny. Takže tam zítra zavolám. Doktor mluvil, že asi tak za 14 dní. Mě to pořád nedochází, já už se viděla v nemocnici jak domlouvám revizi. Hlavně ať to bojovníček zvládne, už teď je louda po taťkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:56
@Danny001 píše:
@Simi11 už mám jít kee své gynekoložce do těhotenské poradny. Takže tam zítra zavolám. Doktor mluvil, že asi tak za 14 dní. Mě to pořád nedochází, já už se viděla v nemocnici jak domlouvám revizi. Hlavně ať to bojovníček zvládne, už teď je louda po taťkovi :mrgreen:

jak si otěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736

@monika m děkuji, zatím nestíhám dočíst tvůj příběh, ale držím i tak palce a Malíčkovou jednoznačně doporučuji jako nejlepší. Myslím, že teĎ bez žádanky už nebere. Mě ji napsal nakonec obvoďák, nikdo jiný nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@Danny001 píše:
@Simi11 už mám jít kee své gynekoložce do těhotenské poradny. Takže tam zítra zavolám. Doktor mluvil, že asi tak za 14 dní. Mě to pořád nedochází, já už se viděla v nemocnici jak domlouvám revizi. Hlavně ať to bojovníček zvládne, už teď je louda po taťkovi :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: však on to dožene. jasně řeknigyn, že má být utz co nejdříve at máš kontrolu :lol: :lol: :lol: :lol: to je prostě nádhera
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.10.14 17:57
@Danny001 píše:
@monika m děkuji, zatím nestíhám dočíst tvůj příběh, ale držím i tak palce a Malíčkovou jednoznačně doporučuji jako nejlepší. Myslím, že teĎ bez žádanky už nebere. Mě ji napsal nakonec obvoďák, nikdo jiný nechtěl.

asi to tak taky vidím :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.10.14 17:57

@monika m 5 IVF, celkově 7 transfer. Zázrak díky Malíčkové. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí