Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monika m
určitě ale taky zkus toho praktika a gyndaře/kvůli žádance. Víš, ona dříve právě výjimečné případy brala bez žádanky, ale protože i těch výjimečných případů bylo hrozně moc a ona kvůli tomu měla prý problémy v nemocnici, bere nyní prý jen se žádankou. Ale na druhou stranu, za e-mail nic nedáš-třeba bude v dobrém rozpoložení
@monika m píše:
ne, jen řekla, že to je ok
oni tam písemně nic moc nedávají
jojo nedávají ale nemají na to právo, jsou to tvoje výsledky. ![]()
dej vědět jakmile zavolají, jsem zvědavá ![]()
@sofie1974 píše:
@monika m
určitě ale taky zkus toho praktika a gyndaře/kvůli žádance. Víš, ona dříve právě výjimečné případy brala bez žádanky, ale protože i těch výjimečných případů bylo hrozně moc a ona kvůli tomu měla prý problémy v nemocnici, bere nyní prý jen se žádankou. Ale na druhou stranu, za e-mail nic nedáš-třeba bude v dobrém rozpoložení
pravdou je, že mi to sestra do telefonu ještě jasně řekla, že mám mít žádanku. Tak asi už dnes třeba jinak neberou
Ahoj holky, už jsem se lekla co je tu za diskuzi samé nové tváře
,které tímto vítám ![]()
Holky je tam
Poprvé v životě, je to neuvěřitelný. Akorát jsem 7+4 a odpovídáme 6+1,takže se nadále modlím, aby to bylo v pořádku.
@Simi11 píše:
jojo nedávají ale nemají na to právo, jsou to tvoje výsledky.
dej vědět jakmile zavolají, jsem zvědavá
to víš, že jo ![]()
@monika m píše:
pravdou je, že mi to sestra do telefonu ještě jasně řekla, že mám mít žádanku. Tak asi už dnes třeba jinak neberou
aha:-(
nicméně bych stejně napsala té Malíčkové a pak bych to rozjela u obvodáka
![]()
@Danny001 píše:
Ahoj holky, už jsem se lekla co je tu za diskuzi samé nové tváře,které tímto vítám
Holky je tam
Poprvé v životě, je to neuvěřitelný. Akorát jsem 7+4 a odpovídáme 6+1,takže se nadále modlím, aby to bylo v pořádku.
panebože panebože panebože panebože je tam
![]()
6+1 nebo 7+4 na to prdí pes. v těchto milimetrech se lehce udělá při měření chyba
kdy máš další utz?
@Simi11 píše:
aha:-(
nicméně bych stejně napsala té Malíčkové a pak bych to rozjela u obvodáka![]()
hele jestli nebude mít s žádankou problém obvodní kvůli pojišťvny, tak mi ji napíše. Mám perfektní obvodní, je fakt skvělá
@Danny001 píše:
Ahoj holky, už jsem se lekla co je tu za diskuzi samé nové tváře,které tímto vítám
Holky je tam
@Simi11 už mám jít kee své gynekoložce do těhotenské poradny. Takže tam zítra zavolám. Doktor mluvil, že asi tak za 14 dní. Mě to pořád nedochází, já už se viděla v nemocnici jak domlouvám revizi. Hlavně ať to bojovníček zvládne, už teď je louda po taťkovi ![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 už mám jít kee své gynekoložce do těhotenské poradny. Takže tam zítra zavolám. Doktor mluvil, že asi tak za 14 dní. Mě to pořád nedochází, já už se viděla v nemocnici jak domlouvám revizi. Hlavně ať to bojovníček zvládne, už teď je louda po taťkovi
jak si otěhotněla?
@monika m děkuji, zatím nestíhám dočíst tvůj příběh, ale držím i tak palce a Malíčkovou jednoznačně doporučuji jako nejlepší. Myslím, že teĎ bez žádanky už nebere. Mě ji napsal nakonec obvoďák, nikdo jiný nechtěl.
@Danny001 píše:
@Simi11 už mám jít kee své gynekoložce do těhotenské poradny. Takže tam zítra zavolám. Doktor mluvil, že asi tak za 14 dní. Mě to pořád nedochází, já už se viděla v nemocnici jak domlouvám revizi. Hlavně ať to bojovníček zvládne, už teď je louda po taťkovi
@Danny001 píše:
@monika m děkuji, zatím nestíhám dočíst tvůj příběh, ale držím i tak palce a Malíčkovou jednoznačně doporučuji jako nejlepší. Myslím, že teĎ bez žádanky už nebere. Mě ji napsal nakonec obvoďák, nikdo jiný nechtěl.
asi to tak taky vidím
díky
@monika m 5 IVF, celkově 7 transfer. Zázrak díky Malíčkové. ![]()