Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monika m píše:
a to ses dostala k malíškové jo? a ta tě z toho dostala
jo a k Malíčkové. mi dal žádanku můj obvoďák ani gyndař ani Machač mi ji nechtěli dát a nakonec je Macháč hrozně rád a už s Malíčmovou fokonce spolupracují
@milas hele tak držím palce, je to celkem mazec, že se nebojíš tolik, aby ses na to vykašlala
@monika m píše:
@milas hele tak držím palce, je to celkem mazec, že se nebojíš tolik, aby ses na to vykašlala
no taky jsem měla depky jak blázen taky jsem to chtěla xkrát vzdát, ale snažíme se 8 let
@milas píše:
no taky jsem měla depky jak blázen taky jsem to chtěla xkrát vzdát, ale snažíme se 8 let
to už je taky strašně dlouho
jste skvělí, že jste to spolu ještě vydrželi
znám takové, co se diví, že já jsem s manželem po 5ti letech snažení
sem na nás zvědavá po 8
některé to dostane po 2 a rozejdou se
@monika m píše:
to už je taky strašně dlouho
jste skvělí, že jste to spolu ještě vydrželi
znám takové, co se diví, že já jsem s manželem po 5ti letech snažení
sem na nás zvědavá po 8
některé to dostane po 2 a rozejdou se
no my jsme vzatí 2 roky, ale breku hádek a vypadalo to už hrozně na rozchod i rozvod bože bylo to chvílemi i hrozně vypětí na nervy!!!
za 3 roky už budete mít pěkného švištíka a druhé na cestě
@milas vždycky to musí skřípat, to je jasný
taky si pamatuju jak jsem před pár dny přemlouvala manžela, že bych chtěla ještě ivf a on nechtěl
taky jsme si kdeco řekli
@milas hele a co přesně ta tvá diagnoza znamená?
Th1 fenotyp T-lymfocytů, vysoká i. c. produkce embryotoxického TNFalfa.
@monika m píše:
@milas hele a co přesně ta tvá diagnoza znamená?
Th1 fenotyp T-lymfocytů, vysoká i. c. produkce embryotoxického TNFalfa.
cooo? často to právě způsobuje potraty nebo neuchycení embrii
@milas no to mi je jasný, ale spíš jsem myslela, zda to znamená alergii na embyra nebo že se ti neprokrví děloha nebo co já vím, co všechno může způsobit, že se potratí nebo neuchytí embyro…
@monika m píše:
@milas no to mi je jasný, ale spíš jsem myslela, zda to znamená alergii na embyra nebo že se ti neprokrví děloha nebo co já vím, co všechno může způsobit, že se potratí nebo neuchytí embyro…
vysvětmila mi to tak že to působi toxicky prpti všemu v těle tím pádem že i proti embrijím prostě mé to je vypudí.
Stejně i tak vypudí i rakovinu, kdybuch měla děti bylo by to výborné to mít nahoře že by nebyl dlvod to řešit, ale že takhle to potřebujeme zhodit
@milas jasne, takze to neni nic konkrétního, ale prostě reagujes na vsechno
Hustý
@monika m píše:
@milas jasne, takze to neni nic konkrétního, ale prostě reagujes na vsechno
Hustý
no právě…
Ahoj holky, prave mi potvrdili smskou termín na imunologii v pronatalu. Melo by to byt v půlce listopadu. U maličkove mam termín na druhou půlku ledna. Doporučení mi je ochotna dat obvodní.
Myslíte, ze muzu jit tam i tam? Jen pro zajímavost, co mi řeknou v pronatalu