Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10978
25.10.14 15:53

@monika m aby ťa potom, ale Malíčková bola ochotná vziať ak už budeš vyšetrená a možno aj začneš liečbu niekde inde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.10.14 15:55
@monika m píše:
Ahoj holky, prave mi potvrdili smskou termín na imunologii v pronatalu. Melo by to byt v půlce listopadu. U maličkove mam termín na druhou půlku ledna. Doporučení mi je ochotna dat obvodní.
Myslíte, ze muzu jit tam i tam? Jen pro zajímavost, co mi řeknou v pronatalu

Muzes jit tam i tam. Pujdes tam, naberou ti krev a za tak 2 mesice se dozvis vysledky, protoze to tam tak chodi. Skopovymu se nikdy nedovolas a nekomunikuje po mailu. V pulce listopadu ti rekne vysledky za 3 tydny, xa 3 tydny cinknes a daj ti termin na konzultaci za mesic. Za me o nicem. je to ale na tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.10.14 15:57
@janvana píše:
@monika m aby ťa potom, ale Malíčková bola ochotná vziať ak už budeš vyšetrená a možno aj začneš liečbu niekde inde.

Lecbu v xadnym pripade nezacinej. Skopovy leci jen medrolem, pak by te fakt malickova mevzala. Uprimne furt nechapu o co ti jde. Jasne ti tu kazdej rika, at jsi rada, ze jsi u nejvetsiho odbornika v republice a pujdes k looserovi! Nechapu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.10.14 16:03

Lecbu bych nezačala. Chci využit konzultace, kdyz uz se nabízí a ja si ji vydyndala, abych jim ted rekla, ze to nechci a chci malickovou. To budu jak za blbce, upřímně si myslim, ze dr si neuvědomuje co to je za blbce a jakou ma pověst
Jde mi jen o jediné, kdyz pujdu k jednomu jen na vyšetření s bez léku, zda to bude ok pozdeji zajít i k malickove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.10.14 16:06
@Simi11 píše:
Lecbu v xadnym pripade nezacinej. Skopovy leci jen medrolem, pak by te fakt malickova mevzala. Uprimne furt nechapu o co ti jde. Jasne ti tu kazdej rika, at jsi rada, ze jsi u nejvetsiho odbornika v republice a pujdes k looserovi! Nechapu!

Jinak malickovou tu doporučuje te jen vy. Ja co se bavím jeste i jinde tak mi doporučují jeste i jiná mista, kde to je pry skvělý
Urcite je malickova úžasná, ale asi ne jedina na světe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
25.10.14 16:23

@monika m ahoj moje zkusešnost je taková, že mi před 1 IVF nechali udělat v CAR prý kompletní imunologii v Imunnii v Praze. Celou dobu jsem si myslela, že mám vše v pořádku. Po 4 IVF a 6 transferech jsem se dostala k Malíčkový, protože jsem chtěla imunologii zopakovat. A ona mi přišla na problém, nasadila léčbu a teď jsem v začátku těhotenství. Hodně holek co si nechali udělat imunologii i jinde a nedařilo se, tak skončily nakonec u Malíčkový a většinou jim ona něco našla a hlavně pomohla. Pokud se rozhodneš jít jinam, je to tvoje rozhodnutí. Ale 2 imunologický vyšetření za sebou ti nejspíš neudělají. Ty co ten problém nemají tak jima samozřejmě vyhovuje imunologie kdekoliv. Ale za mě jednoznačně Malíčková, čím dřív, tím líp. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.10.14 16:37

@Danny001 diky za info. O to mi šlo, jestli během čtvrt roku mohu navštívit 2 imunology. Ikdyz popravdě mi to prijde divné. Kdyz bycb si našla dejme tomu kožní a nebyla s ni spokojena, tak ji preci taky mam právo vyměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
25.10.14 16:43

@monika m nevím to jistě. Je to dost drahé vyšetření. Jen jsem ti napsala názor, že já bych volila Malíčkovou a myslím, že když v CAR řekneš, že půjdeš k jiné imunoložce, tak jim to může být jedno. Zrovna na poslední návštěvě v CAR jsme se o Malíčkové s doktorem bavili a on sám řekl, že je nejlepší. Takže držím palce při rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.10.14 16:58

Jedno vysetreni stoji pojistovnu potazmo doktora kolem 50.000 proto se tak cukaji. Dostat se v pronatalu k imunologohi neni problem, tys po nich chtela zadanku k jinymu. To evidentne majitel-Sobotka zatrhl.
Dej si do vyhledavace skopovy na emimino. Jsou tu tisice nazoru, vlastne v podstate ten samej.
On proste neudela komplet, ale jak.pise danny je to jen tva volba a nam je to jedno. Jen ses ptala, my odpovidame, protoze mne treba zbrdil na rok a hodne posramotil zdravi. Az budes v cekarne cekat 3 hodiny a vysledky z kreve se dozvis po 2 mesicich kdy je to uz zase jinak, tak si vzpomen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.10.14 16:59
@Danny001 píše:
@monika m nevím to jistě. Je to dost drahé vyšetření. Jen jsem ti napsala názor, že já bych volila Malíčkovou a myslím, že když v CAR řekneš, že půjdeš k jiné imunoložce, tak jim to může být jedno. Zrovna na poslední návštěvě v CAR jsme se o Malíčkové s doktorem bavili a on sám řekl, že je nejlepší. Takže držím palce při rozhodování.

Voborilovi to bylo uplne jedno, ale zadanku samozrejme nenapise. Ale cokoli onachtela aby nasadil, udelal atd tak spolupracoval perfektne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.10.14 17:06
@Danny001 píše:

ono je totiž vtipné, ze ja zadala vypsat zadanou k imunologii a oni hned začli s tim svým a ze to musí ověřit, zda mi zadanku daji
Nyní sem rovnou dostala sms, ze potvrzuji termín
Dost drsný
Mezi tim sem si uz domluvila zadanku u obchodní, ptz sem uz počítala s tim, ze me pošlou do haje
Takze me proste jen napadlo, co jit tam i tam
Ale asi to je blbost, tak do pronatalu zavolám, ze uz sem objednána jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.10.14 17:07
@Simi11 píše:
Voborilovi to bylo uplne jedno, ale zadanku samozrejme nenapise. Ale cokoli onachtela aby nasadil, udelal atd tak spolupracoval perfektne.

Vobirila jsme bohužel neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.10.14 17:38
@Simi11 píše:
Jedno vysetreni stoji pojistovnu potazmo doktora kolem 50.000 proto se tak cukaji. Dostat se v pronatalu k imunologohi neni problem, tys po nich chtela zadanku k jinymu. To evidentne majitel-Sobotka zatrhl.
Dej si do vyhledavace skopovy na emimino. Jsou tu tisice nazoru, vlastne v podstate ten samej.
On proste neudela komplet, ale jak.pise danny je to jen tva volba a nam je to jedno. Jen ses ptala, my odpovidame, protoze mne treba zbrdil na rok a hodne posramotil zdravi. Az budes v cekarne cekat 3 hodiny a vysledky z kreve se dozvis po 2 mesicich kdy je to uz zase jinak, tak si vzpomen.

Nojo, evidentne to majitel zavrhl jit jinam, takze mi rovnou napsali smskou termín k nim, aniž by se mnou dále neco řešili Říkám, dost drsný jednání
Hele o skopovým se s tebou nepřu, ja ti verim, ze je k ničemu tak uz toho nechej :) ja jen psala, ze malickova je sice skvělá, ale nebude jediná. Jak sem psala, děvčata doporučuji i jine imunologie. Takze bych z ni asi nedělala boha.Ale ja uz sem objednána u malickove tak uz to nebudu resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
25.10.14 18:00

@monika m z Malíčkové boha neděláme. Jen po zkušenosteh jsme tu za jedno, že je nejlepší reprodkuční imunoložka. Máš možnost jít kam chceš, ještě jezdí holky do Plzně k té Ulčové Galové. V té Imunnii jsem také čekala 2 měsíce na výsledky a po letech jsem zjistila, že nedělají všehno. U Malíčkové čekáš přiližně 14 dní. Výsledky konzultujete po mejlu. Jak píše Simi pročti si diskuze a pak se rozhodni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
25.10.14 19:33

@monika m máš recht neboť bá zakladní imuno mám naprosto v pořátku jenže podrobné imuno říká úplně něco jíného.
To samé mi řekla mudr Malíčková že na severní moravě je taky nějaký imunolog co to řeší alevo její pacientky se vůbec dobře nestaral proto by nám ho nedoporučovala ale já ji řekla že my změnu nechceme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí