Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 píše:
jj, měla jsem ivf v pronatalu v 10/2012. a měla jsem 9 mrazáku. ještě 2 tam mám
Tak to je super
Ahojte holky, ráda bych se přidala. Jdu k Malíčkové 3.12,, síla ta čekací doba. U mě se neví, co dělat, bo 1 ivf i 2 ivf jen 8 oocystů, přitom hormony v nejvyšší dávce. Nikdy nic k zamražení. 2 nativy, poslední s výborným mimišem na vložení, ale tt opět negativ. Tak jsem byla odkázána na paní doktorku, protože už můj lékař nechápe, co se děje. Po 1 ivf jen 1 kvalitní embryo, u 2 ivf embryo dvojkové vloženo. Jinak vše nevydrželo. Je to boj…Máte někdo něco podobného???
@Ajris. Ja myslim, ze to neni nic tak zvláštního. Je spousta holek, co nemají co zamrazit
Co si podstoupila během nativu a za co se platí? Taky o nem uvažuji
@Simi11 píše:
vem ho k malíčkový, je to uplně jiná liga a dodá štávu oboum partnerum, fakt. lidi od ní odchází naprosto nabití energií a novou silou. já to už taky chtěla vzdát
Souhlasím my v květnu při 3 ivf a po ZT jsme byli přímo na rozvod opravdu ale teďcje to.ok dodá sílu všem a musím. klepat na dřevo
@monika m píše:
Ja se mu ani nedivím, ze ho to sere. Jako po 5ti letech, po každém sexu furt myslet na to, co kdyby…
K tomu mu řeknou, ze ma sperma na hovno.
Bohužel ho serou i ty peníze. Vic uz do toho dat nechce.
Ale jinak brát ho k malickove budu. Pry se dela i vyšetření spermii, resp případná ma alergie na ne. Ale nevim, zda to taky dela. Navic si říkám, ze manzel muze mitbasi taky spatne imuno, které by mohoi treba zlepšit sperma nebo tak ne?
jooo určitě ti ho pořádně proklepne neboj!!!
@milas píše:
jooo určitě ti ho pořádně proklepne neboj!!!
Myslim ze manzela posle na tu druhou kliniku, kde jsou vzdy v utery.
Tam delaji kontrolu spermatu, pokud mu neco bude, tak se na to prijde ![]()
S tema penezma to chapu a jeste vic s tim sexem. Muj chlap je milionovej, kamkoli jsem rekla sel, ale pak uz mu dochazela trpelivost a rikal, ze si pripada jak oplodnovaci bejk a sex si neuziva. Bylo to tezky, kdyz jsem vedela, ze mam zrovna ovu ![]()
@Simi11 píše:
Myslim ze manzela posle na tu druhou kliniku, kde jsou vzdy v utery.
Tam delaji kontrolu spermatu, pokud mu neco bude, tak se na to prijde
S tema penezma to chapu a jeste vic s tim sexem. Muj chlap je milionovej, kamkoli jsem rekla sel, ale pak uz mu dochazela trpelivost a rikal, ze si pripada jak oplodnovaci bejk a sex si neuziva. Bylo to tezky, kdyz jsem vedela, ze mam zrovna ovu
Tak já ani ovu už zase nemívám takže u bás to je v klidu no a stejně je to divné když 8 Let se člověk snaží a pořát nic no
@milas píše:
Tak já ani ovu už zase nemívám takže u bás to je v klidu no a stejně je to divné když 8 Let se člověk snaží a pořát nic no
@milas @Simi11 ahoj holky o čem je tu řeč?
Když si představím, že v srpnu jsem byla na hysteroskopii, pak hned stimulace, teď jsem těhotná tak ten můj zaslouží metál. Ani nevíme co to je sex a ty roky snažení předtím ani nemluvím. A to nás čeká brzy svatební noc. ![]()
Měla jsem nativ s clostilbegydem, 2-0-2. Osmý den kontrola, jen jedno vajucho dorostlo, dávkování bylo nepříjemné, strašně se mi točila hlava. Ale tvrdil, že normálně se normálním ženám dává 1-0-1. Mě je 30, ale vajíčka mám prý jako před přechodem, že nereágují a nevyvíjí se jich tolik.
Pak 13 den opu uspaná, pak prodloužená kultivačka a za 13 dní test negativní… cena byla 14.000. U minulého nepovedeného nativu byla cena 3000.
@Ajris. píše:
Měla jsem nativ s clostilbegydem, 2-0-2. Osmý den kontrola, jen jedno vajucho dorostlo, dávkování bylo nepříjemné, strašně se mi točila hlava. Ale tvrdil, že normálně se normálním ženám dává 1-0-1. Mě je 30, ale vajíčka mám prý jako před přechodem, že nereágují a nevyvíjí se jich tolik.
Pak 13 den opu uspaná, pak prodloužená kultivačka a za 13 dní test negativní… cena byla 14.000. U minulého nepovedeného nativu byla cena 3000.
nevim proč tě stimuluje clostíkem a ne třeba menopurem, puregonem.
já na clostil nereagovala vůbec. v pronatalu dávají clostik maximálně před IUI, aspon před 3 rokama tomu tak bylo.
@Ajris. píše:
To čo popisuješ je minimálka. Nativ je odber vajíčka v prirodzenom cykle bez akejkoľvek stimulácie ![]()
Aké máš AMH?
@Simi11 píše:Ženy s nízkým AMH lepšie reagujú na clostik ako stimuláciu menopurom… Je to môj prípad a možno aj Ajris
nevim proč tě stimuluje clostíkem a ne třeba menopurem, puregonem.
já na clostil nereagovala vůbec. v pronatalu dávají clostik maximálně před IUI, aspon před 3 rokama tomu tak bylo.
@Ajris. píše:
díky za info. Minule tedy nebylo embryo jo. Já zrovna totiž také beru klostík 1-0-1 a napadlo mě, že kdyby tam něco bylo, tak by to mohli vzít na ISCI. ale 14tis je už dost