Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monika m Hmmm, nevím, jestli to nemůže Clostík ovlivnit, já si ten cyklus opravdu nedělala ovulační test… no a nakonec jsem ho brala asi 5 dní - vybrala jsem celé balení - 1-0-1. Takže 3-7. den asi - tak nějak to vychází - už mi to připadá tak dlouho…
@veveruschka ja uz si to taky nepamatuju a tenkrat sem ovu testy taky nezkoušela
Ale uz tenkrat sem si myslela, ze sem ovu mela driv mez 13ty den co sem na iui vzdy sla
No nic, jdu nabehnout na manzu
![]()
Jo a bylo 3-7, mas pravdu
@monika m píše:
@veveruschka ja uz si to taky nepamatuju a tenkrat sem ovu testy taky nezkoušela
Ale uz tenkrat sem si myslela, ze sem ovu mela driv mez 13ty den co sem na iui vzdy sla
No nic, jdu nabehnout na manzu![]()
Jo a bylo 3-7, mas pravdu
no a já klostík začínám baštit už zítra
@monika m Tak tak
Udělejte si s manželem příjemný večer ![]()
@milas Držím pěsti, aby pěkně zabral! A imunita si dala říct…
@veveruschka píše:
@monika m Tak takUdělejte si s manželem příjemný večer
@milas Držím pěsti, aby pěkně zabral! A imunita si dala říct…
imuno už je celkem v klídu neboj jen aby zabral a našla se nějaká zralá pravá v pořádku spermijka a aby hsg bylo v poho
@veveruschka píše:
@milas Kdy na to hsg jdeš přesně! Tak ať vám přeje štěstí
ve středu se objednám ale nevím měla bych příští týden jít ma to.
@milas Aha, tak hlavně, ať to dobře zvládneš a výsledek je dobrý a vejcovody průchozí!
Mám na vás těhotné tady dotaz… měli jste zkušenosti některá s tím, že by vám autoprotilátky v těhotenství spíš rostly a neklesaly a třeba byly pozitivní i ty, co normálně nebyly? A jak se to vyvíjelo? Mně právě rostou, místo toho aby imunosupresí v těhotenství klesaly ![]()
Ahoj děvčata jdu vás poprosit o radu. Příští týden jedu na odběr po 9tem dexamedu/,první kontrola/konečně ![]()
Myslíte že můžu jet už bez chlapa?
@Fíífía píše:
Ahoj děvčata jdu vás poprosit o radu. Příští týden jedu na odběr po 9tem dexamedu/,první kontrola/konečně
Myslíte že můžu jet už bez chlapa?
jasne, chlap prece dexamed nepicha ne?
drzim palce
To néé
já jen aby nebyl třeba náhodou zase na něco jinýho ![]()
A děkuji za palečky, jsem na ty výsledky strašně zvědavá.
@Fíífía píše:
To nééjá jen aby nebyl třeba náhodou zase na něco jinýho
A děkuji za palečky, jsem na ty výsledky strašně zvědavá.
já myslím, že tedka bude hlídat už jen tebe. u mě to tak bylo a co vím i u ostatních holek. dej vědět, 9 injekcí je pěkná darda, 100% se to hnulo
![]()