Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monika m píše:
@milas no to neni, ma 195cm a asi 120kg
Ja mam sotva polovinu, ale byli jsme fakt utahany
Usla jsme sotva jsme se svlékli
tak to manžel čekal do půlnoci pak mě svlékl a šli ksme do výřivky a pak konečně do pelíšku…
@milas ale je frajer ![]()
Tak to ja mam 172 a jeste si muzu dovolit hooodne vysoký podpatky ![]()
@monika m píše:
@milas kde jste vzali sílu
já jsem pivo a taky si můžu vzít podpadky ale mé kotníky to moc nedovolují
Holky, muze clostik ovlivnit ovulační test?
Rano sem si ho zkusila udelat a pak na měj zapomněla. Po navtatu z prace tam byly //
V patek mam utz
Mam pocit, ze tu mou ovulaci v car prosvihnou
@monika m píše:
Holky, muze clostik ovlivnit ovulační test?
Rano sem si ho zkusila udelat a pak na měj zapomněla. Po navtatu z prace tam byly //
V patek mam utz
Mam pocit, ze tu mou ovulaci v car prosvihnou
může být že máš ovu dnes
@milas no ja si myslim, cykly mam krátké
Dnes mam 8 den a ovu test proste hlásí poplach. To je v háji.
@monika m píše:
@milas no ja si myslim, cykly mam krátké
Dnes mam 8 den a ovu test proste hlásí poplach. To je v háji.
já to měla jednou taky tak už 14 den hládilo na utz ovu, no a jinak mívám po lécích 18 až 21 dc ovu párkrát i později
@monika m A byly ty čárky stejně silné, jo? No, já měla ovulaci taky o něco dřív myslím… šla jsem taky na ten UZ dřív než normálně… ale to je i dost brzy - ale může to být individuální…
Druha je jen decentne slabší ale je tam
Zkusila sem to, protoze me od vcera vecer ten vajecnim proste Bolel a rikala sem si, jestli náhodou uz neovuluju
A ono se zda, ze jo
A nemůžeš se objednat dřív? Že by koukli? No, mně právě bolel vaječník, protože tam bylo víc folikulů, tak jsem ho cítila… Nebo už máš ovulační bolesti v podbřišku? I když - jestli si vzpomínám dobře, tak já brala Clostík 2-7. den cyklu a to jsem byla už na kontrole tuším 7-8. den a to už byly folikuly tak akorát…takže si myslím, že určitě možné to je…
Dr původně chtela me objenat driv,, ale kvuli svátku byly nejake komplikace tak rikala, ze to necháme na patek, ze to stejne driv nepřijde - chyba
Podbrisek me prave Bolel uz vcera vecer a cítila sem jej i přes den
Asi sem uz fakt odovulovala. Tak nic, manzel bude mit zitra asi pekny vecer
![]()
@monika m Aha - no, tak to je opravdu možné… já bych začala teda už dnes, pokud to půjde ![]()
No, akorát jen doufám, že vajíček byl normální počet - abychom neměli v ČR druhá paterčata
Kdo ví, jak jsi zareagovala… ale tak uvidíš… Já třeba měla 3 folikuly a taky riskl IUI
Příspěvek upraven 27.10.14 v 23:11
@veveruschka hele snad ne, i 2 jsou mazec ![]()
No ja prave doufala, ze zareaguju dobre a připadne dam nativ. Tak to uz asi nedám ![]()
Myslela sem, ze by test ovlivnil klostik, ale asi ne. Mela sem ho do nedele, 3-5 den