Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Určitě dám vědět, jedu v úterý, tak možná koncem týdne výsledky, nebo až příští týden ![]()
@Fíífía píše:
Ahoj děvčata jdu vás poprosit o radu. Příští týden jedu na odběr po 9tem dexamedu/,první kontrola/konečně
Myslíte že můžu jet už bez chlapa?
jasně můžeš bez chlapa, já ho beru sebou proto, že se mi nechce samé cestovat 4 hoďky tam a 4 zpátky vlakem. Tak se pak i někde projdem
@milas to on taky vždy byl, ale teď kvůli práci nemůže. No nevím jak to zvládnu, mám to 100 autem a pak metrem a sama
![]()
Ahoj holky, kde vlastně primářka sedí? v kachlíkárně? zatím mám čas to zjišťovat, ale zvědavost ![]()
@bunnysek Tak, v poliklinice ![]()
http://ulbld.lf1.cuni.cz/…i-imunologie
Tady máš číslo dveří
Já vždy projdu uzlem A až nakonec přes RTG k tomu výtahu a pak jdu do toho třetího patra a tam vlevo to najdeš ![]()
@veveruschka no tam je pěkný bludiště
chodím tam do trombocentra a pokaždý to hledám ![]()
vždycky se musím ptát na recepci a zeptám se raději i na malíčkovou ![]()
bohužel vím jen, že dole jsou odběry, jinak jem tam úplně mimo ![]()
@monika m Jo jo, bludiště je to solidní
Mám naučenou jen tu jednu cestu
A té se držím, abych se neztratila…
Holky jj bloudí se tam pěkně ale tak my už jsme tam byli 4× už to zvládáme..,i s cestou od vlaku nebloudím
@veveruschka píše:
@monika m Jo jo, bludiště je to solidníMám naučenou jen tu jednu cestu
A té se držím, abych se neztratila…
Máš krásný metřík…
Milas: Koukám, že taky chodíš do Reprofitu v Ol, tedy ivf clinic, jak jsi tam spokojená a ke komu chodíš???
@veveruschka píše:
@milas DěkujiDokonce s vlastní fotkou
jo jo všímám si
@Ajris. píše:
Milas: Koukám, že taky chodíš do Reprofitu v Ol, tedy ivf clinic, jak jsi tam spokojená a ke komu chodíš???
k Macháčovi, jj je to 100 a jeden pro podle minulého caru.
Sice ještě nemám mimi ale věřím že se tam dočkáme mimiska, já si stěžovat nemůžu
@veveruschka díky, já tam chodím na endokrinologii a vodítkem mám vždy směrovku „bufet“ ![]()
Prosím, jestli někdo neměl podobný případ a jak jste pokračovali… Jsem v 7 tt a dnes přestalo bít srdíčko. Tzn. po revizi budu muset tři měsíce přečkat a pak až ket. Brali jste celou dobu léky od primářky i mezitím? Problém je, že je beru už od dubna a Pentomer jsem musela vysadit kvůli nežádoucím účinkům. Díky…