Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monika m píše:
@Simi11 Paseková
hele asi mi to dala jen proto, že mi to už Mardešič odsouhlasil. Ikdyž u nich, jen detail
Navíc jsem řekla, že mi to doporučil hepatolog
Možná taky pochopili, že stejně bych k Malíčkové šla
Jediné, co by docílili, že bych změnila cAr, kdyby se moc cukali
no tak rychle na objednávkový formulář.
![]()
@Simi11 už aby to úterý bylo za mnou. A hlavně aby to bylo dobrý. A za týden touhle dobou už budu vdaná, mazec ![]()
A co ty jak se cítíš?
@Danny001 píše:
@Simi11 už aby to úterý bylo za mnou. A hlavně aby to bylo dobrý. A za týden touhle dobou už budu vdaná, mazec
A co ty jak se cítíš?
budeš vdaná paní v očekávání
určitě!!!
já byla včera v poradně, minule jsem měla placentu 14 mm přes děložní hrdlo, vytáhla se na okraj, takže jsem klidnější.
hlavně že leze nahoru. má to prý hodně holek, tak uvidíme.
jinak je mi moc dobře
![]()
@Simi11 super, to mám radost, že se placenta vytáhla
![]()
Kéž by byl ten příští týden jen pozitivní ![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 super, to mám radost, že se placenta vytáhla![]()
![]()
Kéž by byl ten příští týden jen pozitivní
musí být pozitivní, prostě musí, kor když máš tak úžasný výsledky
![]()
@Simi11 píše:
to je divný tak co ruší Malíčková?
divné to je
@Simi11 píše:
budeš vdaná paní v očekávání![]()
![]()
![]()
určitě!!!já byla včera v poradně, minule jsem měla placentu 14 mm přes děložní hrdlo, vytáhla se na okraj, takže jsem klidnější.
hlavně že leze nahoru. má to prý hodně holek, tak uvidíme.
jinak je mi moc dobře![]()
![]()
![]()
to už bufe dobrý a budeš přenášet
@Danny001 píše:
@Simi11 už aby to úterý bylo za mnou. A hlavně aby to bylo dobrý. A za týden touhle dobou už budu vdaná, mazec
A co ty jak se cítíš?
Dobře to dopadne věřím tomu!!! a budeš pak. krásná a šťastná nevěsta
Ahoj holky, můžu se zeptat, jestli jezdíte k paní doktorce na vyšetření s partnerem, nebo to není nutné?
@lentilka1982 píše:
Ahoj holky, můžu se zeptat, jestli jezdíte k paní doktorce na vyšetření s partnerem, nebo to není nutné?
u prvního pohovoru je důležitý proklepne si ho taky a veme mu i krev
@bunnysek no hele nezrusili
To Mi ani nerikej, ze mi to zruší
![]()
Myslis, ze mam volat? Tobe to volali?
@bunnysek asi ji radeji taky napisu
Prosim te na jakým je mejlu?
Holky, zajímalo by mě, jestli třeba jste někdo braly po potratu Wobenzym nebo podobný preparát… Já teď pomalu vysazuju léky od primářky, mám vysazovat pomalu, aby to nebyl takový šok. Po revizi bych si zkusila koupit Wobenzym… Musím se primářky zeptat na její názor. Jen třeba jestli některá nevíte..?
Po minulém potratu jsem ho brala a tělo se po operaci docela rychle zotavilo. Možná to má placebo efekt. Ale klidně bych to zkusila…
@Tinakaterina
já jsem wobenzym brala, když jsem se léčila u Malíčkové-nevadilo jí to, říkala, že to škodit nemůže. Někteří imunologové právě hodně sázejí na enzymoterapii-např. u nás dr. Nouza - přední imunolog-pro zajímavost zde je zajímavý článek na toto téma http://www.forumzdravi.cz/…-nouzou-drsc. Upřímně-mě s buněčnou imunitou Wobenzym moc nepomohl, ale třeba po laparce, když jsem ho brala, jsem se cítila výborně. Takže po revizi je to dle mého názoru výborný prostředek
@sofie1974 Já ho právě brala po břišní operaci a pomohl mi. Ale neléčila jsem se ještě u primářky Maličkové. Tak si ho koupím zase, když dle ní to nevadí. Děkuji za info.