Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
Joo ještě se vás tu zeptám, potřebuju zítra něco s sebou???
jen dneska nepij alkohol, bud v klidu, mysli pozitivně
nic nepotřebuješ
Ok děkuju moc
![]()
Alkohol…došel, občas si dáme s chlapem večer skleničku vinka, ale dnes není
tak to je ok. Jinak by mě to asi nenapadlo ![]()
Ráno jedu sama, autem, pak metrem
vzala jsem si aspoň mamču jako doprovod, tak doufám že to zvládneme, a bez nervů.
@Fíífía píše:
Ok děkuju moc![]()
![]()
Alkohol…došel, občas si dáme s chlapem večer skleničku vinka, ale dnes nenítak to je ok. Jinak by mě to asi nenapadlo
Ráno jedu sama, autem, pak metremvzala jsem si aspoň mamču jako doprovod, tak doufám že to zvládneme, a bez nervů.
určitě to zvládnete. vždyt to pražský metro je tak jednoduchý, držím moc palce
![]()
Ahoj holky. Tak já zt v 8 tt. Ve středu mě čeká revize. Léčba Metypred, Pentomer, Loseprazol, Caltrate. Hodnoty imuna ok. Ale stejně takový konec.
Nedávala vám někomu Maličková i Fraxiparine po transferu?
@Simi11 píše:
určitě to zvládnete. vždyt to pražský metro je tak jednoduchý, držím moc palce![]()
![]()
![]()
Joo pro pražáky určitě ![]()
Děkuji za palečky ![]()
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky. Tak já zt v 8 tt. Ve středu mě čeká revize. Léčba Metypred, Pentomer, Loseprazol, Caltrate. Hodnoty imuna ok. Ale stejně takový konec.Nedávala vám někomu Maličková i Fraxiparine po transferu?
chjo to je mi moc líto
![]()
Danny držím palce na zítřek. Tenhle týden je prostě tvůj!!! včetně zakončení svatbou
![]()
@Tinakaterina Ahoj, to mě moc mrzí. No, já měla ve zprávě ihned s pozitivním testem mám přijít k ní - no a to mě poslala na krev - ty D dimery a jelikož mi vyšly vyšší, tak mi právě ten Fraxiparine nasadila. Ale hned po ET to nebylo…až s tím testem, jak jsem psala…
@veveruschka píše:
@Tinakaterina Ahoj, to mě moc mrzí. No, já měla ve zprávě ihned s pozitivním testem mám přijít k ní - no a to mě poslala na krev - ty D dimery a jelikož mi vyšly vyšší, tak mi právě ten Fraxiparine nasadila. Ale hned po ET to nebylo…až s tím testem, jak jsem psala…
Tobě taky držím palce na zítřejší screening. Uvidíš prdolku a třeba se dozvíš co čekáte
kam na něj jdeš?
@Simi11 děkuju, už jsem jak na trní ![]()
@veveruschka taky ti držím palce ![]()
@Tinakaterina Fraxiparin mi dala Malíčková až po 1 kontrole při pozitivním tt. @Fíífía na zítra tfuj tfuj. To najdeš neboj ![]()
@Tinakaterina
mě ho napsala (Fraxiparin), abych ho používala hned po transferu
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky. Tak já zt v 8 tt. Ve středu mě čeká revize. Léčba Metypred, Pentomer, Loseprazol, Caltrate. Hodnoty imuna ok. Ale stejně takový konec.Nedávala vám někomu Maličková i Fraxiparine po transferu?
Moc mě to mrzí
![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 děkuju, už jsem jak na trní
@veveruschka taky ti držím palce
@Tinakaterina Fraxiparin mi dala Malíčková až po 1 kontrole při pozitivním tt. @Fíífía na zítra tfuj tfuj. To najdeš neboj
v kolik tam jdeš? a veveruschko ty taky, v kolik to máte?
@Danny001
No snad, už abych byla zpět
![]()
Taky držím na zítra palečky MOOOOC!!! ![]()