Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
3.11.14 17:51

Joo ještě se vás tu zeptám, potřebuju zítra něco s sebou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.11.14 17:57
@Fíífía píše:
Joo ještě se vás tu zeptám, potřebuju zítra něco s sebou???

jen dneska nepij alkohol, bud v klidu, mysli pozitivně :hug: :hug: :hug: nic nepotřebuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.11.14 18:17

Ok děkuju moc :hug: :hug: :hug:
Alkohol…došel, občas si dáme s chlapem večer skleničku vinka, ale dnes není :D tak to je ok. Jinak by mě to asi nenapadlo :think:
Ráno jedu sama, autem, pak metrem 8o vzala jsem si aspoň mamču jako doprovod, tak doufám že to zvládneme, a bez nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.11.14 18:22
@Fíífía píše:
Ok děkuju moc :hug: :hug: :hug:
Alkohol…došel, občas si dáme s chlapem večer skleničku vinka, ale dnes není :D tak to je ok. Jinak by mě to asi nenapadlo :think:
Ráno jedu sama, autem, pak metrem 8o vzala jsem si aspoň mamču jako doprovod, tak doufám že to zvládneme, a bez nervů.

určitě to zvládnete. vždyt to pražský metro je tak jednoduchý, držím moc palce :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
3.11.14 18:56

Ahoj holky. Tak já zt v 8 tt. Ve středu mě čeká revize. Léčba Metypred, Pentomer, Loseprazol, Caltrate. Hodnoty imuna ok. Ale stejně takový konec. :-( Nedávala vám někomu Maličková i Fraxiparine po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.11.14 18:59
@Simi11 píše:
určitě to zvládnete. vždyt to pražský metro je tak jednoduchý, držím moc palce :palec: :palec: :palec: :palec:

Joo pro pražáky určitě :mrgreen:
Děkuji za palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.11.14 19:11
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky. Tak já zt v 8 tt. Ve středu mě čeká revize. Léčba Metypred, Pentomer, Loseprazol, Caltrate. Hodnoty imuna ok. Ale stejně takový konec. :-( Nedávala vám někomu Maličková i Fraxiparine po transferu?

chjo to je mi moc líto :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.11.14 19:12

Danny držím palce na zítřek. Tenhle týden je prostě tvůj!!! včetně zakončení svatbou :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
3.11.14 19:21

@Tinakaterina Ahoj, to mě moc mrzí. No, já měla ve zprávě ihned s pozitivním testem mám přijít k ní - no a to mě poslala na krev - ty D dimery a jelikož mi vyšly vyšší, tak mi právě ten Fraxiparine nasadila. Ale hned po ET to nebylo…až s tím testem, jak jsem psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.11.14 19:23
@veveruschka píše:
@Tinakaterina Ahoj, to mě moc mrzí. No, já měla ve zprávě ihned s pozitivním testem mám přijít k ní - no a to mě poslala na krev - ty D dimery a jelikož mi vyšly vyšší, tak mi právě ten Fraxiparine nasadila. Ale hned po ET to nebylo…až s tím testem, jak jsem psala…

Tobě taky držím palce na zítřejší screening. Uvidíš prdolku a třeba se dozvíš co čekáte :hug: :hug: kam na něj jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
3.11.14 19:54

@Simi11 děkuju, už jsem jak na trní :hug:
@veveruschka taky ti držím palce :palec:
@Tinakaterina Fraxiparin mi dala Malíčková až po 1 kontrole při pozitivním tt. @Fíífía na zítra tfuj tfuj. To najdeš neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
3.11.14 19:57

@Tinakaterina
mě ho napsala (Fraxiparin), abych ho používala hned po transferu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.11.14 20:03
@Tinakaterina píše:

Moc mě to mrzí :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.11.14 20:05
@Danny001 píše:
@Simi11 děkuju, už jsem jak na trní :hug:
@veveruschka taky ti držím palce :palec:
@Tinakaterina Fraxiparin mi dala Malíčková až po 1 kontrole při pozitivním tt. @Fíífía na zítra tfuj tfuj. To najdeš neboj ;)

v kolik tam jdeš? a veveruschko ty taky, v kolik to máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.11.14 20:06

@Danny001
No snad, už abych byla zpět :oops: :roll:
Taky držím na zítra palečky MOOOOC!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek