Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tinakarevna. manželovi dělala galová intraakrozomální enzym. u tebe zázeží na infekcích chlamydie pneumonye, trachomitas, toxoplazmoza, žloutenky, atd. jenže ted to můžeš mít různé. pak bych to po 6 nedělí zkontrolovala. mi máme problém s reinfekcemi EBV virů. Nemáš třeba polypy apodobně. Jesli chceš tak pošli výsledky partnery do SZ mrknu se na to zda má to stejné co můj manžel.
Tak holky jsem doma
uf jsem to vše zvládla ![]()
Výsledky budu mít až koncem příštího týdne. Když budou ok povolí nám KET, a nasadí místo dexamedu imunoglobiny či co ![]()
Holky co jste těhu, měly jste je taky některá???A s úspěchem???
@Fíífía píše:
Tak holky jsem domauf jsem to vše zvládla
Výsledky budu mít až koncem příštího týdne. Když budou ok povolí nám KET, a nasadí místo dexamedu imunoglobiny či co
Holky co jste těhu, měly jste je taky některá???A s úspěchem???
já je měla, a bohužel mi nezabraly, teda zabraly, ale těsně před ket mně imunita přemohla. na dexamed nic nemělo ![]()
@monika m píše:
moc nerozumím jak jsi mohla přijít o miminka, když jsi brala léky
myslela jsem, že pomůžou
já měla taky léky a taky ZT a revize hold i léky někdy nestačí
Holky jsem nachcípaná jako prase a navíc mám v pondělí to HSG
@milas píše:
Holky jsem nachcípaná jako prase a navíc mám v pondělí to HSG
ojoj, neměla bys mít rýmu, koukej ležet, medik a zázvor
![]()
@Simi11 píše:
ojoj, neměla bys mít rýmu, koukej ležet, medik a zázvor![]()
no na narkozu nejdu ale na kontrasní látku a ležím od soboty a včera jsem byla už i u dr, chlap má dokonce k astma zánět průdušek, já to mám nachlazení
@Tinakaterina v kolik zíra jdeš? Já mám nástup v 7 a dopoledne bude zákrok. Drž se holka, musíme to zvládnout. Ach jo. ![]()
@monika m lékama to určitě není. Naopak díky léčbě jsem otěhotněla. Ale to jestli je embryjko v pořádku to nikdy nevíš pokud ho nemáš vyšetřené. Takže nejspíš se jednalo o embryjko, které bylo špatné i když na pohled to byla ukázková vyhatchovaná blastocysta.
@Danny001 píše:
@Tinakaterina v kolik zíra jdeš? Já mám nástup v 7 a dopoledne bude zákrok. Drž se holka, musíme to zvládnout. Ach jo.
bude to rychlé v pledne budeš doma… držím pěsti ať to zmákneš vím že to bu se nemělo stávat no
@Danny001 píše::-I
@monika m lékama to určitě není. Naopak díky léčbě jsem otěhotněla. Ale to jestli je embryjko v pořádku to nikdy nevíš pokud ho nemáš vyšetřené. Takže nejspíš se jednalo o embryjko, které bylo špatné i když na pohled to byla ukázková vyhatchovaná blastocysta.
@Danny001 píše::-I
@milas píše:
no na narkozu nejdu ale na kontrasní látku a ležím od soboty a včera jsem byla už i u dr, chlap má dokonce k astma zánět průdušek, já to mám nachlazení
ahaaaaaa, tak to je v pohodě. na tom jsem byla taky, to můžeš být nachcípaná jak chceš
to nic není. až na to že mi to ukázalo špatně. látka mi neprošla, ale nebyly vejcovody neprůchozí, ale strachem byly v křeči. takže vyšetření na prd. měsíc na to mi vyšlo IUI…
@milas já vím už jsme na tom byla před 2 lety. Tady pouštějí kolem 14h. Hlavně ať jsem pak zdravotně v pohodě. Ve čvrtek odjíždíme do jižních Čech na tu svatbu. 4 hodiny v autě. Doktorka mi říkala, že bych to měla zvládnout jen ať počítám na svatbě s krvácením. Nectěla nechávat revizi po svatbě aby se něco nezkomplikovalo. Doufám, že ty se z toho nachlazení do pondělí dostaneš.
@Danny001 Taky na sedmou. akorát super, že nemám odvoz. Jedu sama… Asi mě pak nepustí, abych sama řídila, tak tam budu muset čekat na někoho, kdo mě vysvobodí. ![]()