Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2670
4.11.14 17:04

Tinakarevna. manželovi dělala galová intraakrozomální enzym. u tebe zázeží na infekcích chlamydie pneumonye, trachomitas, toxoplazmoza, žloutenky, atd. jenže ted to můžeš mít různé. pak bych to po 6 nedělí zkontrolovala. mi máme problém s reinfekcemi EBV virů. Nemáš třeba polypy apodobně. Jesli chceš tak pošli výsledky partnery do SZ mrknu se na to zda má to stejné co můj manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.11.14 17:04

Tak holky jsem doma :pankac: uf jsem to vše zvládla :)
Výsledky budu mít až koncem příštího týdne. Když budou ok povolí nám KET, a nasadí místo dexamedu imunoglobiny či co :think:
Holky co jste těhu, měly jste je taky některá???A s úspěchem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.11.14 18:29
@Fíífía píše:
Tak holky jsem doma :pankac: uf jsem to vše zvládla :)
Výsledky budu mít až koncem příštího týdne. Když budou ok povolí nám KET, a nasadí místo dexamedu imunoglobiny či co :think:
Holky co jste těhu, měly jste je taky některá???A s úspěchem???

já je měla, a bohužel mi nezabraly, teda zabraly, ale těsně před ket mně imunita přemohla. na dexamed nic nemělo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 18:33
@monika m píše:
moc nerozumím jak jsi mohla přijít o miminka, když jsi brala léky
myslela jsem, že pomůžou

já měla taky léky a taky ZT a revize hold i léky někdy nestačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 18:36

Holky jsem nachcípaná jako prase a navíc mám v pondělí to HSG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.11.14 18:38
@milas píše:
Holky jsem nachcípaná jako prase a navíc mám v pondělí to HSG

ojoj, neměla bys mít rýmu, koukej ležet, medik a zázvor :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 18:41
@Simi11 píše:
ojoj, neměla bys mít rýmu, koukej ležet, medik a zázvor :hug: :hug:

no na narkozu nejdu ale na kontrasní látku a ležím od soboty a včera jsem byla už i u dr, chlap má dokonce k astma zánět průdušek, já to mám nachlazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.11.14 18:43

@Tinakaterina v kolik zíra jdeš? Já mám nástup v 7 a dopoledne bude zákrok. Drž se holka, musíme to zvládnout. Ach jo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.11.14 18:45

@monika m lékama to určitě není. Naopak díky léčbě jsem otěhotněla. Ale to jestli je embryjko v pořádku to nikdy nevíš pokud ho nemáš vyšetřené. Takže nejspíš se jednalo o embryjko, které bylo špatné i když na pohled to byla ukázková vyhatchovaná blastocysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 18:46
@Danny001 píše:
@Tinakaterina v kolik zíra jdeš? Já mám nástup v 7 a dopoledne bude zákrok. Drž se holka, musíme to zvládnout. Ach jo. :hug:

bude to rychlé v pledne budeš doma… držím pěsti ať to zmákneš vím že to bu se nemělo stávat no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 18:46
@Danny001 píše:
@monika m lékama to určitě není. Naopak díky léčbě jsem otěhotněla. Ale to jestli je embryjko v pořádku to nikdy nevíš pokud ho nemáš vyšetřené. Takže nejspíš se jednalo o embryjko, které bylo špatné i když na pohled to byla ukázková vyhatchovaná blastocysta.
:-I
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 18:47
@Danny001 píše:
:-I
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.11.14 18:53
@milas píše:
no na narkozu nejdu ale na kontrasní látku a ležím od soboty a včera jsem byla už i u dr, chlap má dokonce k astma zánět průdušek, já to mám nachlazení

ahaaaaaa, tak to je v pohodě. na tom jsem byla taky, to můžeš být nachcípaná jak chceš :mrgreen: :mrgreen: to nic není. až na to že mi to ukázalo špatně. látka mi neprošla, ale nebyly vejcovody neprůchozí, ale strachem byly v křeči. takže vyšetření na prd. měsíc na to mi vyšlo IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.11.14 18:54

@milas já vím už jsme na tom byla před 2 lety. Tady pouštějí kolem 14h. Hlavně ať jsem pak zdravotně v pohodě. Ve čvrtek odjíždíme do jižních Čech na tu svatbu. 4 hodiny v autě. Doktorka mi říkala, že bych to měla zvládnout jen ať počítám na svatbě s krvácením. Nectěla nechávat revizi po svatbě aby se něco nezkomplikovalo. Doufám, že ty se z toho nachlazení do pondělí dostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
4.11.14 19:03

@Danny001 Taky na sedmou. akorát super, že nemám odvoz. Jedu sama… Asi mě pak nepustí, abych sama řídila, tak tam budu muset čekat na někoho, kdo mě vysvobodí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí