Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Drbna777 píše:
Holky včera jsem u Malíčkové potkala holčinu a přišla ukázat malého bojovníčka. S Dr. se tam fotily. Tak doufám, že se k tomuhle také dopracujeme. Já dostala zelenou do KETu jen mě dala imunoglobiny.
tak blahopřeju!!!
@Drbna777 píše:
Holky včera jsem u Malíčkové potkala holčinu a přišla ukázat malého bojovníčka. S Dr. se tam fotily. Tak doufám, že se k tomuhle také dopracujeme. Já dostala zelenou do KETu jen mě dala imunoglobiny.
no paráda, moc gratuuju, já jsem tam taky vždycky měla štěstí na maminky s miminkama
a upřímně jsem jim záviděla. však každá tam sedí s tím samým problémem. Sama nevím jestli tam pujdu, protože vím jak jsem se cítila já, ale ukázat bych jí ji taky chtěla a dát nějaký pugét… tak uvidíme.
@Simi11 píše:
no paráda, moc gratuuju, já jsem tam taky vždycky měla štěstí na maminky s miminkamaa upřímně jsem jim záviděla. však každá tam sedí s tím samým problémem. Sama nevím jestli tam pujdu, protože vím jak jsem se cítila já, ale ukázat bych jí ji taky chtěla a dát nějaký pugét… tak uvidíme.
No my jsme tam taky pitkali maminku 3 roky bojovali s Maličkovou o prcka a celé těhu to byl boj ale stálo to za to!
já mám radost jak vidim mimi že se daří
@Drbna777 píše:
No super…
@Drbna777 píše:
@veveruschka gratuluju ke zdravému miminku.
Chlapečkovi ještě zatím psát nebudu, až ti to potvrdí s konečnou platností ![]()
@Danny001 Tinakeřina-holky,myslím dnes na Vás
![]()
Holky, někdo mi tu teď na jiné diskuzi psal, že na imunologii musí mít žádaku i manža a musím domluvit termín i pro něj? Já myslela, že ho ale vemu k Malíčkový sebou rovnou, jak mi tu někdo radil
@monika m píše:
Holky, někdo mi tu teď na jiné diskuzi psal, že na imunologii musí mít žádaku i manža a musím domluvit termín i pro něj? Já myslela, že ho ale vemu k Malíčkový sebou rovnou, jak mi tu někdo radil
nemusíš, vem ho ![]()
Holky co myslíte, od primářky výsledky budu mít až koncem příštího týdne, podle toho bude další léčba, no a ja chodila na dexa. každé pondělí, mám ještě jednu injekci, myslíte že si ji mám ještě dát???Nebo už ne?
![]()
@Fíífía píše:
Holky co myslíte, od primářky výsledky budu mít až koncem příštího týdne, podle toho bude další léčba, no a ja chodila na dexa. každé pondělí, mám ještě jednu injekci, myslíte že si ji mám ještě dát???Nebo už ne?![]()
![]()
jasně dej si ji, at nemáš výpadek. ![]()
A ještě
jestliže budu mít povolený KET, tak já mám dlouhý cyklus, nevíte jak ho zkrátit, abych mohla jít ještě v prosinci, chtěla bych to stihnout kvůli té imunologii co nejdřív, měla bych se třeba poradit u gyndare nebo rovnou v CARU? ![]()
@Fíífía píše:
A ještějestliže budu mít povolený KET, tak já mám dlouhý cyklus, nevíte jak ho zkrátit, abych mohla jít ještě v prosinci, chtěla bych to stihnout kvůli té imunologii co nejdřív, měla bych se třeba poradit u gyndare nebo rovnou v CARU?
raději v caru, protože v protnatalu třeba vůbec inf nezačínají v prosinci. i když ty máš jen ket, to by snad udělali ![]()