Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
5.11.14 08:07

@Danny001 je mě to moc líto. Držela jsem ti palce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.11.14 08:32
@Drbna777 píše:
Holky včera jsem u Malíčkové potkala holčinu a přišla ukázat malého bojovníčka. S Dr. se tam fotily. Tak doufám, že se k tomuhle také dopracujeme. Já dostala zelenou do KETu jen mě dala imunoglobiny.

tak blahopřeju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.11.14 08:41
@Drbna777 píše:
Holky včera jsem u Malíčkové potkala holčinu a přišla ukázat malého bojovníčka. S Dr. se tam fotily. Tak doufám, že se k tomuhle také dopracujeme. Já dostala zelenou do KETu jen mě dala imunoglobiny.

no paráda, moc gratuuju, já jsem tam taky vždycky měla štěstí na maminky s miminkama :andel: a upřímně jsem jim záviděla. však každá tam sedí s tím samým problémem. Sama nevím jestli tam pujdu, protože vím jak jsem se cítila já, ale ukázat bych jí ji taky chtěla a dát nějaký pugét… tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.11.14 08:55
@Simi11 píše:
no paráda, moc gratuuju, já jsem tam taky vždycky měla štěstí na maminky s miminkama :andel: a upřímně jsem jim záviděla. však každá tam sedí s tím samým problémem. Sama nevím jestli tam pujdu, protože vím jak jsem se cítila já, ale ukázat bych jí ji taky chtěla a dát nějaký pugét… tak uvidíme.

No my jsme tam taky pitkali maminku 3 roky bojovali s Maličkovou o prcka a celé těhu to byl boj ale stálo to za to!
já mám radost jak vidim mimi že se daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.11.14 08:55
@Drbna777 píše:

No super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.11.14 09:07
@Drbna777 píše:
:palec: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
5.11.14 10:34

@veveruschka gratuluju ke zdravému miminku. :kytka: Chlapečkovi ještě zatím psát nebudu, až ti to potvrdí s konečnou platností :D
@Danny001 Tinakeřina-holky,myslím dnes na Vás :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.11.14 11:02

Holky, někdo mi tu teď na jiné diskuzi psal, že na imunologii musí mít žádaku i manža a musím domluvit termín i pro něj? Já myslela, že ho ale vemu k Malíčkový sebou rovnou, jak mi tu někdo radil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.11.14 11:09
@monika m píše:
Holky, někdo mi tu teď na jiné diskuzi psal, že na imunologii musí mít žádaku i manža a musím domluvit termín i pro něj? Já myslela, že ho ale vemu k Malíčkový sebou rovnou, jak mi tu někdo radil

nemusíš, vem ho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.11.14 11:12
@Simi11 píše:
nemusíš, vem ho :hug:

tos mě uklidnila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.11.14 11:16

Holky co myslíte, od primářky výsledky budu mít až koncem příštího týdne, podle toho bude další léčba, no a ja chodila na dexa. každé pondělí, mám ještě jednu injekci, myslíte že si ji mám ještě dát???Nebo už ne? :nevim: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.11.14 11:51
@Fíífía píše:
Holky co myslíte, od primářky výsledky budu mít až koncem příštího týdne, podle toho bude další léčba, no a ja chodila na dexa. každé pondělí, mám ještě jednu injekci, myslíte že si ji mám ještě dát???Nebo už ne? :nevim: :think: :think:

jasně dej si ji, at nemáš výpadek. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.11.14 12:04

Tak jo :lol: děkuju moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.11.14 12:08

A ještě :) jestliže budu mít povolený KET, tak já mám dlouhý cyklus, nevíte jak ho zkrátit, abych mohla jít ještě v prosinci, chtěla bych to stihnout kvůli té imunologii co nejdřív, měla bych se třeba poradit u gyndare nebo rovnou v CARU? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
5.11.14 12:15
@Fíífía píše:
A ještě :) jestliže budu mít povolený KET, tak já mám dlouhý cyklus, nevíte jak ho zkrátit, abych mohla jít ještě v prosinci, chtěla bych to stihnout kvůli té imunologii co nejdřív, měla bych se třeba poradit u gyndare nebo rovnou v CARU? :think:

raději v caru, protože v protnatalu třeba vůbec inf nezačínají v prosinci. i když ty máš jen ket, to by snad udělali :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí