Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
4.11.14 20:51

@sofie1974 máme za sebou už všechno. Genetiku máme v pořádku. U 3 a 4 IVF jsme měli PGS embryí a právě byli sice hezký ale špatný. Teď už jsme samoplátci a to PGS už nám pojišťovna neproplatí takže to byl risk. A bohužel to zase nevyšlo. Jde o to najít jedno zdravé embryo, ale bude mi 40 pokusy na pojišťovnu vyplácaný. Tak fakt nevím co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.11.14 20:52

@veveruschka moc gratuluji. Jsem ráda, že ty máš dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.11.14 20:57
@veveruschka píše:
Holky, hlásím se ze screeningu. Dopadla jsem naštěstí dobře. Uff, strašně jsem si oddechla, samozřejmě boj nekončí, rovnou jsem se objednala na to fetální echo, na které mě bude Malíčková posílat…Takže další cíl 16. týden toto…

Super!!! :palec: :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 21:02
@Danny001 píše:
@sofie1974 máme za sebou už všechno. Genetiku máme v pořádku. U 3 a 4 IVF jsme měli PGS embryí a právě byli sice hezký ale špatný. Teď už jsme samoplátci a to PGS už nám pojišťovna neproplatí takže to byl risk. A bohužel to zase nevyšlo. Jde o to najít jedno zdravé embryo, ale bude mi 40 pokusy na pojišťovnu vyplácaný. Tak fakt nevím co dál.

PGS neproplací pojišťovna pokud už máš vyplácané všechny pokusy?,tak to bych měla taky smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 21:06
@veveruschka píše:
Holky, hlásím se ze screeningu. Dopadla jsem naštěstí dobře. Uff, strašně jsem si oddechla, samozřejmě boj nekončí, rovnou jsem se objednala na to fetální echo, na které mě bude Malíčková posílat…Takže další cíl 16. týden toto…

grstuluji ke kontrole super, ta další bude taky O. K. uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 21:08
@sofie1974 píše:
@milas
stopro-je důležité, že se mimi umí u Tebe chytnout, holt ZT se stává-tuším, že statisticky každé páté těhotenství tak končí-špatné vajíčko, spermie. Prostě se to nesmí zabalit-já jsem letos na jaře u Malíčkové lkala, že už se na všechno vyprdnu, že já dítě prostě nedonosím (mám za sebou 2ZT a jedno biochemické).Je úžasná, říkala, ať to nevzdávám, že jsem mladá (a to mi je 40 let :jazyk: ), že se jednou zadaří.

to je fakt u nás to mohlo být způsobené i komplikovaným těškým ohss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.11.14 21:13

@milas myslím,že to tak pořád je.PGS jen s cyklem IVF a pokud už jsi samopátce tak máš smůlu. A navíc PGS proplácí jen některé pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 21:20
@Danny001 píše:
@milas myslím,že to tak pořád je.PGS jen s cyklem IVF a pokud už jsi samopátce tak máš smůlu. A navíc PGS proplácí jen některé pojišťovny.

Jooo to vím jen některé, no uvidíme já mám taky pokusy v háji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.11.14 21:24
@veveruschka píše:

Uuuuuxasny, aspon jedna dobra zprava v tomto dni. A uplne vse v poradku? nadhera! :andel: co pohlavi???:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
4.11.14 22:17

@Danny001 @Fíífía @milas @Simi11 Moooc děkuji :hug: Jo jo, pro dnešek vše v pořádku naštěstí… jinak pohlaví se ani nezeptala, jestli to chceme vědět :D Rovnou řekla, že to vypadá na chlapečka… Tak uvidíme v tom 16. týdnu, prý mi to potvrdí kdyžtak… No, jméno na kluka nemáme pořádné žádné… na holku asi 5 :D Ale hlavně, ať je v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
4.11.14 22:19

@Tinakaterina @maraida nojo, ja proste věřila, ze s Lekama to bude uz dobry, ale chápu, ze jistě si proste nebudeme nikdy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 23:13
@monika m píše:
@Tinakaterina @maraida nojo, ja proste věřila, ze s Lekama to bude uz dobry, ale chápu, ze jistě si proste nebudeme nikdy :,(

tak tak jistota bohužel není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.11.14 23:14
@veveruschka píše:
@Danny001 @Fíífía @milas @Simi11 Moooc děkuji :hug: Jo jo, pro dnešek vše v pořádku naštěstí… jinak pohlaví se ani nezeptala, jestli to chceme vědět :D Rovnou řekla, že to vypadá na chlapečka… Tak uvidíme v tom 16. týdnu, prý mi to potvrdí kdyžtak… No, jméno na kluka nemáme pořádné žádné… na holku asi 5 :D Ale hlavně, ať je v pořádku…

Neboj do porodu najdeš to správné jméno, no super že je zdravoučké s takové jaké má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
5.11.14 07:57
@Tinakaterina píše:
@veveruschka Jojo, byla. Dopadly dobře. Ale přesto ZT… :,(
Fakt jsem tomu věřila, protože jsem měla krásně pozitivní test už 7. den po ET, čárky sílily, hcg bylo 14 dní po et 1244, na šestém týdnu bylo vidět tikot srdíčka. No a o týden později už nic… Strašně se bojím, že se to stane zase… : (
Nejhorší je, že to bylo už 3. IVF, tím pádem není nárok na další příspěvek od pojišťovny. No a mražáčky se mi nikdy nechytaly. Na mě působí líp čerstvá embryjka. Ach jo… Zítra revize…
Je mě to moc líto.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
5.11.14 08:06

Holky včera jsem u Malíčkové potkala holčinu a přišla ukázat malého bojovníčka. S Dr. se tam fotily. Tak doufám, že se k tomuhle také dopracujeme. Já dostala zelenou do KETu jen mě dala imunoglobiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí