Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tinakaterina píše:
@milas Já myslela, že tohle je jako ms… nojo, to mi vlastně ještě dorazí i normální ms…? Ono se to totiž trefilo, že teď jsem zrovna měla mít i normálně ms… potrat byl přesně po 2 měsících od poslední ms totiž..
Ne můžeš to brát přímo jako ms, to pak jo, já měla píchlý agolutin a tak dorazila 3 den od revize
Dneska mě čeká první návštěva u paní doktorky. Jsem zvědavá, co mi řekne.
@Adona-i jee, tak to jsem moc napnutá. dej pak vědět, bereš manžu?
@monika m jdu sama. S manžou jsem byla v Plzni a on je v pořádku. Zakopanej pes je někde u mě.
@Adona-i píše:
@monika m jdu sama. S manžou jsem byla v Plzni a on je v pořádku. Zakopanej pes je někde u mě.
držím pěsti
Mám velmi dobrý pocit. Paní doktorka mi vlila novou krev do žil. Teď ještě počkat na výsledky a uvidíme.
@Adona-i tak to je paráda
co ti všechno řekla a kdy budeš mít výsledek?
@Adona-i píše:
Mám velmi dobrý pocit. Paní doktorka mi vlila novou krev do žil. Teď ještě počkat na výsledky a uvidíme.
no super…
Výsledky budou za 14 dní. A byla chyba, že mi v předchozích těhu nikdo nedal fraxiparin. Jelikož už jednou mi byl zjištěn antifosfolipidový syndrom, tak i kdy příště se neukáže, faxík by být měl. Krom toho v těhu vyfásnu imunoglobuliny a budu sledována v rizikové poradně.
@Adona-i fraxiparin je k čemu? sem laik. Na imuno jsem ještě nebyla apůjdu až v lednu
hele já jsem za ty roky zjistila, že co si pacient sám neuhlídá a nezažádá si, t ak nemá
Jsou to blbci, že ti to tedy automaticky nedali
Holky tak mě se termín už konečně taky blíží (18.11) - co všechno bude chtít malíčková vědět? krom těch klasických zpráv z carů, taky alergologie, rehabka asi ne? rodinná anamnéza je myslím popsaná v genetice.. nechci být zaskočená..
@monika m jj konečně se to blíží do prahy jedeme už v sobotu tak to bude příjemně zakončený prodlouž. víkend ![]()