Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 Aha, já myslela, že tyto protilátky nám budou hlídat už pořád, preventivně, i když nebudeme zrovna chtít těhotnět a hlavně po revizi, když hrozí rozhašení imunity. Jj, už jsem měla 3 ZT, bude mi 32 let a dítě nemám žádné
Oplodnění u nás není problém, to se povede přirozeně většinou ihned, ale mimčo nikdy nevydrží déle jak do 8.tt. Malíčková mi do výsledků napsala, že právě pozitivita té scl 70 může být tím problémem
Všechna ostatní vyšetření máme v pořádku.
@Ranny Jo jo, bude se to určitě hlídat pravidelně i pak…Já třeba věděla, že ty protilátky mám už dříve a to mě hlídali jednou ročně, pak jak těhotenství nešlo, tak jsem přešla k Malíčkové…
Ahoj holky, tak právě mně přišly výsledky od primářky. Máme povolený KET ![]()
Dexamed mně zůstává, jen teď po 14 dnech, po Et po tydnu zase a kroku miniheparin.
No ale nevím co teď. Dnes jsem 16DC, mám volat do CARU, kdy mám přijít, jestli ještě v tomto cyklu, nebo až na začátku dalšího
Myslíte že by mi mohly třeba tento cyklus zkrátit? ![]()
@Ranny aha tak to ani nevím, že to může způsobovat scl 70 ty potraty??? Před 2 lety jsem měla SP v 7 tt a teď byla revize v 10 tt, ale srdíčko prý přestalo být asi v tom 7 tt. Nechala jsem si v nemocnici udělat genetiku embrya, tak jsem zvědavá jestli bylo špatné.
Vůbec nevím jestli mě někdo bude hlídat když nebudu chtít otěhotnět. Ale jednou za rok by ty kontrolní testy byly asi vhodné.
Věřím, že ti Malíčková pomůže, je moc dobře, že můžeš otěhotnět přirozeně. To je veliká šance ![]()
@Fíífía gratuluji
Mysím, že tento cyklus už je pozdě, většinou ti pár dní před KET dávají zavádět Utrogestan a také se dělá kontrolní UTZ jak vypadá sliznice. A KET bývá myslím kolem 19 DC. Asi se teď do CAR ani nedovoláš.
Děkuju, jsem ráda že jsou výsledky ok
.Jj máš pravdu, teď už je pozdě, se dovolám až v úterý ![]()
@Fíífía akorát nevím aby jste to v prosinci stihli. Kvůli svátkům dělají zákroky jen do určitého data. ![]()
No právě, mám já to štěstí ![]()
Jsem si myslela zkrátit tento cyklus, ale kdo kde? V Caru nebo u gyndaře ![]()
@Fíífía to opravdu neumím poradit. Máš dlouhé cykly? Poraď se v CAR, určitě bych tam v úterý zavolala a zeptala se jak by to viděli?
@Danny001 ok,zavolám snad mně poradí, jinak si budem muset počkat až na leden no.
Cyklus mám kolem 33,někdy 30,právě nevím kdy se to uráčí teď dorazit.
@Fíífía píše:
Ahoj holky, tak právě mně přišly výsledky od primářky. Máme povolený KET
Dexamed mně zůstává, jen teď po 14 dnech, po Et po tydnu zase a kroku miniheparin.
No ale nevím co teď. Dnes jsem 16DC, mám volat do CARU, kdy mám přijít, jestli ještě v tomto cyklu, nebo až na začátku dalšíhoMyslíte že by mi mohly třeba tento cyklus zkrátit?
nikam nespechej. Udelej si hezky vanoce a pak sup do ket.
Moooooc gratuluju, dexamed je zazrak
![]()
@Fíífía tak to máš dlouhý cykly. Uvidíš, jak to tedy vyjde. Hlavně, že je teď imunita v pořádku a prosinec nebo leden to už se vydrží ![]()
@Simi11 ahoooj jak se daří? ![]()
Holky ahoj, potřebuji poradit, mám za sebou 2 IVF a z toho druhého jsem měla 4 kvalitní embrya, už mám za sebou 3× KET a nic. myslíte, že bych před posledním KETEM mohla poslat své výsledky z imuna Dr. Malíčkové, že by mi případně poradila či doporučila jít k ní na testy?
máme horší spermio a asi jediná šance je u nás IVF, ale když vidím ty výsledky, celkově máme za sebou 4 KETy a nic, tak už fakt nevím co dál ![]()
@Ranny a ne jednu… Sjogren, Raynaud a SLE je za dveřma
A celiakie, nic moc, ale věřím, že vlk bude spát…
Příspěvek upraven 17.11.14 v 08:25
@Danny001 píše:
@milas ale že to je boj co?Uplně jsem zapomněla, že máš ještě sněhuláka. To je paráda. Já pořád váhám co dál, jestli jít na jaře pro sněhuláka a nebo už řešit jen adopci
Taky by byla ještě možnost s dárkyní vajíčka, ale na to nemáme peníze a v práci se propouští, tak musím počkat jak to dopadne.
jo jo je to boj!!! no určitě pro něj půjdem ale uvidíme co nám poví Machač kfy to spácháme