Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 díky, hned si to píšu!!
a to ti tu hysterku dělali přímo v ústavu mateřství nebo někde v tomajerce?
Já jinak byla minule na odebrání vaječkíku v Podolí a nikdy bych tam už nešla!!!
rodit bych taky ráda v tomajerce
jednou ![]()
@monika m píše:
@Simi11 díky, hned si to píšu!!
a to ti tu hysterku dělali přímo v ústavu mateřství nebo někde v tomajerce?
jojo přímo v ústavu mateřství. cinkni si tam na recepci a je to a řekni rovnou k tumovi a je to taky zařízený ![]()
@Simi11 píše:
jojo přímo v ústavu mateřství. cinkni si tam na recepci a je to a řekni rovnou k tumovi a je to taky zařízený
supr, v pátek jdu o obvodnímu na konzultaci a aby mi dal žádanku, tak mu to i rovnou řeknu, že chci tam
moc díky
hele, kdy mi to tak můžou udělat, ještě letos? dnes mám první den cyklu
@monika m píše:
supr, v pátek jdu o obvodnímu na konzultaci a aby mi dal žádanku, tak mu to i rovnou řeknu, že chci tam
moc díky
hele, kdy mi to tak můžou udělat, ještě letos? dnes mám první den cyklu
tedka si nepamatuju jestli se to dělá před nebo po menses. třeba tu někdo poradí, vím, že se to musí dělat bud před nebo po, aby ti nerozhodili cyklus. ale před vánoci pochybuju ![]()
Holky dělá se hsg nebo hsk i lsk v první polovině cyklu…
Jinak já jsem na atb a na 2 inhalačních sprejích…
@milas chodím na igamplii, což je imunoglobin. Po čtvrté injekci jsme dělali kontrolní odběry (zda na mě léčba zabírá) a tnf snížena ze skoro 60 na 49…což je pro mě skvělé…pícháme dál a chystám se na KET v prosinci. Snad to vyjde!!! Jen nevím, jestli dát 2 embrya nebo 1. Oni mi je zamrazili v caru po dvou…což absolutně nechápu. Ale asi dám 2
Teď čekám každým dnem MS a začnu stimulovat estrimaxem.
@milas prosím tě a myslíš, že může tnf alfu zhoršovat i normální chřipka nebo angína? Já jsem teď taky chcípák…
@milas píše:
Holky dělá se hsg nebo hsk i lsk v první polovině cyklu…
Jinak já jsem na atb a na 2 inhalačních sprejích…
no joooo, vidíš díky, já si nebylajista ![]()
to je mi líto sakra, že máš atb ![]()
@milas hsk mi dělali v první polovině cyklu. Ať je ti brzy lépe ![]()
@Simi11 tak jsem myslela že uvidím 3D foto. Snad ti dají termín co nejdříve ![]()
@Mica82 píše:
@milas prosím tě a myslíš, že může tnf alfu zhoršovat i normální chřipka nebo angína? Já jsem teď taky chcípák…
Může prý jakékoliv nachlazení bohužel
@Danny001 píše:
@Simi11 tak jsem myslela že uvidím 3D foto. Snad ti dají termín co nejdříve
zítra zavolám i do podolí. bydlím od něj 3 minuty a je za 900, tak uvidím kde mi dají dřívější termín ![]()