Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
19.11.14 19:43
@Simi11 píše:
zítra zavolám i do podolí. bydlím od něj 3 minuty a je za 900, tak uvidím kde mi dají dřívější termín :lol:

ty bláho 900? tady to je za 600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.11.14 19:45
@milas píše:
ty bláho 900? tady to je za píše: Více

v thomayerce za 1200 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.11.14 19:47
@Simi11 píše:
v thomayerce za 1200 :mrgreen:

ještě lepší teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
19.11.14 21:12

Holky diky, tak tento cyklus me asi uz nestihnou. To by museli třebas hned za 14 dni. Takze to asi bude muset počkat do ledna. Nu uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.11.14 21:23
@monika m píše:
Holky diky, tak tento cyklus me asi uz nestihnou. To by museli třebas hned za 14 dni. Takze to asi bude muset počkat do ledna. Nu uvidime

já čekala 3 měsíce. kor když máš požadavek na doktora, tak čekáš na jeho volno. ale to je přece jedno, v tomhle nejde o závod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
19.11.14 21:38

@Simi11 no docela sem doufala to stihnout pred imunologii v lednu, abych pak uz mela klid, ale uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.11.14 23:41
@monika m píše:
@Simi11 no docela sem doufala to stihnout pred imunologii v lednu, abych pak uz mela klid, ale uvidime

Můžeš to stihnout stačí si zavolat na konkrétní gyndu v nemocnici a objednat se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.11.14 06:02
@milas píše:
Můžeš to stihnout stačí si zavolat na konkrétní gyndu v nemocnici a objednat se…

Jak jsem psala ja cekala 3 mesice a to me ten doktor zna. Kdyz je dobrej ma hold plno ale cinkni hned zitra a uvidis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.11.14 08:08
@milas píše:
Můžeš to stihnout stačí si zavolat na konkrétní gyndu v nemocnici a objednat se…

jojo, určo to zkusím a uvidím, co mi řeknou
třebas ještě nebduou mít tolik dovolých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.11.14 08:09
@Simi11 píše:
Jak jsem psala ja cekala 3 mesice a to me ten doktor zna. Kdyz je dobrej ma hold plno ale cinkni hned zitra a uvidis :hug:

tak tak, uvidíme. Třeba se zrovna strefím tím, že lidi nebudou mít před Vánocema nebo hned na začátku roku tolikati zákroků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.11.14 11:28
@monika m píše:
tak tak, uvidíme. Třeba se zrovna strefím tím, že lidi nebudou mít před Vánocema nebo hned na začátku roku tolikati zákroků :)

tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
21.11.14 15:07

Holky, takze jsem byla u gyndare. Pekne jsme si popovídali, ale výsledek je, ze neni v tomhle odborník a nechce se cpát do prace center. O Pronatalu pry nema uplne pozitivní zprávy, slyší to cojsem mu rekla i ja. Pry spolupracuje s podolim, to padá tak jsem byla, a s Genetem na letny. Doporučil mi k nim přejít
Kazdopadne zadanku na hysterku/ laparku mi nedal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.11.14 15:16
@monika m píše:
Holky, takze jsem byla u gyndare. Pekne jsme si popovídali, ale výsledek je, ze neni v tomhle odborník a nechce se cpát do prace center. O Pronatalu pry nema uplne pozitivní zprávy, slyší to cojsem mu rekla i ja. Pry spolupracuje s podolim, to padá tak jsem byla, a s Genetem na letny. Doporučil mi k nim přejít
Kazdopadne zadanku na hysterku/ laparku mi nedal :(

vidíš já bych zase nešla do gennetu ani podolí protože jsem vždycky fixlá na konkrétním doktorovi. v pronatalu jednoznačně primář vobořil.
ale je to tvá volba, držím moc palce.
mně dali žádanku na hystero v caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
21.11.14 15:29

@Simi11 jenže to je právě to, proč jsem šla za tím mým gyndařem a ne znova do Pronatalu. V pronatalu mi dělali komplikace, aby mi dali vůbec žádanku na imunologii. Už jsem to tu psala, co to bylo za kecy. Tak jsem si říkala, že je z žádanky na hysterku/laparku raději úplně vynechám. Navíc bych řekla, že mi to měli dávno nabídnout sami Říkal, že v Gennetu by mě vyšetřili než hnali jen na další IVF
takže sjem z toho teď fakt jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.11.14 15:33
@monika m píše:
@Simi11 jenže to je právě to, proč jsem šla za tím mým gyndařem a ne znova do Pronatalu. V pronatalu mi dělali komplikace, aby mi dali vůbec žádanku na imunologii. Už jsem to tu psala, co to bylo za kecy. Tak jsem si říkala, že je z žádanky na hysterku/laparku raději úplně vynechám. Navíc bych řekla, že mi to měli dávno nabídnout sami Říkal, že v Gennetu by mě vyšetřili než hnali jen na další IVF
takže sjem z toho teď fakt jelen

takže ty ses ani neptala a chceš odcházet? :mrgreen: chjo holky co s váma…nikde to není dokonalý, jdi klidně do gennetu. jak píšu držím palce ke zdárnému konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí