Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Papia velikánská gratulace!!!
Ani nevíš, jak moc ti to přeju. Normálně tady u toho slzím. Opravdu se vyplatí bojovat!
@Papia píše:
Ahoj holky,
11.11.14 se nam narodila ve 39+4 dcera Nikolka 3450 gramu, 49 cm…po tom co jsme v polovine tehotenstvi prisli 3× o miminko to beru jako maly zazrak. Lezela jsem 4 mesice u Apolinare a Malickova s Kouckym me měli pod dozorem.Od 19tt jsem byla zasita. Brala jsem kupu leku, přes infuze imunoglobulinu, metypred, duomox, Clexan, Atosiban…ale bez toho by jsme se miminka nikdy nedockali…
Takze holky drzim vam vsem moc palce at i u Vas to klapne a miminka se dockatePříspěvek upraven 23.11.14 v 12:26
Mooc gratululji k holčičce
Mám radost, že to jde, jen vydržet. My už máme krásného 2 měsíčního chlapečka. Také si lámu hlavu, co p. doktorce koupit, až tam v lednu pojedeme s malým.
@estrela píše:
@monika m já byla u všech, ještě mi byla sympatická jedna, ale nemůžu si vzpomenout na jméno, každopádně brandejeská je skvělá doktorka/člověk…akorát s PC bojuje a je to na déle
možná Langerová?
@milas píše:
Holky tak mi dala Malíčková žádanku na hsg neboť můj gyndař by mě nejraději hnal do 3ti laparky a to jsme nechtěli..,
je to fakt? to by se hodilo i mě
mě gyndař něchtěl napsat nic
@monika m píše:
je to fakt? to by se hodilo i mě
mě gyndař něchtěl napsat nic
jooo je to vážně tak hsg žádanku mi dala Malíčková, před 15 dny jsem byla na hsg
@milas člověče tak to koukám, to by mě ani nenapadlo, že to může…
@monika m píše:
taky jsem překvapená prosila jsem ji že na lsk nechci a ona byla zlatá a dala mi žádanku že pod narkozu nemusím
@monika m píše:
taky jsem překvapená prosila jsem ji že na lsk nechci a ona byla zlatá a dala mi žádanku že pod narkozu nemusím
Ahoj holky, minulý týden mi přišel pozitivní nález od dr. Malíčkové.
Mám za sebou 3 IVF a zatím bylo vše neúspěšné.
Dokázala vám všem pomoct? Jaké máte zkušenosti s problémy s imunologií? Vyšlo vám to napoprvé nebo to trvá hodně dlouho?
Předem díky za vaše odpovědi…
@Monulek píše:
Ahoj holky, minulý týden mi přišel pozitivní nález od dr. Malíčkové.
Mám za sebou 3 IVF a zatím bylo vše neúspěšné.
Dokázala vám všem pomoct? Jaké máte zkušenosti s problémy s imunologií? Vyšlo vám to napoprvé nebo to trvá hodně dlouho?
Předem díky za vaše odpovědi…
Já se lečím rok zatím u paní primářky
Ahoj holky, mohla bys se k Vam pridat? Ja si jedu v pondeli pro vysledky k Ulcove-Gallove a v unoru jsem objednana k Malickovy. Muj doktor z Pronatalu rekl, ze imuno lecba je minimalne na pul roku. Jinak jsem ted 5.den po KETu embrya po genetice pdg. Zakladni imuno odbery, ktere nam delali pred rokem v Gennetu vysly ok.
Necetla jsem celou diskuzi od zacatku, ale uz chvilku vas procitam. Preju vsem hodne stesti v lecbe a tem stastnejsim krasne tehulkovani nebo dokonce miminkovani
@Barb0rka Minimálně půl roku??? Vážně? To jsem nevěděla. Malíčková mi předepsala nějaké injekce (něco jako prednison v injekcích) každý týden nejméně po dobu 8 týdnů. To znamená, že nemám čekat výsledek po 8 týdnech? Vážně to trvá tak dlouho?
Jinak Ti přeju, ať Ti to vyjde, za chvilku už budeš testovat ![]()