Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@estrela díky za povzbuzení
jen kde brát sílu na to věčné čekání, autoimunitu mám asi taky aspoň teda o ní mluvil můj alergolog/imunolog
@milas no mně atb vždycky rozhaší celý organismus ale je jedno jestli mám atb nebo jen chřipku bez atb.. kde bereš sílu na to věčné čekání? já mám pocit, že už nemůžu.. určitě se to časem zlepší chce to smířit se s novou skutečností.. do toho ještě ty vánoce ![]()
Ahojik holky už jsem tu, taky psala, jsem objednana na 16.12,mám zadanku i pro přítele, tak doufám, ze vezme i jeho, múzu se zeptat jak probíhá první návštěva, děkuji za info ![]()
@Misulka 30 nás se ptala na nemoci, co máme za sebou a pak nás poslala na krev.Byla moc milá ![]()
@Gilmorka píše:
@estrela díky za povzbuzeníjen kde brát sílu na to věčné čekání, autoimunitu mám asi taky aspoň teda o ní mluvil můj alergolog/imunolog@milas no mně atb vždycky rozhaší celý organismus ale je jedno jestli mám atb nebo jen chřipku bez atb.. kde bereš sílu na to věčné čekání? já mám pocit, že už nemůžu.. určitě se to časem zlepší chce to smířit se s novou skutečností.. do toho ještě ty vánoce
já už x krát padla na hubu a do depresí někdy to pak podpořil i můj chlap, ale pak se člověk musí zvednout a bojovat dál pokud xhce toho broučka držet v náručí
@estrela píše:
@Misulka 30 nás se ptala na nemoci, co máme za sebou a pak nás poslala na krev.Byla moc milá
Douhlasím u nás to bylo úplně stejné..,
@Gilmorka ahoj, to co ti našla Malíčková má tady skoro každá a plno holek už mají miminka a nebo jsou těhotné. Takže určitě nezoufej. Já to mám také a po léčbě u Mudr. Malíčkové jsem otěhotněla. Sice to nedopadlo, ale to už je o nčem jiném. Takže hlavu vzhůu a hurá do boje o mimi ![]()
@Gilmorka přirozeně nikdy. Mám ještě endometriozu a neprůchozí jeden vejcovod. Teď jsem otěhotněla po 5 IVF, ale bylo to ZT a jsem 3 týdny po revizi. Poprvé jsem otěhotněla před 2 lety po 2 IVF, ale to taky nedopadlo. Mezi tím bylo 5 transferů a vůbec nic. Máme ještě jednoho mrazáčka, ale teď jsem vysadila všechny léky tak asi bude imunita zase hodně rozhozená. Na kontrolu pojedu asi v únoru a začnu znovu léčbu a až to bude dobrý zkusíme ten KET.
@Danny001 aha
já mám taky endometriózu… to musí být velmi bolestné.. neumím si to představit ![]()
@Gilmorka píše:
@Danny001 ahajá mám taky endometriózu… to musí být velmi bolestné.. neumím si to představit
já mám srůsty 3 stupně naštěstí endo nemám to už by bylo fakt moc.
@Gilmorka no jednoduché to není a šance na vlastní už taky moc ne. Už jsme rozjeli adopci, tak snad do 2-3 let se dočkáme ![]()
@milas věřím,že se ti zadaří i s těmi všemi problémy. Jednou se to štěstí přeci musí na nás usmát ![]()
Ahoj holky, je bych vás chtěla povzbudit. K Malíčkové chodím čtyři roky. Špatná imunita, NK buňky, antifosfolipidový syndrom, jeden vaječník a vejcovod, o věku ani nemluvě. Za sebou mám osm let snažení, sedm inseminací, tři IVF a jeden SP v 8 tt. A teď jsem ve 30 tt! Naprosto přirozeně a bez jakékoliv léčby se najednou zadařilo! Ve 43 letech!!! Imunita se sama srovnala
Jen si teď píchám Fraxiparin.
Takže věřte, že zázraky se dějí
![]()
Moc vám držím palečky ![]()
@Danny001 píše:
@Gilmorka no jednoduché to není a šance na vlastní už taky moc ne. Už jsme rozjeli adopci, tak snad do 2-3 let se dočkáme
@milas věřím,že se ti zadaří i s těmi všemi problémy. Jednou se to štěstí přeci musí na nás usmát
No jo někdy…
@jesterka001 píše:
Ahoj holky, je bych vás chtěla povzbudit. K Malíčkové chodím čtyři roky. Špatná imunita, NK buňky, antifosfolipidový syndrom, jeden vaječník a vejcovod, o věku ani nemluvě. Za sebou mám osm let snažení, sedm inseminací, tři IVF a jeden SP v 8 tt. A teď jsem ve 30 tt! Naprosto přirozeně a bez jakékoliv léčby se najednou zadařilo! Ve 43 letech!!! Imunita se sama srovnalaJen si teď píchám Fraxiparin.
Takže věřte, že zázraky se dějí![]()
Moc vám držím palečky
ty joo to koukám, držím pěstičky ať je vše ok!!! Zázrak…