Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
5.12.14 22:39
@Bea1979 píše:
Tuhle diskuzi mám přečtenou křížem krážem, všem moc držím palce, aby to nejpozději příští rok vyšlo.
Měla bych dotaz, nevíte, jestli je paní doktorka tento týden v práci? Od středy čekám na odpověď na e-mail.

Je já u ní byla na injekci v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.12.14 19:14
@milas píše:
Joo mám jenže minule nebyl po clostíku folík a pak ta hsg dopadla dobře, a teď valčim s tou bronchitidou a astma a manžel je na atb tak tento měsoc necháváme tomu pokoj ale tulit se tulíme…
Jinak v lednu chci na konzultaci do RF a v únoru pokud se něco nevy… tak možná ket

no vidíš, já měla 3 a z toho největšíhoje nakonec cysta :roll:
holka tak držím palce, aspoň budeš mít o vánocích klid a po prázdninách budeš na nový rok určitě fit a vše dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.12.14 20:34
@monika m píše:
no vidíš, já měla 3 a z toho největšíhoje nakonec cysta :roll:
holka tak držím palce, aspoň budeš mít o vánocích klid a po prázdninách budeš na nový rok určitě fit a vše dobře dopadne

No uvifíme co vůbec po novém roce bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.12.14 20:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
6.12.14 21:12
@Fíífía píše:
@milas :palec: :hug:

Díky, dpufám že to mimi v příštím roce vybojujem všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
7.12.14 17:29

@milas taky jsem zvědavá co bude příští rok, jestli léčba hned zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
7.12.14 19:47

Mně odpověděla na email až dnes… Že mám hned začít píchat Dexamed, tak jsem hned začala. Jedu na kontrolu v únoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
7.12.14 21:07
@Monulek píše:
Mně odpověděla na email až dnes… Že mám hned začít píchat Dexamed, tak jsem hned začala. Jedu na kontrolu v únoru…

No super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.12.14 07:51

Mně taky odpověděla včera večer, asi toho má chudák strašně moc.
Já mám problémy s protilátkama na Annexin V, ale ve zprávě, co jsem od ní dostala jsem hladinu protilátek měla hluboko pod hranicí, takže to můj podzimní potrat nezpůsobilo. Příští týden jdu k KM na odběry, léčbu mám přerušenou, ale co nejdřív bych ráda KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.12.14 10:20

Holčičky, teď jsem si volala do CAR a rozmrazili 2 embrya :srdce: :srdce: a obě přežila rozmražení. Jsem šťastná za každý krůček. Ve 13:00 dnes jdu na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.12.14 10:29
@Mica82 píše:
Holčičky, teď jsem si volala do CAR a rozmrazili 2 embrya :srdce: :srdce: a obě přežila rozmražení. Jsem šťastná za každý krůček. Ve 13:00 dnes jdu na KET.
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: úžasný moc moc gratuluju, takže držím vše nej nej na 13.00, hezky si tam lehni, at tu holdku fakt nejdeš čůrat. já se i předtím vyčůrala, protože jindy chodila hned po ket do 10 minut čůrat a neměla jsem dobrý pocit. držím všechno :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.12.14 10:31
@Mica82 píše:
Holčičky, teď jsem si volala do CAR a rozmrazili 2 embrya :srdce: :srdce: a obě přežila rozmražení. Jsem šťastná za každý krůček. Ve 13:00 dnes jdu na KET.

Moc gratuluju! Já osobně tohle úspěšný rozmrazení beru jako bod 0. od teď se bude dařit všem z téhle diskuze. A hotovo! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.12.14 10:33

@Mica82 super, držím palce ať se miminka pěkně zavrtají :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.12.14 10:41

Přesně tak, já si taky dávala po každý cíle postupně po krůčkách.
první cíl jsem měla úspěšný rozmrazení embryí. uplně si to vybavuju, další cíl test, hcg postupně, první utz, srdíčko atd atd. :hug: :hug: :hug:
držím palce, at se podaří úspěšně a za týden u koukáme na // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
8.12.14 10:41

@Mica82 držím ti palce a přeju, aby se obě pekne zakously :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...