Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bea1979 píše:
Tuhle diskuzi mám přečtenou křížem krážem, všem moc držím palce, aby to nejpozději příští rok vyšlo.
Měla bych dotaz, nevíte, jestli je paní doktorka tento týden v práci? Od středy čekám na odpověď na e-mail.
Je já u ní byla na injekci v pondělí.
@milas píše:
Joo mám jenže minule nebyl po clostíku folík a pak ta hsg dopadla dobře, a teď valčim s tou bronchitidou a astma a manžel je na atb tak tento měsoc necháváme tomu pokoj ale tulit se tulíme…
Jinak v lednu chci na konzultaci do RF a v únoru pokud se něco nevy… tak možná ket
no vidíš, já měla 3 a z toho největšíhoje nakonec cysta ![]()
holka tak držím palce, aspoň budeš mít o vánocích klid a po prázdninách budeš na nový rok určitě fit a vše dobře dopadne
@monika m píše:
no vidíš, já měla 3 a z toho největšíhoje nakonec cysta
holka tak držím palce, aspoň budeš mít o vánocích klid a po prázdninách budeš na nový rok určitě fit a vše dobře dopadne
No uvifíme co vůbec po novém roce bude
@milas taky jsem zvědavá co bude příští rok, jestli léčba hned zabere.
Mně odpověděla na email až dnes… Že mám hned začít píchat Dexamed, tak jsem hned začala. Jedu na kontrolu v únoru…
@Monulek píše:
Mně odpověděla na email až dnes… Že mám hned začít píchat Dexamed, tak jsem hned začala. Jedu na kontrolu v únoru…
No super…
Mně taky odpověděla včera večer, asi toho má chudák strašně moc.
Já mám problémy s protilátkama na Annexin V, ale ve zprávě, co jsem od ní dostala jsem hladinu protilátek měla hluboko pod hranicí, takže to můj podzimní potrat nezpůsobilo. Příští týden jdu k KM na odběry, léčbu mám přerušenou, ale co nejdřív bych ráda KET
Holčičky, teď jsem si volala do CAR a rozmrazili 2 embrya
a obě přežila rozmražení. Jsem šťastná za každý krůček. Ve 13:00 dnes jdu na KET.
@Mica82 píše:
Holčičky, teď jsem si volala do CAR a rozmrazili 2 embrya![]()
a obě přežila rozmražení. Jsem šťastná za každý krůček. Ve 13:00 dnes jdu na KET.
@Mica82 píše:
Holčičky, teď jsem si volala do CAR a rozmrazili 2 embrya![]()
Moc gratuluju! Já osobně tohle úspěšný rozmrazení beru jako bod 0. od teď se bude dařit všem z téhle diskuze. A hotovo! ![]()
Přesně tak, já si taky dávala po každý cíle postupně po krůčkách.
první cíl jsem měla úspěšný rozmrazení embryí. uplně si to vybavuju, další cíl test, hcg postupně, první utz, srdíčko atd atd.
![]()
držím palce, at se podaří úspěšně a za týden u koukáme na // ![]()