Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas je to fakt v pytli, já taky nemůžu mít nic normálně
ani už tak nestandardní věc, jakože chodím na IVF, nemůže probíhat normálně, no mě by piclo ![]()
@monika m píše:
@milas je to fakt v pytli, já taky nemůžu mít nic normálně
ani už tak nestandardní věc, jakože chodím na IVF, nemůže probíhat normálně, no mě by piclo
To máš recht u mě to je úplně stejné
@milas a jak to s tebou teď vlastně vypadá. Teď už máš zelenou, jestli se pamatuju, ne?
Holky, v pondělí jdu na KET, pokud vše dobře dopadne. Nechám si dát 2 embrya - blastocysty (když se obě dobře rozmrazí). Jsem moc zvědavá, jestli mi 3 měsíční léčba imunoglobuliny u MUDr. Malíčkové pomůže. Jen mě mrzí, že si nemůžu vzít v práci dovolenou na pár dnů po ket. Ale pracuju v kanceláři, tak snad to neuškodí. Držte prosím palečky, děkuji
@Mica82 píše:
Holky, v pondělí jdu na KET, pokud vše dobře dopadne. Nechám si dát 2 embrya - blastocysty (když se obě dobře rozmrazí). Jsem moc zvědavá, jestli mi 3 měsíční léčba imunoglobuliny u MUDr. Malíčkové pomůže. Jen mě mrzí, že si nemůžu vzít v práci dovolenou na pár dnů po ket. Ale pracuju v kanceláři, tak snad to neuškodí. Držte prosím palečky, děkuji
Držím moc palce, já šla hned po ket taky do práce a mrkni na metřík. Ale po práci a víkend jsem ležela, ale spíš pro psychiku. Myslím, že pro pozitivní výsledek je důležitá psychická pohoda a ne se soužit doma.
Jen nic netahej, neohýej se, nezvedej, neběhej, prostě pohoda jazz. at ti všichni vlezou na záda
![]()
@Mica82 Držím palečky, ať se chytí a drží!!!
Mě to čeká v lednu, už teď se těším i bojím.
Tuhle diskuzi mám přečtenou křížem krážem, všem moc držím palce, aby to nejpozději příští rok vyšlo.
Měla bych dotaz, nevíte, jestli je paní doktorka tento týden v práci? Od středy čekám na odpověď na e-mail.
@Bea1979 no hele, já se ptala, zda platí můj lednový termín, když se tady řešilo, že má dovolenou a nedodepsala
asi to nestíhá a teď už ani odpověď nečekám. Už to budou 3-4 týdny
takže doufám, že tamnepříjdu a ona tam nebude ![]()
@Gilmorka hele víš co, já se na to pak vyprdla, protože jsem si říkala, že by mi asi dali vědět, kdyby měla dovču
jdu 21/1, tak snad tam opravdu bude
No já jsem jí o výsledky taky psala 2× nevím kde může být problém jestli jí to skočilo třeba do nevyžádané pošty nebo nevím..
@Gilmorka Mně taky odpověděla později, myslím, že chudák toho má teď asi nad hlavu… a prostě nestíhá… ale nevím ![]()
@monika m píše:
@milas a jak to s tebou teď vlastně vypadá. Teď už máš zelenou, jestli se pamatuju, ne?
Joo mám jenže minule nebyl po clostíku folík a pak ta hsg dopadla dobře, a teď valčim s tou bronchitidou a astma a manžel je na atb tak tento měsoc necháváme tomu pokoj ale tulit se tulíme…
Jinak v lednu chci na konzultaci do RF a v únoru pokud se něco nevy… tak možná ket
@Fíífía píše:
@Mica82 Držím palečky, ať se chytí a drží!!!
Mě to čeká v lednu, už teď se těším i bojím.
Já ti pošlapu určitě na paty nejpozději v únoru