Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
277
8.12.14 20:18

@Mica82 Tak držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.12.14 20:57
@Mica82 píše:
Holčičky, teď jsem si volala do CAR a rozmrazili 2 embrya :srdce: :srdce: a obě přežila rozmražení. Jsem šťastná za každý krůček. Ve 13:00 dnes jdu na KET.

Držím Pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.12.14 20:58
@Simi11 píše:
Přesně tak, já si taky dávala po každý cíle postupně po krůčkách.
první cíl jsem měla úspěšný rozmrazení embryí. uplně si to vybavuju, další cíl test, hcg postupně, první utz, srdíčko atd atd. :hug: :hug: :hug:
držím palce, at se podaří úspěšně a za týden u koukáme na // :hug:

Ty jo ty už za 2,5 měsice rodííííšššš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.12.14 21:15
@milas píše:
Ty jo ty už za 2,5 měsice rodííííšššš!!!

letí to neskutečně :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
8.12.14 21:22

Ahoj, můžu se Tě zeptat zda Tě nakonec lékařka přijala k léčbě? Díky moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
8.12.14 21:28

Ahoj holky. Nevíte, co Maličková a čínská medicína? Braly jste některá oboje? Já jsem pět týdnů po revizi. Ms zatím nikde. Potrebuju se dat dokupy. K primářce jedu na kontrolu po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.12.14 21:36
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky. Nevíte, co Maličková a čínská medicína? Braly jste některá oboje? Já jsem pět týdnů po revizi. Ms zatím nikde. Potrebuju se dat dokupy. K primářce jedu na kontrolu po šestinedělí.

Nevím, co konkrétně paní doktorka, ale já na akupunkturu chodila rok, jedla jsem čínský bylinky a nepomohlo mi to ani za mák. Dřív jsem tomu věřila, teď už ne. Jsem taky 5 týdnů pro revizi, na kontrolu jedu příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.12.14 21:42

@Tinakaterina ahojky, také stále čekám na MS. Jak se cítíš? Pokud chceš něco brát tak se s Malíčkovou raději poraď aby jsi si nerozhodila imunitu ještě víc. Jen je mi divné, že nemám jet na kontrolu po šestinedělí. Přitom mám protilátky proti vlastní imunitě a bojím se aby se to nezhoršilo. Prý až před KET.
@Bea1979 koukám další do party po revizi :hug: A také jedeš na kontrolu po šestinedělí jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.12.14 21:52
@Danny001 píše:
@Bea1979 koukám další do party po revizi :hug: A také jedeš na kontrolu po šestinedělí jo?

Přesně tak, mám přerušenou léčbu, takže jsem zvědavá, jak si to s tou imunitou zase pohrálo (mám protilátky na annexin V). Ráda bych začala znovu co nejdřív, ráda bych na KET už třeba koncem února, začátkem března. Minule mi ty protilátky klesly po 6ti týdnech, tak si to takhle maluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.12.14 22:31

@Bea1979 snad ta imunita nebude moc rozhozená. Brala jsem od března Metypred a teď jsem ho také vysadila, ale po šestinedělí na kontrolu nemám jezdit. Mám zvýšenou TNF Alfu a IFNg a k tomu protilátky proti vlastní buněčné imunitě. Máme ještě jednoho sněhuláka tak bych na KET šla ráda na jaře, ale minule to trvalo 4 měíce než mi to kleslo a Malíčková povolila IVF. Kolik máš za sebou IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.12.14 22:38

@Danny001 tohle bylo 3. ivf, první těhotenství, mám ještě zamražených 5 kousků, KET jsem ještě nezkoušela, tak třeba mi zrovna ten vyjde :). Jinak ten potrat nebyl nic moc, jeden den jsem byla u doktora, všechno bylo v pořádku, srdíčko bilo, a druhej den jsem začala strašně moc krvácet a do dvou dnů to odešlo, pak revize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
8.12.14 23:09

@Danny001 Ahoj. Taky ms stále nikde.. Mám jet po šestinedělí. Nechala jsem to po novém roce. Kolem Vánoc se chci věnovat synovi a nemyslet na to všechno. Čekám zhoršení. Mě se totiž imunita rozhodila tím, co se mi stalo. Tělo si tu operaci a potrat pamatuje a brání se. Teď jsem brala nejdřív 3 Metypredy, k tomu Pentomer. Tak jsem zvědavá, co mi dá teď. Ještě si to budu muset obhájit doma.No a taky, aby se to neopakovalo už… :-( infekce mi vyšly v pořádku, hodnoty imuno jsem měla taky ok, histo taky nic… Takže fakt nevím příčinu. Tobě něco zjistili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
8.12.14 23:12

@Danny001 Mě to právě taky trvalo, než hodnoty byly v normě. Léčbu jsem zahájila v dubnu a na ivf jsem byla v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
9.12.14 07:05

@Bea1979 to je krásná zásoba sněhuláků. Věřím, že se zadaří a všechno dobře dpadne. My máme bohužel posledního sněhuláka z 5 IVF. A pak končíme. Mám za sebou 2 potraty ze 7 transferů a už jsem z toho vyčerpaná. Navíc už nám finance nestačí a příští rok mi bude 40. Kéž by ten posledníbyl v pořádku a povedlo se.
@Tinakaterina Pentomer jsem brala taky a ten mi vůbec nedělal dobře. Zatím stále nemám výsledky té genetiky embrya. Ale imunologie byla na poslední kontrole v pořádku, takže si myslím, že to tím nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.12.14 09:59
@Tinakaterina píše:

Joo můžeš v pohodě já můžu klidně i aku a homeopatii jen ti to nesmí posilovat imunitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí