Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
16.12.14 12:54

@Bea1979 tak toho máš tedy dost. Já jsem aktuálně taky v Pronatalu a asi tě chápu, proč jsi odešla. Asi tam lae ještě zkusím své druhé IVF po Malíčkové, ale třetí už bude asi v Gennetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
16.12.14 12:55

@Bea1979 jaká byla čekačka na Apolinář, když jsi tam šla prvně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
16.12.14 14:09
@monika m píše:
@Bea1979 jaká byla čekačka na Apolinář, když jsi tam šla prvně?

Ani ne měsíc, šlo to rychle a jsem tam moc spokojená. Sice to není v luxusních prostorách, ale ten přístup se nedá srovnat. Přijde mi, že tam pracují odborníci, kdežto jinde v CARech, až na vyjímky, se snaží především prodat zbytečné úkony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
16.12.14 15:42

@Bea1979 ano, to mám bohužel z těch Carů taky takové pocity. Zejména, když ti pak ani nechtějí dát žádanku na vyšetření, když nechceš chodit jak idi.ot na IVFka. Jenže oni vidí jen to, že z toho něco vyzobou :(
Trochu to nechápu, protože my co nám to opakovaně nejde, jim kazíme statistiku. Zjistit proč hned na začátku, tak ybchom jim určitě zlepšily čísla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.12.14 11:48

Holky tak jsem dnes volala na objednání k paní dr. A mají prý stopstav pro nové :roll: Že prý toho má teď hodně. Sakriš.. takže si mám volat až někdy konec ledna(((((( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.12.14 11:53

@vanil Ale ne… :(
V Plzni je ještě prof. Ulčová-Gallová, to by mělo být něco podobnýho, ale i tak bych radši počkala na KM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.12.14 12:06

@Bea1979 právě jsem z Ovy, takže už ta Praha je z ruky.. ale ještě se to dá. Ta Plzeň už je vcelku dálka.. a i tak jak říkáš, počkám na ni.. jen doufám, že se tam dostanu.. a snad ne za rok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
17.12.14 12:18

@vanil a co se zkusit objednat přes web, třeba to půjde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.12.14 12:55

@estrela jeee zkusila jsem to přes web objednávky… a světe div se, mám termín na březen.. díky za tip, jsem hlava děravá!! nějak mi to nemyslí)) :palec:
Tak snad se tedy dočkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
17.12.14 12:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
17.12.14 13:10

@vanil tak slává, pěkně jsi to obešla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
17.12.14 14:35

@vanil no ještě že tak.. i tak si pěkně počkáš jako my..

holky s těmi cary je to fakt hrůza, mně alergolog, který mi psal žádanku dokonce napsal, že mi car odmítl dát žádanku a s vykřičníky ale doktorka se tomu jen smála a vysvětlovala koho by k ní správně měli poslat ale že je to opravdu postavené na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
17.12.14 14:38

@Gilmorka no kdysi tu kdosi psal, že kdysi dávno Malíčková dokonce žádanku ani nechtěla, protože moc dobře ví, jak Cary fungují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
17.12.14 15:03

@monika m ano dříve ji nechtěla ale nemocnice to po ní chce.. proto je taky jedno kdo tu žádanku napíše.. holky já byla tak vzteklá, že bych nejradši napsala na nějaká vyšší místa aby se v tomto směru něco dělo.. :nevim: je to uznané jako nemoc ale jednotný postup chybí a nějaká zpětná kontrola asi taky..a to přece tak nejde aby si pacientky samy kontrolovaly zda mají vyšetření :zed: až budu mít čas kouknu kolik stálo ivf a kolik tohle vyšetření u malíčkové a to jsem moc zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
17.12.14 15:43
@Gilmorka píše:
@monika m ano dříve ji nechtěla ale nemocnice to po ní chce.. proto je taky jedno kdo tu žádanku napíše.. holky já byla tak vzteklá, že bych nejradši napsala na nějaká vyšší místa aby se v tomto směru něco dělo.. :nevim: je to uznané jako nemoc ale jednotný postup chybí a nějaká zpětná kontrola asi taky..a to přece tak nejde aby si pacientky samy kontrolovaly zda mají vyšetření :zed: až budu mít čas kouknu kolik stálo ivf a kolik tohle vyšetření u malíčkové a to jsem moc zvědavá

mě v caru tvrdili, že Malíčková stojí desítku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital