Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
20.12.14 16:15

@monika m no tak naštěstí je to pouze týden… to už člověk vydrží a čekáš už stejně tak dlouho. Tuž co ti zbývá že.
Také si říkám, aby ten můj termín přes web platil a třebas mi ho nezrušili. Ale já to mám až za dlouho dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.12.14 16:16

@Bea1979 perfekt! a výsledky budeš tedy vědět do konce roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.12.14 17:50

@vanil tak na to řeč nepřišla, ale já věřím, že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
20.12.14 20:00
@vanil píše:
@monika m no tak naštěstí je to pouze týden… to už člověk vydrží a čekáš už stejně tak dlouho. Tuž co ti zbývá že.
Také si říkám, aby ten můj termín přes web platil a třebas mi ho nezrušili. Ale já to mám až za dlouho dlouho.

No mozna bych si treba měsíc pred termínem zavolala te asistentce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.12.14 17:15

Holky, tak já to taky nebudu mít tak snadný, jak jsem si malovala. Dneska jsem dostala částečný výsledky, KM psala, že se jí to nelíbí - mám vysoký hodnoty i u ukazatelů, který jsem dřív měla naprosto v normě (NK buňky, TNFalfa). Psala, že to ještě bude pozůstatek po tý revizi. Takže léčbu zatím žádnou nemám, začátkem února mám zase naklusat na odběry a uvidíme…ach jo, tak jsem to propočítávala a na KET by mi to vyšlo v ideálním případě třeba až v květnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
22.12.14 18:38

Dnes 2:32 sa narodila naša princezna 2800g a 49cm. Nikdy neprestanem byť KM dosť vďačná za to čo pre nás urobila. Vytrvali sme a vyplatilo sa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.12.14 18:41

@janvana To je nádhera! Moc a moc gratuluju, ať vám dělá malá jenom radost a ať je zdravá :srdce:. Já jsem se dneska moc dobré zprávy nedozvěděla, o to víc mě tenhle obrovský úspěch nakopnul, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
22.12.14 18:52

@janvana moc gratuluji, přeji malé do života jen to nej, hlavně zdravíčko. Je to úžasný pocit po tak dlouhém boji držet malý uzlíček štěstí, že ano? :kytka: :kytka: :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.12.14 21:40

@janvana gratuluju :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.12.14 22:54

@janvana moc gratuluji a přeji malé hlavně zdravíčko a ať vám dělá jen samou radost :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
22.12.14 23:06

@monika m To máš pravdu. Já se na své vyšetření k dr. Malíčkové dostala až po 3. IVF… Samozřejmě nález. Ale v CARu tomu moc nevěří a že to je příroda a že Dexamed mi nejspíš nepomůže. A chtěli, abych šla rovnou do 4. IVF a zamražené embryo si nechala až mi bude 40…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.12.14 23:07

Strašně mooooc gratuluju, jen houšť takových zpráv :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
22.12.14 23:12
Já na netu našla, že to vyšetření u dr. Malíčkové stálo asi 7 tisíc. IVF nás doposud i s tím, co proplácela ZP, vyšlo asi něco přes půl milionu. CARy jsou jeden velký byznys. Kdyby mě poslali na všechna vyšetření před 1. IVF, mohla jsem mít ne víc peněz, ale hlavně víc pokusů!!! Teď zbývá 4. IVF, snad už se ví, co mně konečně je, ale je to pozdě! Souhlasím s tím, že by se mělo někam napsat - už jsem přemýšlela i o ombudsmance, vždyť je to hazard s naším zdravím! Tři úplně zbytečná IVF! Ale samozřejmě CARy musí z něčeho žít!
@Gilmorka píše:
@monika m ano dříve ji nechtěla ale nemocnice to po ní chce.. proto je taky jedno kdo tu žádanku napíše.. holky já byla tak vzteklá, že bych nejradši napsala na nějaká vyšší místa aby se v tomto směru něco dělo.. :nevim: je to uznané jako nemoc ale jednotný postup chybí a nějaká zpětná kontrola asi taky..a to přece tak nejde aby si pacientky samy kontrolovaly zda mají vyšetření :zed: až budu mít čas kouknu kolik stálo ivf a kolik tohle vyšetření u malíčkové a to jsem moc zvědavá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
23.12.14 08:50

@janvana
Moc moc gratuluji :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
23.12.14 10:31

Monulek moc se nelituj nám na to přišli na imunologii až před 8 IVF takže tak se to má. Ano je to velký kšeftík s naším neštěstím. Zkus někam napsat ale nic se určitě nezmění. Je to nemoc jako každá jiná tak by nám to měla ZP hradit plně do té doby než se to podaří. Pak by totiž Zp tlačili na kompletní vyšetření aby vycházeli co nejdříve IVF. Takhle moc nechtějí protože oni hradí jen tři nebo 4 ivf. Nikde v zákoně není ani řešeno to, že si necháš zavést dvě embrya protože jsou vhodná na zavedení, ale né na zamražení a tím pádem příjdeš o 4 IVF. Je přeci škoda jen tak vyhodit embryo to raději příjít o 4 ivf??? Mi jsme psali, že by měli být na stimulaci jedny léky ze zákona plně hrazeny ZP a ve výsledku zdražili doplatky na léky. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí