Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
4.1.15 18:53

@milas tak všechno nejlepší :kytka:
A kam nastupuješ? A co IVF, jaké máš teď plány?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.1.15 18:56

@maraida myslím,že jsi se rozhodla dobře. Hlavní je zdravá maminka pro 3 dětičky a je jedno jakého věku jsou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.1.15 18:58

@milas gratuluji k narozeninám vám oběma a také k nové práci. Ať se ti tam líbí a snad přijdeš na jiné myšlenky a třeba to i pomůže k miminku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.1.15 19:00
@milas píše:
Díky příští týden nastupuji po 5 letech do práce, dáreček k vánocům a taky k našim nározkám manžel měl včera 46 a bá budu mít ve středu píše: Více
:hug: :hug: :hug: :hug: tak to vypadá na super úspěšný rok 2015 :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
4.1.15 20:46
@janvana píše:
@bunnysek prosím ťa ideš teraz v úterý 6.1.?
Potrebujem vedieť či tam je primárka a samozrejme držím palce.

Ano, teď šestého…původně jsem měla jít později, ale z důvodu dovolené mi původní termín (později) zrušily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
4.1.15 20:49

@milas díky, asi najde…a snad mi pomůže :) A ať se v práci daří a všechno nejlepší k narozeninám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.1.15 01:24

Holky díky a práce soc pracovník u nemocných s alzheimrem, a tudíš adi ket posunem trochu na duben pokud to půjde..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.1.15 01:25
@Simi11 píše: :hug: :hug: :hug: :hug: tak to vypadá na super úspěšný rok 2015 :dance: :dance: :dance:

No ještě mimi a snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
5.1.15 11:08

@milas Taky doufám, že bych stihla KET už v dubnu, tak s tím budeme bojovat společně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.1.15 21:58
@Bea1979 píše:
@milas Taky doufám, že bych stihla KET už v dubnu, tak s tím budeme bojovat společně :)

No doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
6.1.15 18:10

Holky, paní primářka má od 12. - 22.1. dovolenou (doufám, že sem nepopletla) a nebude ani elektronicky komunikovat. takže jestli něco potřebujete, řešte ihned!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
6.1.15 18:56
@bunnysek píše:
Holky, paní primářka má od 12. - 22.1. dovolenou (doufám, že sem nepopletla) a nebude ani elektronicky komunikovat. takže jestli něco potřebujete, řešte ihned!

super dík to je info na ktoré som čakala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.1.15 09:17
@janvana píše:
Holky prosím vás má malíčková dovolenku? chcem jej poslať kvety a poďakovanie.

jestli nepíšu pozdě, tak asi má
měla jsem termín 21/1, ale změnila mi ho na 29/1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.1.15 09:20
@bunnysek píše:
Ahojky, tam mně už v úterý čeká první návštěva u prim., tak doufám, že už se vše pohne k dobrému…
Všem Vám tu přeji hodně zdravíčka a spousty veselých a usměvavých dní…a splnění toho největšího přání! :hug:

tak jak jsi dopadla a co ti všechno řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
7.1.15 11:18

@monika m mám z paní primářky moc dobrý pocit :srdce: já mám autoimunní onemocnění, takže jsem ji tam vzala zprávy, které si zběžně četla…řekla, že případné těhotenství bude rizikové, ale že si mně pohlídá :) Ozvat se ji mám po dovolené, výše jsem uvedla termín. A šli jsme hned, oba, na odběr krve - děs běs, trvalo to tam hodinu, takže se vyzbrojte trpělivostí! A hlavně, až přijdete ke dveřím dr., tak se nejprve musíš nahlásit u pí Procházkové, sestry, hned ve vedlejších dveřích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí