Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas tak všechno nejlepší ![]()
A kam nastupuješ? A co IVF, jaké máš teď plány?
@maraida myslím,že jsi se rozhodla dobře. Hlavní je zdravá maminka pro 3 dětičky a je jedno jakého věku jsou. ![]()
@milas gratuluji k narozeninám vám oběma a také k nové práci. Ať se ti tam líbí a snad přijdeš na jiné myšlenky a třeba to i pomůže k miminku ![]()
@milas píše:
Díky příští týden nastupuji po 5 letech do práce, dáreček k vánocům a taky k našim nározkám manžel měl včera 46 a bá budu mít ve středu píše: Více
@janvana píše:
@bunnysek prosím ťa ideš teraz v úterý 6.1.?
Potrebujem vedieť či tam je primárka a samozrejme držím palce.
Ano, teď šestého…původně jsem měla jít později, ale z důvodu dovolené mi původní termín (později) zrušily.
@milas díky, asi najde…a snad mi pomůže
A ať se v práci daří a všechno nejlepší k narozeninám ![]()
Holky díky a práce soc pracovník u nemocných s alzheimrem, a tudíš adi ket posunem trochu na duben pokud to půjde..,
@Simi11 píše:![]()
![]()
![]()
tak to vypadá na super úspěšný rok 2015
![]()
![]()
No ještě mimi a snad…
@milas Taky doufám, že bych stihla KET už v dubnu, tak s tím budeme bojovat společně ![]()
@Bea1979 píše:
@milas Taky doufám, že bych stihla KET už v dubnu, tak s tím budeme bojovat společně
No doufám…
Holky, paní primářka má od 12. - 22.1. dovolenou (doufám, že sem nepopletla) a nebude ani elektronicky komunikovat. takže jestli něco potřebujete, řešte ihned!
@bunnysek píše:
Holky, paní primářka má od 12. - 22.1. dovolenou (doufám, že sem nepopletla) a nebude ani elektronicky komunikovat. takže jestli něco potřebujete, řešte ihned!
super dík to je info na ktoré som čakala ![]()
@janvana píše:
Holky prosím vás má malíčková dovolenku? chcem jej poslať kvety a poďakovanie.
jestli nepíšu pozdě, tak asi má
měla jsem termín 21/1, ale změnila mi ho na 29/1
@bunnysek píše:
Ahojky, tam mně už v úterý čeká první návštěva u prim., tak doufám, že už se vše pohne k dobrému…
Všem Vám tu přeji hodně zdravíčka a spousty veselých a usměvavých dní…a splnění toho největšího přání!
tak jak jsi dopadla a co ti všechno řekla?
@monika m mám z paní primářky moc dobrý pocit
já mám autoimunní onemocnění, takže jsem ji tam vzala zprávy, které si zběžně četla…řekla, že případné těhotenství bude rizikové, ale že si mně pohlídá
Ozvat se ji mám po dovolené, výše jsem uvedla termín. A šli jsme hned, oba, na odběr krve - děs běs, trvalo to tam hodinu, takže se vyzbrojte trpělivostí! A hlavně, až přijdete ke dveřím dr., tak se nejprve musíš nahlásit u pí Procházkové, sestry, hned ve vedlejších dveřích ![]()