Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bunnysek supr, dík za radu. Manžu tam taky beru tak věřím, že mi jej taky proklepne ![]()
hele tak ti džím palce a dej pak vědět, jaký máš výsledky
Jinak ten odběr je hroznej, to vím. Chodím tam do Trombocentra a taky vždy čekám a čekám
@milas Já si myslím, že jo, sice má od pondělí tu dovolenou, ale mně už od ní přišla odpověď i v neděli večer. Jestli už někam neodjela, tak bych i věřila, že si bude o víkendu dodělávat resty, čistit poštu…
@Bea1979 píše:
@milas Já si myslím, že jo, sice má od pondělí tu dovolenou, ale mně už od ní přišla odpověď i v neděli večer. Jestli už někam neodjela, tak bych i věřila, že si bude o víkendu dodělávat resty, čistit poštu…
No kéž by uvidíme
Mně tehdy odepisovala i v průběhu dovolený vždy večer, ale záleží kam jede.
pokud někam kde nemá signál, tak neodepisuje, minule říkala, že bude bez signálu a opravdu nikomu neodpovídala.
a většinou na dovolených nemá přístup k výsledkům…ale uvidíš, to jsou všechno dohady, může být prostě jen doma. je to 50 na 50. držím palce
![]()
@Simi11 píše:
Mně tehdy odepisovala i v průběhu dovolený vždy večer, ale záleží kam jede.
pokud někam kde nemá signál, tak neodepisuje, minule říkala, že bude bez signálu a opravdu nikomu neodpovídala.
a většinou na dovolených nemá přístup k výsledkům…ale uvidíš, to jsou všechno dohady, může být prostě jen doma. je to 50 na 50. držím palce![]()
![]()
Jo já výsledky nepotřebuji jen něco poradit
Ahoj u Malíčkové jsem byla ve středu a řikala že jede s dítětem do lázní… a i až přijede to bude nic moc pač bude mít resty řikala…
Ahoj Holky ![]()
dlouho jsem něco hledala na netu a je toho opravdu po málu…
v červnu mi bude 36 mám za sebou už dost pár IUI pak IVF které trvalo asi jeden rok pořád bylo něco zle malá sliznice… pak byl rozvod byla to velká zkouška kterou jsme nezvládli ale ted na to koukám tak že to je dobře každej byl z jiného těsta… ted už jsem po druhé a moooc štastně vdaná a jednou otěhotněla normální cestou a jednou IUI a neudrželo se to a IUi bylo mimoděložně… další dva IVF a pořád nic… pak najednou se zjistilo že mám velkou imunitu a tělo plod nepřijme vnímá ho jako nemoc
vysoká Alfa brala jsem Metypred ten nezabral… pak Dexamed ten taky ne tak nové zjištění že na mé tělo kortikoidy nefungujou
… ted jsem dostala ve středu imunoglobulin (subcuvie) pujdu na 4 dávky a pak na testy…tak to je muj příběh… mám takové pocity šílené jednou jsem štastná že se to zjistilo a až to bude dobré dáme jeden IUi a pak máme ještě jeden IVF a na druhou stranu SAKRA proč se to nezjistlo dřívé máme už jen poslední pokus… bral jste někdo ten imunoglobulin?
@joha79 píše:
Ahoj u Malíčkové jsem byla ve středu a řikala že jede s dítětem do lázní… a i až přijede to bude nic moc pač bude mít resty řikala…
Tak to jo snad..,
@joha79 Ahoj! Nemáš toho za sebou málo… K těm imunoglobulinům, mně KM říkala, že s nimy má nejlepší zkušenosti, ale bohužel pro pojišťovny je to až druhá volba, nejdřív se musí zkusit kortikoidy a teprve, když ty nefungují, dojde na léčbu, co máš ty. Důvod je, že je to mnohonásobně dražší, než třeba dexamed. Mně sice zabral hezky metypred, ale pak jsem potratila, teď jsem bez léčby a hodnoty TNF alfa, NK buněk i annexin V mám vysoký. Na kontrolní odběr jdu v únoru a tak trochu doufám, že bych taky mohla dostat ty imunoglobuliny. Ale každopádně, paní doktorce věřím, takže i kdyby mi řekla, že se mám léčit kremrolema a zmrzlinou, budu si jistá, že to pomůže
. Ona je fakt profík.
@joha79 pokus s kortikoidmi u nás nedopadol, další vďaka imunoglobulinom bol úspešný a teraz mi spinká vedľa v pokoji vytúžená princezna.
@janvana píše:
@joha79 pokus s kortikoidmi u nás nedopadol, další vďaka imunoglobulinom bol úspešný a teraz mi spinká vedľa v pokoji vytúžená princezna.
to je úžasný, jsi náš velký vzor tady
![]()
mně dala imunoglobuliny taky, zabraly okamžitě, bohužel potom nečekaně imunita opět vylítla a u mě narozdíl od tebe pomohl dexamed.
ale měla jsem vysoké úplně jiné hodnoty.
![]()
věřím, že ti to pomůže.
je to profík, věřila jsem ji na 100%.
@Simi11 píše:
to je úžasný, jsi náš velký vzor tady![]()
![]()
![]()
![]()
mně dala imunoglobuliny taky, zabraly okamžitě, bohužel potom nečekaně imunita opět vylítla a u mě narozdíl od tebe pomohl dexamed.
ale měla jsem vysoké úplně jiné hodnoty.![]()
![]()
![]()
věřím, že ti to pomůže.
je to profík, věřila jsem ji na 100%.
Joo a za 7 týdnu ji máš u sebe v postýlce to to tak letí