Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky hrozně ráda tady čtu příběhy z drobným koncem
. Trošku odbočím - kde prosím parkujete když jedete k paní doktorce? jsme zdaleka a netuším kde nechat auto.. moc díky za radu
@Gilmorka většinou se najde místo přímo na Karlovu náměstí podél polikliniky nebo nemocnice, může se tam parkovat jen 2 hodiny a policie to docela kontroluje. Nebo to nechat na odstavném parkovišti a dojet metrem, odkud budeš přijíždět?
@milas byla jsem 5.1. u Malíčkové a měla napsané na dveřích, že nebude od 13 do 23. 1. ani na mailu, i my to pak ještě zdůrazňovala do telefonu, nicméně v pondělí je ještě v práci, tak ji určitě napiš.
@Hanka548 prý od brna (napovídá manžel já jako neředič absolutně netuším
)
@Gilmorka Já parkuju taky vždycky přímo na Karláku, kolikrát to vypadá beznadějně, ale zatím se vždycky místečko našlo
@Gilmorka píše:
@Hanka548 prý od brna (napovídá manžel já jako neředič absolutně netuším)
Jestli se vam nechce parkovat v centru, pichnete to na pankrac nebo prazskeho povstani. Pak metrem 2 stanice na ipak a tram 1 stanici. ![]()
@Bea1979 ahoj děkuji koukám jsme stějně staré EHMMMM tedy mladé
já jedu na krev 2.2. a pak mám prej dost často volat sestře abych se dostala k výsledkum doktoraka bude po té dovče mít moc práce tak nám to sama tak řikala… jen ted jsk jsem byla u sestry tak tam pořád zvonil tel a ona ho moc nezvedá když pracuje to bude něco se tam dovolat… tak si budem držet palečky at se nám to povede
a at to uteče a máme výsledky ![]()
@janvana tak tedy to je užasné
moc gratuluji je dobré si tu přečíst že se daří jupííííí ![]()
@Simi11 budu se opakovat ale super dobré psaní
moc gratuluji ![]()
Ahoj holky, tak příští úterý jdu na Ket
v přirozeném cyklu jen zítra pichnu pregnyl
@Fíífía píše:
Ahoj holky, tak příští úterý jdu na Ketv přirozeném cyklu jen zítra pichnu pregnyl
@Hanka548 píše:
@milas byla jsem 5.1. u Malíčkové a měla napsané na dveřích, že nebude od 13 do 23. 1. ani na mailu, i my to pak ještě zdůrazňovala do telefonu, nicméně v pondělí je ještě v práci, tak ji určitě napiš.
Díky mi odpověděla včera večer že očkování proti žloutence nemá vliv na B a dexamed takže léky mám brát dál akorát to je v práci záhul…