Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bunnysek prosím ťa ideš teraz v úterý 6.1.?
Potrebujem vedieť či tam je primárka a samozrejme držím palce.
@Simi11 Moc držím palce, obě jste určitě velký bojovnice, to už doklepete do zdárnýho konce! ![]()
@Simi11 držím palce
Neboj, holčička je velká bojovnice a teď už to zvládne. Ale každý týden navíc je samozřejmě dobrý, tak hezky odpočívej a šetři se.pak už nebude čas
![]()
@maraida píše:
@Simi11 držím palceNeboj, holčička je velká bojovnice a teď už to zvládne. Ale každý týden navíc je samozřejmě dobrý, tak hezky odpočívej a šetři se.pak už nebude čas
![]()
ano ano vím vím a uvědomuju si to:-)
ted už by to prdolka zvládla.
![]()
a co ty?
@Simi11 já už asi nic.
S manželem jsme to probírali ze všech stran a už asi do ničeho nepůjdeme, nebudeme už to štěstí pokoušet.
Byla jsem i u kartářky a ta tam prý už taky žádné miminko nevidí
Tak nebudeme vyhazovat penízky a investujeme třeba do společné dovolené ![]()
@maraida píše:
@Simi11 já už asi nic.S manželem jsme to probírali ze všech stran a už asi do ničeho nepůjdeme, nebudeme už to štěstí pokoušet.
Byla jsem i u kartářky a ta tam prý už taky žádné miminko nevidíTak nebudeme vyhazovat penízky a investujeme třeba do společné dovolené
myslím, že jste to vyřešili nejlíp jak jste mohli
moc ti přeju, at ti dělají všechny 3 děti hodně radosti
![]()
@Simi11 držím palce ať ještě chvilku vydrží, a kdyby ne, tak už to bude určitě dobrý
![]()
@maraida buť ráda že máš 2 dospělé děti a malého benjamínka a ať jste i tak šťastní, rozhodli jste se dobře, doufám že litovat nebudeš, přece děti potřebují mámu!!! to je důležité
@maraida píše:
@milas díky…a tobě držím palce
Díky příští týden nastupuji po 5 letech do práce, dáreček k vánocům a taky k našim nározkám manžel měl včera 46 a bá budu mít ve středu 32