Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bea1979 píše: :https://www.emimino.cz/profil/fiifia/ Mně se to taky zalíbilo, ale u Apolináře to asi není v nabídce
No zkus se zeptat, oni to na stránkách u nás ještě taky nemaj ![]()
Ahoj holky, chci se Vás zeptat..jsem asi od začátku listopadu objednaná k p. doktorce Malíčkové na 27.1.(první konzultace)ale dnes jsem se dívala že mají na stránkách, že z kapacitních důvodů nové pacienty nepřibírají…myslíte že to teda bude platit i pro nás??ať tam nejedeme zbytečně..přece jen z ostravy do prahy to není moc kousek…díky moc.
@adny píše:
Ahoj holky, chci se Vás zeptat..jsem asi od začátku listopadu objednaná k p. doktorce Malíčkové na 27.1.(první konzultace)ale dnes jsem se dívala že mají na stránkách, že z kapacitních důvodů nové pacienty nepřibírají…myslíte že to teda bude platit i pro nás??ať tam nejedeme zbytečně..přece jen z ostravy do prahy to není moc kousek…díky moc.
ahoj, pokud ti sama nevolala a nezrušila konzultaci, tak bud v klidu a jed. platí to pro nové pacienty, se kterými nemá schuzku domluvenou.
Jj jsme doma od silvestra.
![]()
už je dobře, tedka je otázka, kdy se rozhodne jít malá ven, ale což, nakonec můžeme i přenášet
zítra nás čeká poradna.
@Fíífía píše:
Tak už zítrajedeme si pro zmrzlinky, se těším a bojím
tak tfuj tfuj tfuj! Hodně štěstí, moc držím palce
@Simi11 píše:
Jj jsme doma od silvestra.![]()
![]()
už je dobře, tedka je otázka, kdy se rozhodne jít malá ven, ale což, nakonec můžeme i přenášetzítra nás čeká poradna.
Super
![]()
@Fíífía píše:
Jen tak dál ať sexpořadně kousnou a nepustí a za 14 dní pořádné dvojkové dálnice
@Fíífía píše:
ahoj, dej vědět, jak to probíhalo?